* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ellenuta! un shlapt! fugi acasa! asta nu e ora de stat la servici pt o gravida gravida ca tine! cu sau fara sarbatoarea romaneasca:(

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Mitsu-bishu, nu fi trista acuma, draguta, sa stii ca ne ai pe noi (sau pe mine, nu pot promite chiar pentru toata lumea)

acum cativa ani eram intr-o situatie tare nasoala, adica vreo 2 saptamani am crezut ca am ramas insarcinata, nu aveam serviciu, stateam prin bunavointa unei rude intr-o garsoniera in buc., de tati nici nu se punea problema sa-i fie tati... si de atunci mi-am promis ca daca o sa am un copil, o sa am grija sa aiba toata iubirea si grija lui mami, ca asta conteaza pentru el la inceput mai mult decat orice altceva.. te si sa stii ca nu esti singura!

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

In alta ordine de idei (sa ne apucam de lucruri constructive),

Micsunea, poti sa imi trimiti si mie, te rog, un PM cu ce stii despre masajul ala miraculos da' versiunea in engleza, daca se poate, ca eu si franceza nu ne intelegem prea bine... Sau e vreun link ceva pe forum si nu am vazut eu?
Si, fetelor, mai voiam sa va intreb, poate imi fac si eu vreo idee de bebe, ca am tot citit de "indicii" babesti pe diverse site-uri... Puteti sa imi spuneti si mie niste detalii de genul: daca aveti fetita, cam ce mancati - am inteles ca mamele de fetite mananca mai multe legume/fructe si cele de baietei ii dau cu carne si proteine in general. Am mai citit ca in caz de baietel e mai mult testosteron in corp si creste parul mai repede (se observa mai ales la parul de pe corp...) si mai des. Si chestii d'astea, daca mai stiti. Va multumesc!

32+ cu baby neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele .Am si eu o intrebare :la cate saptamani se intra in prenatal?

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mitsu_bishule, stii tu ce ne leaga pe noi toate? faptul ca ne dorim bebeii astia, ca-i iubim nespus dinainte sa vina pe lume, ca ne straduim sa le oferim ce e mai bun pe lumea asta! si stii ceva? cred din tot sufletul ca de fapt copiii isi aleg parintii. si ne-au ales pe noi ca mame fiindca suntem cele mai bune mame din lume pentru ei!
ideal ar fi sa fim cate doi parinti pentru un copil, ideal ar fi sa avem o casa de vis, ideal ar fi sa avem un sot sau iubit sau tatic ireproshabil, ideal ar fi sa ne permitem totul pe lume, ideal ar fi... dar daca ne-am trai viata ideal, ne-am mai putea bucura de micile surprize car eni le rezerva viata? nu ne-am satura si plictisi ca totul sa fie "in norme"? ce fericire ca suntem diferiti, deosebiti! ce multumire ca putem iubi, ca putem aduce pe lume un sufletel pe care sa-l ocrotim si care sa ne spuna "mami"!
indiferent ca tati e sau nu langa tine, sa fii convinsa ca esti cea mai buna mama din lume pentru fiinta vie care asteapta sa fie tinuta in brate!
curaj mitsu_bishule, va fi cumva, caci nu a fost niciodata s anu fie nicicum!

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsu..eu auzisem ca daca e baietel...iese buricul in afara...sau ai burtica rotunda...adik...fara sa se vada din spate ca esti gravi...in rest..nu mai stiu...astea 2 la mine se verifica..adik am burtica asa...si pe laterale..e mai labartata..si ..buricul meu..e exact ca inainte..nici o modificare...deci...am fetitza..iubita lui mama

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 29 si Stefania

Mergi la inceput

Dany..poti intra in prenatal la 126-42=84...zile inainte de DPN

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 29 si Stefania

Mergi la inceput

Se numara toate zilele...inclusiv samb si dum...Scuze ca am dat 2 mesaje dar am apasat aiurea...

Alina 29 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

docdecap, nemary si toate fetele care ati avut un cuvant bun de spus pentru mine, va multumesc mult ca incercati sa ma linistiti. Dar e oarecum normal sa imi fac griji, ca mi se pare ca acum la sfarsit, cand mai e asa de putin, s-au adunat toate ca sa imi tulbure putin fericirea asta mare... Nu stiu daca bebe o sa se intoarca, ca am burtica tare mica pentru 7 luni si el e destul de mare. Cica stau bine cu lichidu' dar ... nu mai inteleg... Cat despre hainute, am vazut si eu o groaza de minunatii pe toate culorile, dar se cam "simte" cand sunt de fetite - au volanase, panglicute, fundite, etc. si cand de baietei - desene cu ursuleti, mingiute, biciclete. nu cred ca asta ar conta pentru bebe, important e sa ii fie bine si cald, numai ca nu as vrea sa cad in ridicol si sa influentez modul in care o sa il privesc pe bebe, de parca nu ar avea personalitate. In fine... Vedem ... Inca mai e ceva timp. Pup!

32+ cu baby neidentificat

Mergi la inceput

Fetele..am si eu on intrebare...pentru hainutzele lui bebe ce detergenti si balsam folositi...nume exacte, plzzz:D...

Alina 29 si Stefania

Mergi la inceput