FIV in Ungaria 28
Raspunsuri - Pagina 7
miha2004 spune:
Buna seara tuturor si o sa incep prin a-mi cere scuze pentru slaba prezenta pe care am avut-o in ultimul timp pe forum dar stiu ca sunteti dragute si o sa intelegeti, ca am fost acupata. Maine o sa merg in Ungaria pt prima intalnire cu Zadori, am emotii si ma simt nepregatita pt ca nu mi-am facut analizele tot din lipsa de timp.
Adaca nu am primit nr tau de telefon pe mess o sa incerc sa il iau de la Tia dar daca nu reusim sa vorbim iti urez nastere usoara.
Internet ce faci, ce face printesa ta? nu am mai trecut pe la magazin pt ca duminica am fost pe munte la schi si mi-am accidentat un picior asa ca am stat mai mult in pat dar saptamana viitoare poate reusim sa ne vedem la o cafea. Va pe toti 3
PUSSI sa-ti traiasca printesele si sa va bucurati de ele, sunt superbe, sper sa iesiti repede din spital.
Liana 30 te-am sunat azi pe nr din ungaria dar imi zice "nealocat" acum am citit ca esti acasa, imi pare rau ca nu ai reusit, sigur data viitoare
toate celelalte fete si o sa va povestesc cand ma intorc cum a fost.
irlandeza spune:
Internet , Liana sa dea Dumenezeu sa fie bine de data asta, Andicu
A mai ramas putin pana sa-mi tin motanica in brate. Sa dea Domnul sa mearga totul bine.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
35+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 30 zile !!!
tushi spune:
toate fetele!
borzasimonu am mai intrat pt ca vestile mele nu ar inveseli pe nimeni,asa ca m-am retras in carapacea mea sa in voie: cand credeam si eu ca ma apuc de treabaca sa vina bebe,imi descopera astia o malformatie in sange si alte minuni care fac sa se amane toate sperantele mele la nesfarsit....si cum nu era de ajuns aflu si ca verisoara mea Cris...in fine, niciodata sa nu spui"ce poate fi mai rau de atat?"...
toate fetele,va doresc la toate multa sanatate,si sa dea DD sa primiti de Craciun cel mai frumos cadou!!!
cornelianeli spune:
miha2004 la ce ora ai programarea?noi mergem in jur de 10 sa vedem ce fac embrionii,poate ne intalnim
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
adaca spune:
MIHA2004 pe Semenic te-ai accidentat? Imi pare rau. Iti mai mai scriu inca odata pe mess nr.meu Bafta la clinica.
PENTRU TOATE FETELE
Ade 37 s RARES + DARIUS si CAIUS
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
borzasimo spune:
Tushi draga mea uite ca nu o sa te las sa in voie o sa te strig in fiecare zi pina o sa te saturi de mine si o sa scri in fiecare zi sau hai sa zicem daca zi nu mine e musai si sti cind e musai cu placere, hai gata cu o sa vina si vremea cind o sa treci la treaba, sa nu iti pierzi sperana pt ca DD face minuni ai incredere in el te si uite ca sa te inveselesc un pic o sa iti sa daca vrei ceva mai linistit si multe, multe
miha2004 spune:
Cornelianeli noi trebuie sa fim acolo la 14,30 ora lor, dar o sa ajungem mai devreme, ar fi super sa ne vedem.
tanyuta spune:
ADACA
SPUNE-MI SI MIE CUM SA PUN SI EU NISTE POZE PE SITU ASTA TE ROG.AM
FACUT ALBUM PE WWW.FLICKR.COM DAR NU STIU CUM SA LE TRIMIT AICI.MULTUMESC FRUMOS
adaca spune:
TANYUTA dupa ce ai facut albumul ai o adresa de genul asta http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/ (aceasta este adresa mea) Daca vrei sa iti apara tot timpil cand scrii un mesaj pe forum, te duci la profil personal (in stanga pe pagina de forum) si acolo vei gasi rubrica semnatura. Acolo vei scrie aceste date, fara spatiu intre ele. Sper ca ti-am explicat cum trebuie si ca ai inteles ceva.
eu deja am baut cafeaua, voi ce faceti
pentru toate fetele.
Ade 37 s RARES + DARIUS si CAIUS
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
borzasimo spune:
Fetele e gata numa buna de baut va astept va pe
Lenyyyyyyyy hai la sau acum o bei cu sotu, e mai vino si pe la noi, ca maine ne bem in drum spre Szeged
Tushiiiiiiiiiiii am zis gata cu te astept la o nu se poate sa nu vi, da te
Unguru tu ce faci nu mai vi la Cris te
Adaca, mi-ka, Raluna, Liana, magduta, popica si restu fetelor