LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a, si noi cu revizia...81cm si...vreo 13 kg . cantarit la mine in brate pe cantarul cel mare. deci f relativa treaba. oricum..mult

dayanara acea domnisoara deosebita e pisi de chris80. si recunosc cu mana pe inima ca nu am laudat-o cat merita. nici pe departe...din secunda in care alex a deschis usa a vorbit cu el. si nu dadadada, bababa, cum face d. nooo....nici macar propozitii..fraze! si toate cu intonatie si in functie de ce zicea interlocutorul. dupa aia s-a jucat atat de cuminte singurica, a studiat bilele, a descoperit ca tv-ul se opreste de la buton si apoi le-a aratat tuturor. cum se ducea cineva la tv se ducea si ea sa ii arate. nu a zis ps, mr...absolut nimic. si nici macar nu tropaia . a, si e muuult mai draguta decat in poze. muult. seara s-a incheiat cu inca o discutie cu alex pe hol. care s-a topit tot

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Roxanica, multumesc de intrebare! Nu am inca rezultatul la analizele printeselor. Nu am inceput tratamentul pentru Victorila, caci asteptam sa vedem cum e cu fetele. Doctorita nu ne grabeste, asa ca sper sa nu facem rau ca intarziem cu medicatia bubulinului.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata! Nu sunt prea in forma, dar pentru niste prajituri de la luly si niste vin de la dianocica fac orice!

La multi ani Isa!

La multi ani David!

Felicitari pentru primul vostru an si sa aveti parte de o viata frumoasa si lunga inconjurati de cei dragi!

Felicitari mamicilor si sa va traiasca si infloreasca minunile!

Spuneam ca nu sunt in forma... pai normal, ca dupa ce ca ieri am fost prabusita de somn, azi noapte am stat iar pana pe la 1 citind scrisori. Am primit din Romania scrisorile pe care i le-am trimis unei prietene din Iasi timp de vreo 4 cei mai frumosi ani... si ce scrisori, cate 8-12 pagini scrise marunt, ca altfel imi facea scandal prietena mea. Dar acum e o nebunie sa le citesc! Atatea lucruri de care nu mi-as fi adus aminte in veci, atatea ganduri, intamplari, aventuri... un fel de jurnal. Excelent. Ma uimeste mai ales sa descopar pareri pe care le am si acum, dar mai ales momentul si ocazia nasterii lor, in urma unor experiente traite in adolescenta... N-am inteles niciodata de ce e bun un jurnal, insa am inteles acum. Voi ati tinut jurnal? Eu am de gand sa o incurajez pe Roxana sa isi faca, e minunata o vizita in propriul trecut.

Yagmur sper sa iti revii si sa iti mearga bine in marea calatorie. Tin pumnii! Sau si mai bine

Dbunny, am fost si la restaurant de cateva ori (o data numai eu cu sotul ), dar in rest m-a dat fina afara din bucatarie... ce viata! I-am dus pe fini la restaurantul-bufet (all you can eat) chinezesc dar mai mult s-au uitat decat au mancat n-am reusit sa ii facem sa aprecieze... de cate ori ma duc acolo ma gandesc la tata, el ar manca cu placere chiar si ceva ce inca misca ... oricum nu e cazul.

desiree, da, a invatat repede sa coboare din pat, ceea ce ma face sa cred ca era pregatit fizic sa o faca. Ieri a coborat si trei scari cu spatele, ca mai avea de studiat cate ceva in hol Invata repede, asa e.

acs, stiam ca daca o persoana are paraziti atunci toata familia trebuie sa faca tratamentul, ca ar putea sa aiba toti. Oricum in proprotie mare coproparazitologicul iese negativ chiar daca parazitii sunt prezenti, aici nu e considerata o analiza de incredere.

