Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (2)
Raspunsuri - Pagina 15
gina_butnaru spune:
Ola fetele,
Am intrat si eu.
Mikycris, calmeaza-te. Eu am facut triplutest la 15 saptamani, care oricum nu e relevant, ca mie mi-a iesit unul din indicatori, nu mai stiu acum exact in afara limitelor normale si pana a vazut dr. mea si m-a linistit, am facut si eu 13-14 si intrebam pe toata lumea.
Apoi la 21-22 saptamani am facut eco 3D-4D la Sanador si l-am vazut pe bebe ca e foarte bine, dar medicul mi-a recomandat sa mai vin peste o luna ca nu vedea ceva la inima prea bine si m-am dus pe la 25 de saptamani si era ok.
Apoi in ultima zi de sarcina, eu nu mai nasteam si m-a pus la eco normala, dar se vedea ca bebe are peste 4 kg si nu are lichid de ajuns si iar am fost la Sanador la 3D-4D si era ok. A doua zi am nascut bebe sanatos de 3,800 kg.
Asa ca stai linistita.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=46122598f52857a619d9d7&source=category&category_id=14" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
gina_butnaru spune:
Am facut o traznaie si am stricat filmuletele. Sa vedem daca apre bine acum. Ca am mai pus aseara niste filmulete de bradul de 1 Dec. din Piata Unirii.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all br / http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=46122598f52857a619d9d7&source=category&category_id=14" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
gina_butnaru spune:
katiapam, HELP! Cum fac sa se vada si celelalte filmulete tot la "Filmulete", cu bradul, ca numai p-alea de Sf. Andrei le vad. Merge sa le vad tot acolo sau mai bag o rubrica, "Filmulete brad" de exemplu?
Am uitat sa zic ca celelalte filmulete, cu bradul apar la categoria Funny.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
tuchi123 spune:
Buna dimineata!
Ce fac mamicile? Eu una fac la fel, nu ma plang de simptome, ci de lipsa lor; sunt pe aproape daca vreti![]()

slimatei spune:
pai asa cum am mai scris... daca ai citit... nu tb sa te preocupe nici macar asta..ai incredere in DD si ai sa vezi ca va fi totul bine.
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
ella10 spune:
Tuchi imi pare sincer rau de tot ce ti se intimpla, ma rog la Dzeu sa fie totul bine, stai linistita si totul va fi bine;in privinta simptomelor nu te agita nici eu nu prea am avut greturi si nici nu am vomat,in schimb am avut dureri mari de burta si eram foarte stresata caci in urma cu un an am pierdut o sarcina si-mi era foarte frica sa nu trec din nou printr-o pierdere, motiv pt care mergeam la control o data pe saptamina pentru linistea mea. Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung pina aici si sper sa nasc la termen si sa fie totul bine
poze
BIANCA ANTONIA 
30+
gina_butnaru spune:
Ella10, ti-am vazut pozele, te admir ca nu ai luat prea mari proportii, eu la 30 de saptamani eram ca un gogosar, bine, sunt si mica de statura, am doar 1,59 m.
Foarte frumoase pozele!
Nastere usoara!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
Adryana_4u spune:
Buna dimineata si din partea noastra, fetele, sper ca sunteti toate bine..eu am intrat numai un pic, pe fuga, ca ma duc sa caut in al 12-lea ceas cadourile de Mos Nicolae![]()
Vorbim mai pe seara
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ella10 spune:
Gina esti tare draguta
, multumesc mult, insa mie mi se pare ca m-am ingrasat tare,tare mult, sper sa slabesc dupa nastere.
A si inca ceva am votat si eu peentru baiatul tau, e taree dragut, sa-ti traiasca!
poze
BIANCA ANTONIA 
30+
gina_butnaru spune:
Mersi mult, ella10, pentru vot.
Sa stii ca nu te-ai ingrasat prea tare sau cel putin in poze nu se vede? Cate kg ai luat pana acum? Eu la sfarsitul sarcinii luasem 11-12 kg, dar eram plinuta dinainte. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker