antidepresive

antidepresive | Autor: darkthrust

Link direct la acest mesaj

buna
am facut tratament cu seroxat cam un an din care 6 luni tratament normal de o doza(o pastila]pe zi iar urmatoarele 6 luni am redus doza ,luand o pastila la 2 zile.in prezent ma simt foarte bine ,am intrerupt tratamentul de o luna si jumatate si imi doresc sa raman insarcinata.as vrea sa stiu cat timp ar trebui sa astept dupa intreruperea tratamentului cu acest antidepresiv ptr a avea o sarcina normala si un copil sanatos,mai exact cate luni trebuie sa astept ptr a exclude orice risc ptr copil.desi mi s-a spus ca ar trebui sa astept cel putin trei luni va rog daca stie cineva mai multe lucruri sa ma ajute.multumesc anticipat si astept un raspuns de la niste oameni cu suflet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Daca ai intrerupt deja trat. de o luna cred ca nu mai e nici un risc;timpul de injumatatire ai seroxatului este de 1 zi,de aceea se si administreaza in fiecare zi,atit este el activ in organism .
Efectul antidepresiv de durata apare ca urmare a faptului ca regleaza anumite mecanisme din organism astfel incit chiar daca el nu mai este administrat serotonina se secreta in cant. normale.
Ca sa fii tu linistita asteapta cele 3 luni.

Mergi la inceput