Ce goala e casa fara fini...
Moaaama, am vazut poze din Piata Unirii, de la brad () ce puhoi, ce nebunie!
Mi-am amintit ca in Niagara Falls e festivalul de iarna al luminilor... o nebunie care culmineaza cu artificii superbe... daca aveti chef apasati pe rand pe lista aia de sub "Light display" sa faceti un tur virtual:
http://www.wfol.com/lights.html
Noi am ramas incantati, la fel si finii... iar sambata e parada lui Mos Craciun, neaparat trebuie sa ne ducem.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu citit nika, nu vesela si nu glumeatza.

je: sinuzita nu's de care, cert e ca puroiu' curge garla din nasu meu, tusesc mai rau ca magaru' lu' vecinu', cazut iar la pat de ieri pana azi - azi ma tin ceva mai bine...

ianis identic ma'sa. si io si el antibiotic...

marc are de azi un pic de febra, iar refuza papa si plange. mult. el nu plange noaptea, doar se agita in tacere. acum nu... si azi noapte, si azi, pur si simplu nu putea dormi, niciunde, nicicum, a plans si marait intruna, efectiv fara pauza... muci putini, transparenti, hai la dr sa vedem totusi... surpriza: otita! iar! a 3-a! da-o naibii de treaba. deja ma razvratesc..... nu-i corect!!!

aaa, aseara tocmai terminaseram cele 10 zile de zinnat pt infectie urinara. cum pana mea are azi otita?!
control peste 2-3 zile si mai vedem. revin la noapte daca pot.

lma celor sarbatoriti!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

ISA,DAVID
la multi ani!si fulguletilor care au implinit 1 anisor in lipsa noastra.
ne-am intors si noi acasa.a fost superb!maine o sa pun si poze si o sa detaliez.
dianarus imi pare rau sa aud ca iar sunteti bolnavi offf

Mergi la inceput

dianaraus, imi pare rau ca sunteti toti bolnavi! Multa sanatate va doresc.
Sa stii ca si otita poate sa fie virala, deci e posibil sa apara in timpul tratamentului cu antibiotic.

Sa va spun ce mi-a zis Roxana, eram la masa cu finii. "Mama, noi am stat trei saptamani in Romania si mi s-a parut ca am stat 1 an, iar ei au stat 3 saptamani la noi si se simte ca parca au stat doar o zi!" Asa m-a amuzat! Ma gandeam, ia uite cat de bine le zice un copil de 6 ani... cata putere de patrundere...
Acum serios, mi-au facut finii o infuzie de Romania de mi s-a facut parul maciuca. Ce povesti cu spagi, cu coruptie... ei prin natura ocupatiei sunt des in legatura cu politia si mi-au povestit chestii care se intampla in Romania de ani de zile, insa noi de abia ce le-am aflat... te apuca toata revolta si ciuda si neputinta si scarba... aveam tendinta sa spun la tot pasul "Vreau sa emigrez!"
Si ei vor, sa vedem daca le reuseste.

dianocica, am tot zis sa iti spun ce mult mi-a palcut slide-ul cu d... are si muzica? Eu nu am sonor la calculator deocamdata asa ca nu mi-am dat seama.

asiza, cum mai sunteti? hai si linisteste-ma.

Shineva, stie shineva de ce dandusa e atat de laconica? Dar a_deju?

Teutz iti dam premiu pentru constanta, tu esti mereu cu noi, chiar si la 2 noaptea Asa da!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mama ei de viata! Dianarus, pai ma razvratesc si io sa stii...pe bune...eu zic sa te duci la alt medic si nu pediatru ci ORL-ist...poate deja ai facut-o dar refuz sa cerd ca e otita a treia oara pe bune si mai ales sub zinnat...cred io in inconstienta mea ca e imposibil. Si daca da inseamna ca are ceva pe traiect orl, se tin mucozitati, se infecteaza si duc mereu la ureche...ti-am mai zis mama ei de viata...imi pare rau rau!! Hai putere ...avea tati meu o vorba...asta e santieru' cucu,nu da bani da' de lucru, carte multa nu se cere, sa fii prost sa ai Putere...cand io trag la jug de nu mai stiu numai la vorba asta a lui mi-e gandul.

Roxanico, doamne ce blonda frumoasa esti, io nu te stiam dar stii...fata ta emana atata bunatate exact cum stiam, numai ca in mintea mea erai bruneta. Micutu' a fost tare obosit, tb sa fi dormit, dar nu le facem noi program uneori si a fost morocanos...stii se zice ca oamenii tre sa aiba invitati la petrecere atatia cati ani implineste...si mie mi-e teama ca vor veni ai mei peste 2 weekenduri "sa petrecem"...eu tin fff mult sa nu o chinui...dar cineva zicea ca petrecerile la varsta asta sunt pt. cei mari, asa ca ii iubim si pe ei si totul iese bine la final. Am balosit la tortul ala de-am innebunit!

