La job, de sarbatori
Raspunsuri - Pagina 2
stefiuta spune:
buna fetelor!
am si eu o intrebare legata tot de job si de sarbatori pentru cele care lucreaza in institutiile de stat.
la noi a fost un zvon sapt trecuta cum ca intre 21.12 si 07.01.2008 ar fi liber cu recuperare in ianuarie. urma sa dea Guvernul o ordonanta. acum am aflat ca nu mai e valabil. si totusi.... voi ce stiti?
leuta
alinam spune:
nu am auzit un astfel de zvon, lucrez cumva tot la stat, la noi conducerea a hotarat ca in perioada 21.12.07-01.07.08 sa se lucreze doar in zilele de 27, 28, am inceput cu recuperearea zilelor libere din decembrie si mai avem de recuperat 2 in ianuarie.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
stefiuta spune:
n-am mai scris pt ca am crezut ca nu intereseaza pe nimeni, uite ce e oficial pana la urma
Salaria#355;ii din sectorul public vor beneficia de o zi liber#259;, în data de 24 decembrie 2007, Ajunul Cr#259;ciunului, a anun#355;at ast#259;zi premierul C#259;lin Popescu-T#259;riceanu
Guvernul a adoptat o decizie în acest sens, urmând ca aceast#259; zi s#259; fie recuperat#259; în 12 ianuarie 2008.
„Am luat aceast#259; decizie pentru c#259; 24 decembrie este Ajunul Cr#259;ciunului #351;i pentru c#259; foarte mult#259; lume p#259;streaz#259; tradi#355;iile #351;i obiceiurile. Ne-am gândit s#259; d#259;m o zi liber#259; pentru to#355;i salaria#355;ii din sectorul public”, a spus premierul T#259;riceanu.
leuta
carolinah spune:
quote:
Originally posted by Elise
mda... frumos...
Eu am lansat initiativa si cei citiva colegi care au auzit doar ca n-au facut "ptiu-ptiu, piei !" Cik asa ceva nu s-a facut "in nici un birou".
Las' ca o sa se faca la noi, anu' asta ...sa vedem dak ma dau afara din cauza asta! O sa iau un bradutz mic, si il poticnesc exact in mijlocu' incaperii!
Elise & BBLisa
Echipele mele au contribuit cu bani (evident ca si eu) si am impodobit frumos zona: beteala, beculete etc. Si lumea parca munceste mai cu spor. Si intentionez ca pe 27 dec cand vine lumea la serviciu sa aiba fiecare (care vine, evident) pe birou cate un cadou simbolic, gen mos de cioco etc. Si suntem ditamai multinationala, so what?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
crisbar spune:
la noi in fiecare an se impodobeste pom de craciun (totul de platit de firma) si este asezat in holul de la intrare sa-l vada toata lumea: si angajatii si clientii. sincera sa fiu, de cand l-au impodobit parca intri in firma cu o alta mina.
noi avem liber de pe 24 decembrie pana pe 7 ianuarie, doar cativa fac de permanenta. dar in apropierea sarbatorilor se asculta colinde la fiecare calculator iar cei care vin la serviciu intre sarbatori isi aduc de acasa diverse merinde si impart cu colegii. este cu adevarat o atmosfera placuta, de sarbatori.
saptamana asta este si petrecere pentru cei mici, organizata de firma, la care va veni mosul pregatit cu cadouri pentru pici. abia astept!!! abia asteapta toti angajatii, fie ca au fie ca n-au copii.
iar noi, din partea firmei, nu primim cozonaci sau altceva pentru ca avem prima de craciun care poate consta chiar si intr-un salariu. e mai convenabil asa
pupici la toata lumea si "SARBATORI FERICITE!!!"