Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
ALINA nu te prosti mai,lasa-te bruneta ca asa esti super!
De lucrat am lucrat si o mai fac si acum,daca nu depistez la TV vreun film pe gustul meu.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
alinutza_80 spune:
Monica, maioneza din ou crud? Ayan in continuare este scarbit de plastilina vad, nu stie cum sa mi-o dea mie mai repede.
Cu parul sigur nu ma mai prostesc cu blondul, ma uit la poze de acum un an si imi statea chiar naspa! Nu stiu ce a fost in capul meu, dar trebuia sa incerc.
monica70 spune:
ALINA da maioneza din ou,de fapt doar din galbenus ,ca eu asa o fac.Eu i-am dat asa ceva si cand era mititica,daca retin bine si cand avea sub un an,a gustat din salata de vinete facuta cu maioneza de exemplu.
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
Ce memorie proasta am,de fapt zilele trecute a mai fost Diana usor scarbita (ce-i drept nu in halul ala ca vineri) cand a depistat smantana din lapte - ca noi cumparam de la tanti aia din piata si fiind gras are la greu smantana.A zis doar "caca" si mi-a dat-o. Aci seamana pe mine,ca eu numai strecurat beau laptele.Pana acum tot asa nestrecurat i l-a dat Ghitza si n-a fost problema,dar mai nou incep fitzele,mai indeparteaza din mancare si cate o frunza de patrunjel sau te miri ce ...
Giova spune:
Moni deci si Dia a papat cu placere carnea de porc. eu am de gand sa o introduc incet incet, si doar cea fara grasime. Oricum el a mai gustat de la noi. mama cat lapte a baut!!! eu inca nu i l-am dat, de 20 min. a adormit.
Alina ma bucur ca s-a jucat frumos Ayan cu fetita si ca i-a dat jucariile, asa si trebuie.
ai mei dorm, eu langa ei tastez...sper sa nu-i trezesc ca mi-o .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Mai, ma omorati cu trezitul de la tastatura Pai sa vedeti ce tare merge radioul in dormitor! Noi asa am invatat-o pe Diana de mica, sa adoarma pe galagie,mai mult pentru protectie,ca nu se mai aud asa tare unele zgomote bruste in cazul asta.Oprim radioul doar cand ne culcam si noi,deci cand nu mai se aude TV-ul,usile,apa la baie etc. Nu mai zic ziua cand trec masinile salvarii, politiei sau se mai trezeste cine stie ce cretin sa claxoneze aiurea ... pai fara muzica de la radio,ar fi jale,cu termopane cu tot!
Eu am lasat-o balta cu lucrul,am trecut la rasfoitul presei.Maine iar e luni Ce bine a fost sa dorm pana la amiaza,de maine iar trezirea
Giova spune:
Moni si eu l-am invatat pe marco cu galagie, cu tv sau muzica. el doarme si in disco, cred. daca ii e somn. nu-l trezeste bormasina sau alte tampenii. mi-e de Clau...dar se pare ca nu am nicio sansa nici cu el...e prea obosit.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Merg si eu la nani,nu inainte de a ura primului flacau de doi ani al sectei un
LA MULTI ANI RAZVAN GABRIEL!
Giova spune:
Razvanel!!!! sa cresti mare, sanatos si cuminte!!!!
restul dincolo....
_