Ruxandra, bai fata esti FE-NO-ME-NA-LA!!! Multumesc pt. toate instructiunile pt. scaun....deja sunt putin in ceata, cu priorifix, cu isofix...RX, TX....SF curat frate, da bag la cap.

Doamne si eu am remarcat fetita cu fustita aia cu volanase verzi...chris...ce frumoasa e pitica io de ce nu o stiu??? Cand ne vedem ca azi a fost super!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Roxanico, doamne ce blonda frumoasa esti

Da' de unde stii? Unde se vede asta? Au dat-o la stiri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna seara tuturor!

Felicitari mamicilor si sarbatoritilor Davidsi Isa!

Eu mai am un sfert de ora si am mare intalnire- cu sotul meu si fiul din dotare, ca pediatra e peste drum de biroul meu. Urmeaza vaccinul de 1 an.M-am dotat cu Tuja, o sa achizitionez si niste covrigi brasoveni, ca sa roada la intoarcere....urmeaza un drum greu, sigur la ora 19 facem mai mult de o ora pana acasa.
Noi suntem chiar foarte bine. Sambata am serbat in familie primul an al lui David si cea mai mare surpriza este ca a fost prezenta si Mamaia (soacra mea, care a iesit din spital, e pe picioarele ei si se recupereaza foarte bine). David si-a bagat bine mainile in tort, dar pentru ca nu stie ce e aia frisca, nu a bagat-o in gura. A stat cuminte sa-l stergem si a mancat si el...tocanita de cartofi, cu care l-a servit si pe unicul sau bebelus invitat, varul mai mic cu o luna jumate. Eu arat horror in putinele poze- am baut un pahar de vin de proasta calitate si imediat m-am umplut de pete rozacee pe fata si pe gat.

Despre olita- mie nu mi se pare o solutie buna pe termen lung sa-i puneti in pat. Adica mie mi-ar fi frica de momentul in care ar face pipi si apoi s-ar hotari sa plece, imprastiind tot continutul in pat. David sta in fiecare dimineata, dupa ce se trezeste, pe olita. Neaparat are un piscot in mana si publicitate la tv. Nu se misca de pe olita pana nu termina piscotul.....de cele mai multe ori in timpul asta iese si ceva pipi, treaba 2 mai rar....e simpatic ca dupa-amiaza, cand se trezeste, merge el la olita, o impinge, trage de ea....probabil a devenit ca si catelul lui Pavlov, ca urmeaza piscotul.

Poze imi pare rau, deocamdata nu pot sa vad. Si-asa si pe forum intru cu greu, nu vreau sa zica astia din prima ca ard gazul pe net.

Dianarus, multa sanatate! Offf, sa treaca odata 2007 asta, ca ati facut planul de vanzari la antibiotice!

Shoshika, activeaza-ti PM-ul. Vreau sa-ti dau adresa de mail la care sa trimita cumnata ta CV-ul. Insa slujba este part-time, cu slabe sanse sa devina full-time.

Trebuie sa va marturisesc ceva:ma simt excelent de cand am inceput serviciul! Sunt cu tonusul sus, mult mai vesela, mai optimista....David imi face dimneata "pa-pa" la usa, iar seara, daca e prea ocupat, abia imi arunca un zambet. Ajunsa acasa, gasesc ordine, rufele spalate-calcate, mancare, copilul bine ingrijit si fericit....ce mai, ce pleasca a dat peste mine! O iubesc pe mami a mea de nu mai pot! Si in sfarsit am reinceput sa ma simt bine in pielea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, tu ai racit???
Sau eu's dusa rau si nu inteleg? e o gluma? ha ha ha..sa nu ma renegi te roooogg!

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by kikineata

Roxanico, doamne ce blonda frumoasa esti

Da' de unde stii? Unde se vede asta? Au dat-o la stiri?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput