Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Bravo, Tuchi123, asa te vreau! Sus moralul!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Tuchi-din tot sufletul bafta multa la eco
daca te dor putin sanii si mergi mai des la baie atunci e semn bun
fi increzatoare si data viitoare sa auzi bataile inimii
nu trebuie sa ai neaparat greturi si iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa creasca repede burtica
in privinta doctorilor din pacate mai sint si....care nu se i gindescla ceea ce poti sa simti
un pupic si sa ne mai dai vesti

Mikycris
-sintem prinse cu treaba

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Va pup, merci!
Tuchi123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

TUCHI123,ce mult ma bucur ca ai intrat si ai confirmat!scuze,dar nu am putut astepta mai mult!am asteptat pana astazi la pranz dar nu am mai putut si atunci am dat eu vestea cea mare!ps. eu ma simt mai bine aici la subiectul asta!ai grija de voi!
10+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

FETELOR OARE DE CE IMI FAC RAU SINGURA?
AM CITIT UN ARTICOL DESPRE TESTE,ECO,ANALIZE PE TIMPUL SARCINII SI NU MAI INTELEG NIMIC!
GINA TU CE TESTE,ECO,ANALIZE AI FACUT PE TIMPUL SARCINII SI LA CATE SAPTAMANI?
CRED CA NU MAI DORM IN NOAPTEA ASTA!
INDURARE SI LUMINARE VA ROG!
10+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mikycris-cred ca ar trebui sa lasi balta testele si cautarile
cind erai insarcinata cu Delia cum te simteai la fel de stresata?
eu iti zic sa stai linistita nu stresa si bb din burtic nu uita ca-i transmiti starile tale,bucura-te de sarcina si nu-ti mai fa ginduri rele ok?
eu in sarcina am facut analizele de singe si urina ce se fac mereu ecografii si ecografia morfologica iar la sfirsit electrocardiograma si vizita cardiologica asta in plus pt epidurala
stai linistita si dormi bine
abia ai scapat de testul celalalt si cauti altul?
nu mai citi pe nicaieri bucura-te de aceste momente
pupici si tie si Deliei

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

KATIAPAM,ok,deci imi poti spune si mie ordinea in care ai facut si ce ai facut in timpul sarcinii?sant total ametita si nu mai stiu nici cum ma chama!
eu pana acum am facut 3 eco transvaginale.
te rog ajuta ma!
10+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

19+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata si-o
kitzy..de ce razi....ti-au comfirmat ca e fetita... si ai gasit si nume...?wow... ce esti...

tuchi..iti tin pumnii sa dea DD sa fie totul bine...sincer eu daca nu as fi vazut cum imi creste burtica(burtanul) nu mi-as fi dat seama ca sunt insarcinata... cred ca am avut o gravidanta f. frumoasa... atat timp cat nu am simtit prea multe simbari in organism.. desigur ca fiecare corp reactioneaza altfel... sanii au inceput sa ma doara doar dupa ce eu am constientizat ca sunt insarcinata... dar prima nu..caci nici nu stiam ..si cand am aflat nu-mi venea sa cred...singurul simptom era ca aveam mereu somn...si eu ziceam ca e de la oboseala caci in perioada aia munceam ca un robot... dupa au venit si mersul la baie f. des ..si in rest nimic... de asta am si pus vreo 20 de kile si mai mult da' nu mai zic cat.....
asa ca stai linistita in privinta simptomelor...

aaaa si bb chiar ma speriasem ..caci l-am simtit abia la 22-23 de sapt... si.mi ziceam oare e normal...se pare ca a fost..caci acum cand imi cara la picioare....

o zi buna tuturor..

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Stef eu aveam demult pregatite nume si de fata si de baiat
Nici eu nu simt schimbari prea mari in organism, burtica e mica, somn nu mi-a fost deloc, doar greata si pe ici pe colo varsaturi dar foarte putin, in schimb m-au durut sanii de nu puteam pune mana pe ei. Fetita misca mai tare de vreo 4-5 zile, o simt mai bine. Mi s-a zis la control ca cerebelul e mai mare decat varsta sarcinii dar a zis ca nu-i problema, in schimb placenta e jos inserata, dar deasupra colului uterin, si-a zis ca deocmdata nu e motiv de ingrijorare, sper sa se ridice.

19+ cu Diana

Mergi la inceput