FIV in Ungaria 28

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluna spune:

Cornelia...iti tinem pumnii, mult succes in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluna spune:

Pussi...ce mamica fericita esti si ce fetite frumoase ai...sa-ti traiasca...acum le-am vazut si eu.multa sanatate la toate trei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

LA MULTI ANI de Sf. Nicolae!
va pup pe toatee.

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

MULTA SANATATE LA TOATA FETELE, VA DORESC CEEA CE MI S-A IMPLINIT SI NOUA

http://www.flickr.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

salutare, scupele mele
Am putin timp liber si doresc sa va salut si sa va pup pe toate.Mi-e dor de voi, dar nu prea am timp de scris pe forum,citesc cand apuc...
Pussi ai doua printese frumoase foc , pupa-le-ar mama de scumpe.sa fiti sanatoase....
Criss imi pare sincer rau...
Liana te pupam dulce si eu si Alexandra si Gabi, si inca suntem cu ochii pe tine
Andicu La multi ani cu intarziere, dar niciodata nu este prea tarziu

noi pe 30.11 am facut un an de cand l-am cunoscut pe Zadori si de cand am luat calea Szegedului, nu imi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul, si spre marele meu noroc , cu folos, acum tin in brate minunea vietii mele, comoara mea draga.Cred ca Sf Andrei ne-a ajutat si drept multumire, Alexandra ii poarta numele, o cheama si Andreea. Pe 1 dec a facut doua luni, ne laudat cu o greutate de 4850g si o lungime de 61 cm.Doctorita a spus ca este destul de inalta pentru varsta ei. Acum va las ca a venit ora mesei, si face scandal daca nu mananca imediat...

Va pupam....

poze cu noi
[url]

DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

La Multi Ani de Sf.Nicolae!!!!sa va aduca Mosul tot ce va doriti
eu mi-am gasit ghetutele pline....
nu sunt chiar bine,am facut hiperstimulare,nu e o forma grava dar am abdomenul plin cu fluide....am facut perfuzii azi,in functie de cum ma simt facem sau nu transferul maine....embrionii sunt de 5 si de 2 celule sa speram ca or sa mai creasca...
va pup pe toate,va multumesc ca va gandii la mine

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Cornelia- sper sa-ti revii cat mai repede, sa te simti bine si pregatita pt puiutii tai, care pana maine vor creste cat altii in zece ! Iti tin pumnii !
Liana- sunt bine. Ma zbat sa dau de un tratament super pt soldateii barbatelului. Am gasit doua variante cu sanse mari de inzdravenire a , doar ca unul pe care il consider mai bun si e mai usor de luat de al meu se gaseste numai in SUA sau se mai poate si din UK. Sper sa pot sa-l iau. Pt 2008 ne-am facut urmatorul plan: la primavara mergem iar la Szeged pt icsi. Am tot amanat biopsia...eu inca sper sa nu treaca al meu prin asa ceva, de aia caut disperata pastilute.
La Multi Ani NICOLETELOR ! Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Buna seara, sa stiti ca eu v-am spus si buna dimineata azi si scrisesem un mesaj luuung dar mi-a cazut netul si l-am pierdut asa ca o sa va povestesc acum. Suntem bine Zadori optimist sotul foarte bun iar eu mai bine decat ma asteptam, endometrul 8 in ziua 9 a CM (luna trecuta l-am avut 6,2 in ziua 13) ovarele bune cu foliculi(aveam un chist mare pe ov dr.tot luna trecuta) uter curat dar mai mic un pic decat normal. O sa mai merg de craciun in ziua 2-3 a CM sa-mi fac hormonalele si apoi in ziua 11-13 sa-mi mai masoare odata endometrul si pe la sfarsitul lui ianuarie incepem un tratament scurt pt fiv a zis ca totul v-a dura maxim 2 saptamani. Mi-a placut Zadori pt ca e foarte calm si explica atat de mult, e foarte sincer si optimist.
PUSSI am vrut sa te vad pe tine si printesele tale dar am ajuns tarziu si cred ca tu plecasei de la spital, poate data viitoare, sper sa iesiti repede din spital
Cornelialeni imi pare rau ca nu ne-am vazut sper sa poti sa faci ET si stii ca atunci cand faci hiperstimulare sansele sunt mai mari sa devii
Multumesc mult Liana 30 pt ajutor si pt ADACA, Internet si toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Buna seara feterlor
Am ajuns acasa cu bine, totul e ok atit la mine cit si la Leny, AC nu ne-a dat, daca totul e ok la urmatoarea vizita care o vom face pe 3 Ian ne va prescrie si tratamentul, pina atunci eu trebe sa ma las de si sa slabec vro 5 kg sper sa pot ca de nu o sa am o
Cris sper din tot sufletu ca te simnti bine si ca ai ajuns acasa de la spital te iti doresc multa, multa sanatate si sa ne reintilnim cu bine si cu vesti bune
Tushiiiiiiiii am veniiiiiiit tu unde estiiiiiiii? te
Fetelor va multumesc la ca ati fost alaturi de mine azi va pe toate nu va mai enumar ca sinteti multe, multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

- azi am fost tare ocupata, l-am sarbatorit pe Sf. Nicolae, de musafiri, agitatie si oboseala pentru mine si gemeni.

CRISIS imi pare rau, nu am stiut ca ai fost in spital. esti suparata pe mine?
LENY, BORZASIMO stiam de voi ca sunteti bine si ca va duceti in ianuarie Simo numai tie ti-a zis de ???

pentru toate fetele

Ade 37 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput