Mamici de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
bujo spune:
Buna seara gravidute. Eu mi-am luat analizele si n-am nicio infectie urinara. Se pare ca usturimile pe care le simt uneori sunt de la candida de care nu reusesc sa scap nici cum. Mi-am luat sapt asta concediu medical ca sa ma mai odihnesc ca dorm in picioare. Greturile.. asa si asa, ma supara in special cand tre sa pap. Sanii azi m-au durut mai putin si park s-au inmuiat putin dar incerc sa nu-mi fac griji ca nu e bine.
bujo
7+
album de nunta
Dianami spune:
Mada, medicina umana
. Daca vrei sa te apuci de studiu, ai de munca, nu gluma. Trebuie sa incepi facultatea acolo. Daca nu vrei medic si altceva, intereseaza-te de cursuri si colegii unde te poti inscrie.
Map, eu nu iau decat un magneziu pe zi. Alaturi de un ceai de lamaie sau de fructe imi vine si mie cheful de viata
. Utrogestanul contine progesteron, se da pt. sustinerea sarcinii atunci cand organismul nu produce suficienti hormoni. Eu am avut insuficienta ovariana.
Mai iau No-Spa pt. contractii, fier pt. anemie si cam atat acum. Daca va mai fi nevoie de ceva, vad in urma analizelor. In trimestrul III probabil voi lua si calciu, acum stau bine cu el. A, si acid folic. ![]()
Biribu, ai explicat f. bine
.
Diana
6+ si Iulia
(15.07.2005)
MissJJ spune:
Diana ma refeream ce tip ca sunt med generala, obstretica ginecologie, oncologie, lista e lunga.
As vrea sa fac ceva nu neaparat medic ca e mult pana ajung medic ci ceva mai usurel dar tot in cadrul medical. Oricum inca nu mi-am ales cariera asa ca am timp sa ma decid. Oricum filologia si economia sar din schema astea le-am probat si nu is de mine.![]()
Bujo si eu am avut probleme si sarcina trecuta si acuma cu ceva gen candida, astia aici ii zic bacterial vaginosa acuma nu stiu daca asta e candida aici sau nu si am mers la ginecolog si mi-a dat niste crema si 7 aplicatoare si dupa mi-a trecut. Bine eu am probleme mai mari si din cauza asta imi apare si dispare bacterial vaginosa asta. Si ma tratez dispare is ok o perioada apoi iar apare si uite asa ma tot chinui de ceva timp. Si mai am si niste lichen planus on top pt care folosesc tot felul de creme cu steroizi si de care nu am cum sa scap si tre sa merg mereu la control sa fie siguri ca nu da in cancer ca cica exista si posibilitatea asta. Macar bine ca dupa 2 ani de investigatii si-au dat si astia seama ce am. Macar am si eu un diagnostic.
Na asta este m-am obisnuit de acuma cu situatia asta de aia ma si bucur ca pe 11 dec merg si la ginecolog la spital si imi face iar niste analize si sa imi dea iar alt tratament pt bacterial vaginosa si inca o crema care sa fie safe pe timpul sarcinii pt lichen planus. M-am saturat de toate cremele astea parca is cobai.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
madina71 spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Bine eu am probleme mai mari si din cauza asta imi apare si dispare bacterial vaginosa asta. Si ma tratez dispare is ok o perioada apoi iar apare si uite asa ma tot chinui de ceva timp. Si mai am si niste lichen planus on top pt care folosesc tot felul de creme cu steroizi si de care nu am cum sa scap si tre sa merg mereu la control sa fie siguri ca nu da in cancer ca cica exista si posibilitatea asta. Macar bine ca dupa 2 ani de investigatii si-au dat si astia seama ce am. Macar am si eu un diagnostic.
Na asta este m-am obisnuit de acuma cu situatia asta de aia ma si bucur ca pe 11 dec merg si la ginecolog la spital si imi face iar niste analize si sa imi dea iar alt tratament pt bacterial vaginosa si inca o crema care sa fie safe pe timpul sarcinii pt lichen planus. M-am saturat de toate cremele astea parca is cobai.
---------------------------------------------
Madasi Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Ce rau trebuie sa fie, cred ca te-ai saturat!!!! Poate o sa-i dai de capat pana la urma ca sa nu mai tot apara!!!!
7 sapt. si
Adrian (20.01.2007)