FIV in Ungaria 28
Raspunsuri - Pagina 9
Mi-Ka spune:
Borzasimo, bafta maine la Szeged!!!
O sa ma gandesc la tine maine...ti-am mai spus, nu?
_
borzasimo spune:
Mi-KA iti multumesc ca te gindesti la mine te si la Alexia multi e o dulceata de copil, vorbim deseara la
Liana30 spune:
simooo,leny bafta mainee!!va tin pumnii!!
mihaaa cum fu?sunt aci nu conteaza ora..auzisi?
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
leny2007 spune:
Mersy LIANA desi am niste emotii de nu le pot descrie in cuvinte va pe toate si va tin la curent.
NOAPTE BUNA
Liana30 spune:
leny lasa emotiile..ai sa vezi ca o sa'ti treaca cum vei intra la ne'a unguru,,hai ca va fi binee..
am vorbit cu mihaa e super incantata de ne'a unguru..mai multe o sa va spuna ea..
va pup pe toate!!
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
borzasimo spune:
Liana iti multumim si eu ca si Leny am niste emoti de nu stiu cum o sa dorm in noaptea asta Liana inca o data mutumesc si multumesc tuturor fetelor care sint alaturi de noi va pe
crisis81 spune:
Cornelia ma bucur enorm pt cei doi embrionasi. Sa dea Dumnezeu sa fie de cea mai buna calitate si sa se lipeasca de burtica lu mami bine de tot.
Borzasimo si Leny multa bafta maine. Sper sa va vad cat mai repede
pussi sanatate multa fetelor.
Eu nu am mai scris pt ca sunt internata in spital. Si acum va scriu de pe telefon. Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu zilele astea. Acum sunt mai bine si maine s-ar putea sa-mi dea drumu acasa.
Va pup!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
ioana_p76 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI de Sf. Nicolae!
Fetelor, sper ca ati gasit in ghetute ceva frumos si bun!
N-am mai intrat de cateva zile ca am fost ocupata cu scoala de soferi
(n-am luat permisul, dar mai incerc, ca de, sunt obisnuita sa tot incerc..)
Cris n-am stiut ca esti in spital, imi pare rau, te sun mai tarziu! Multi
Cornelia pentru voi si pentru puiuti sa creasca mari si frumosi si sa se lipeasca de burtik ta!
Pussi am vazut pozele, fetitele tale sunt minunate, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase si norocoase, sa-ti aduca numai bucurii!
Borzasimo si Leny multa bafta azi! Asteptam vesti!
toate fetele!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
sunshine4ever spune:
LA MULTI ANI DE SF NICOLAE
Cornelia sa dea Bunul Dumnezeu ca de Sfintele Sarbatori sa ai ce amai frumoasa veste din viata ta Doamne ajuta.
Borzasimo, Leny mult succes azi, si lasati emotiile deoparte
Crisis imi pare rau sa citesc asemenea veste, sa dea DD sa te faci cit mai repede bein si sa vii acasa
Liana, Daria, Sandica ... si toate fetele (sunteti multe ca sa va insir)
Chiara nici o vester de la tine.
in asteptarea unui ingeras
raluna spune:
Prin urma Borzasimo nu e singura....mult succes fetele, Borzasimo si Leny.asteptam vesti...ma apuca emotiile si pe mine, de pe acum.
cris...multa sanatate.
pupici la toate