FIV in Ungaria 28

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Salutare la toata lumea,

Cristina, unguru, nu am cuvinte! Nu pot decat sa-mi imaginez prin ce treceti, dar sunt sigura ca voi va veti gasi puterea sa o luati de la capat! Intr-adevar, rezultatul conteaza, orice altceva este poate un punct in plus de a aprecia mai mult ceea ce veti avea intr-un final! Va tin pumnii si sper din tot sufletul sa treaca timpul cat mai repede pana la urmatoarea veste buna!

Borzasimo, parca in 6 vei ajunge la dr. Zadori, nu? Sa fie intr-un ceas bun!

Intru destul de rar, si atunci mai citesc si un pic din urma, dar is tot pe fuga (de la lucru) si poate mai ratez unele lucruri..ca de exemplu, despre Chiara nu-mi amintesc sa fi vazut vesti proaspete, sper ca esti bine si ca sarcina e ok!

Pussi, sa-ti creasca mari si frumoase mandretele de fete! Trebuie ca esti tare fericita!

Liana, suntem tot cu pumnii stransi si sunt sigura ca vor veni ele si rezultatele mult asteptate... Cu rabdarea treci marea si daca mai ai si forta necesara...bati si oceanul!

Em fost saptamana trecuta la dr. (am reusit, cu totul intamplator, sa ajung la dr. Cioata in Tm) la un control in saptamana...8 si 7 zile (dupa Zadori) sau 9 si 1 zi (dupa Cioata);-)
Bebeul bine, i-am vazut inima din prima cum batea, mi-a pus si sonor de am auzit-o!!! A fost super. Zicea ca totul arata foarte bine din punctul lor de vedere, asa ca sunt mai linistita. Pentru ca din nou nu mai aveam nici un simptom (am avut greturi 10 zile, f usoare si doar cateva ore dimineata...).
Dar de vreo 2 zile am niste...parca nici nu le-as zice dureri si intepaturi, ca-s tare firave, ca o parere...mai degraba ca o jena la burtica...Sper ca e ok, fina mea (graviduta in 4luni si jumatate) zicea ca si ea a avut si explicatia dr. era ca se mareste uterul si mai ajunge si la celelalte organe de langa....Na, oricum, inca nu ma ingrijoreaza...

Am fost programata pentru urmatorul control in 18 dec, cand voi fi in saptamana 11-12 de sarcina, ca sa facem testul genetic (masoara ceva la bebe la ceafa)....

Toti pumnii mei si sufletul este alaturi de toate fetele care-si pun sperantele in cosul cu miracole si asteapta clipa cand vor fi numite "MAME"!
Va pup,
Crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gataaCornelia a facut punctia..are 5 super bunii
popica ma bucur ca sunteti bine..stai linistita ca e bine..fina ta are dreptate..te pupp
simo sunt aci..multam de cafa..
andicu te pupp

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

am uitat sa va spun
Crinuta va pupa si va multumeste la toateee!!e binee doar ca s'a mutat si inca nu are net..dar cand va avea va intra..mi'a promis!

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

BRAVO Cornelia !!! Tin pumnii sa ai tot atatia embrioni de calitate extra.
Ok. o astept atunci pe Crinuta sa mai dea o veste.
Liana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta - te pup si eu si iti doresc succes in ceea ce ti doresti !
Cris - imi pare f. rau, stiu ca e dureros dar poate te ajuta daca te descarci si ne spui si noua cum s a intamplat! oricum trebuie sa mergi inainte ca noi toate !
Pussi - sa ti traiasca fetitele! sunt minunate si eu nu le doresc altceva decat sanatate multa !
Liana - presimteam eu ca tu coci ceva pe la unguri ca doar nu te indragostisei de ei ! bafta multa la urmatoarea incercare sa fie cu gemenei !
Cornelia - mult noroc !

Eu astept sa termin tratamentul pt. coli si ureaplasma si apoi mai vedem, ieri mi am luat puregonul compensat si sper sa fie intr un ceas bun asa cum mi a urat si dna farmacista !

va pup pe toate !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

FETELE am venit

ADACA-am crezut ca treceti pe la mine dar pauza,eu nu am mai intrat ca am avut de umblat cu analizele ca mai e putin pana in 6 dec.,ma bucur ca RARES e bine
SIMO-am ajuns si eu in sfarsit am finalizat aproape cu tot si acum is cu voi
CRISS,UNGURU-ma bucur ca vam cunoscut,sunteti niste persoane deosebite mi-ati placut,BAFTA sunt alaturi de voi
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluna spune:

La prima am fost absenta...va salut la a doua ...
borzasimo, doamna care ne invita la in fiecare dimineata...ce faci?
fetele...liana, andicu mersic pentru incurajari...
succes corneliei...tinem pumnii.
eu sunt bocna de gripata si nu-mi mai trece...ma deprima treaba asta la maxim, vorbesc ca din butoi.
dupa-amiaza ma duc la prima sedinta de ultrasunete,laserterapie si masaj...pentru d-nul hidrosalpinx...nu prea cred sa se rezolve, dar incercam si asta...injectii deja nu mai am unde sa fac,ca ma dor toate.
pupici la toate fetitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Si azi ca si ieri am tot umblat, mai am un pic maine si gata ma fac fata cuminte ca am vagabontat destul
popica da in 6 e prima oara cind ne vedem fata in fata cu Dr Zadori, vreau sa va spun ca am niste emoti de parca ma-s urca pe scena sa te sarcina usoara si la termen
raluna sint bine multumesc, astept sa treaca si ziua de maine sa plecam o data spre szeged, ca nu mai pot ma omoara emotile astea
chiara tu ce mai faci unde esti de nu mai dai nici un semn de viata, te asteptam sa ne spui ce mai faci
Magduta, Liana, Adaca, Leny, Cris, Unguru va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

gataaaaaa am ajuns acasa
mi-a prins bine galeria voastra
a fost bine,am intrat intr-o graba,toata lumea ma astepta...graba mare dom'le si daca data trecuta am dormit valiza,acum nici urma de somn,la 9.45 m-au adus si la 10.30 eram deja treaza....
ma simt bine,sunt 5,maine aflam cati embrionasi avem
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Cornelia tinem pumnii incontinuare..Crinuta te pupa si iti tine pumnii stransi..stransi..

Mergi la inceput