Mamici de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Madina sa stii ca e adevarat ca pot disparea de la sine. Mie mi s-a spus de mai multe ori in vara asta ca am un chist pe ovarul drept, chiar si la prima vizita la dr. dupa ce mi-au iesit testele pozitive. La a doua eco acum o sapt. nu se mai vedea nimic. Nu stiu daca a disparut datorita sarcinii, dar asa se pare.

Anna 7+
AMR 33
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by madina71

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Madina, chistul va fi urmarit ecografic. In majoritatea cazurilor sunt functionale si dispar de la sine. Nu afecteaza sarcina in vreun fel. Daca mai creste, cumva, se poate interveni asupra lui atunci cand sarcina e mare si stabila. Dar nu cred ca e cazul.

Diana 6+ si Iulia [b](15.07.2005)

Sa ai gura "aurita" si sa dispara!!!!!Doamne ce bine ar fi!!!!

Adrian 20.01.2007

Asa o sa fie, o sa vezi!

Diana 6+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Mada, imi poti trimite si mie parola de la userul comun pe PM? Pot sa mai deschid si eu cate un capitol sau sa modific ceva, daca sunt pe faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Diana Mirela ce e aia disgravidie ?

Alina 10+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Eu nu prea mai am greturi, sper sa nu reapara. Insa sunt alimente la care nici nu ma pot gandi. La cafea am renuntat, nu o mai suport...si dorm pe mine dimineata. Am tensiunea mica, abia imi revin cu un magneziu si cu multa apa (apa creste tensiunea). Apoi apare ameteala de la Utrogestan, sunt chiauna pana la pranz .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Madina sa stii ca e adevarat ca pot disparea de la sine. Mie mi s-a spus de mai multe ori in vara asta ca am un chist pe ovarul drept, chiar si la prima vizita la dr. dupa ce mi-au iesit testele pozitive. La a doua eco acum o sapt. nu se mai vedea nimic. Nu stiu daca a disparut datorita sarcinii, dar asa se pare.

Anna 7+
AMR 33
vinebarza
poze

Sper din tot sufletul sa dispara, numai ca este cam mare: 5,4cm!!!!
Imi pare rau pt fetele care au greturi si dureri de cap...

Pupici!!!!

Adrian 20.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Diana ti-am trimis pm.
Alina macar bine ca ti-a dat ceva, sper sa te simti mai bine cat de curand ca stiu ce nasol e cu greturile si ametelile.
Fetele apropo de listutza vroaim sa va zic daca aveti ceva idei cum sa schimbam listutza sau daca vi se pare ca putem face altceva sau orice parere please impartasiti aici ca sa mai modificam daca este nevoie. Ca nici nu stii cum are vreo una vreo idee buna si putem aplica aici.
Asa mai demult zicea cineva despre niste link-uri, ca de cate ori am modificat listutza am uitat de ele, ma duc acuma sa le caut si sa le adaug. Deci sa stii ca nu am ignorat mesajele tale legate de link-uri dar tot am zis ca sa nu uit sa nu uit si exact asta uitam de fiecare data. Deci scuzele de rigoare.
Sa vedeti eu ce am facut azi, mi s-a facut o pofta nebuna de mazare, sper sa nu va starnesc si pe voi, si nu pot sta in bucatarie ca nu suport mirosul dar in acelasi timp salivam aici ca disperata asa ca am culcat fata usa si geamul larg deschise in bucatarie si m-am pus pe facut mazare mai fugeam in curte la aer curat mai tineam respiratia mai dadeam la rate iar in bucatarie. Si spre surprinderea mea am reusit sa mananc si eu o mancare ca oamenii nu trei fire si tare buna a mai fost.
Asa ca asta e performanta mea pe ziua de azi.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Alina-Maria, disgravidia este o "boala" care apare ori la inceputul sarcinii (precoce), ori la sfarsit (tardiva). Poti sa ai si hipersalivatie pe langa greata si varsaturi. Se poate ajunge la deshidratare si dezechilibre metabolice. In trimestrul II dispare.
Daca ti se pare ca versi excesiv, nu poti tine nimic in stomac (nici macar lichide), faci febra sau faci pipi rar si f putin, slabesti vazand cu ochii, mergi urgent la medic. Uneori sunt necesare perfuziile, asta e singura cale de a reechilibra organismul.

Tinem pumnii sa nu fie asta, poate sunt doar niste greturi mai accentuate. Totusi, fii cu ochii in 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Mai fetelor, ati inceput sa luati elevit? Se da compensat sau gratuit?

7 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by mcoca
crisarh asta e problema cu majoritatea doctorilor din ro ca iti dau analize sa faci ca asa e moda, si nu au toti acelasi protocol. Aici poti sa mergi la 100 si tot aceleasi analize ti le dau. Nu e admis ca un doctor cand vede ca are o pacienta neimunizata sa nu ii spuna ce reguli de igiena sa respecte sau ca trebuie sa repete analiza lunar. Ce te faci daca te infectezi in timp ce esti gravida, si habar nu ai? Iti dai seama la nastere dupa ce ai nascut doamne fereste cu malformatii?La listerie nu ai cum sa fii imunizata, e o tampenie sa o faci asa aiurea. Se face numai daca ai febra in timpul sarcinii, ca sa vada daca nu cumva te-ai infectat si de aceea ai febra._Vicky 10+
Ai dreptate, dar mai avem mult pana departe, nu vezi ca mor pe capete in spitale.11+DPN 26iun-iul 2008

Mergi la inceput