Caut... Mos Craciun!

Caut... Mos Craciun! | Autor: preda_vicky

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, nu stiu daca e locul potrivit aici pt. acest subiect, dar eu sper sa gasesc ce am nevoie. Pe scurt, caut un Mos Craciun pt. serbarea baietelului meu (clasa I). Nu s-a oferit nici un tatic de-al colegilor lui, al meu sot nici atat,asa ca m-am pus eu pe cautat, pe forum, pt. ca stiu ca aici voi gasi solutii sau voi primi sfaturi. Din pacate, nu putem apela la firme specializate, sunt putini copilasi in clasa (18) si nu toti parintii au posibilitati materiale ca sa ne putem permite un Mos "adevarat". Deci, ma ajutati sa-l gasesc pe Mosul? Vom avea o serbare f.f.f.frumoasa, atat pot sa dezvalui, intr-o sambata, doar clasa lui si, sa speram, si Mosul!

http://community.webshots.com/user/viki39

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vicky, puneti mana de la mana si cumparati un costum sa-l aveti pentru toti anii...ce Dumenzeu pentru 30 de min imbracati si portarul in Mosh Craciun
bafta!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, din partea mea, asta as face, dar restul mamicilor daca te-ar auzi ar lesina. Stii cum e pe-aici, si cu porcul in cotet, si cu slanina in pod. Daca se poate sa fie Mos, dar pe gratis. La fel si cu darurile pt. copii, am strans bani, dar vor papusi pt, fete si roboti pt baieti. Le-am sugerat puzzle 3D, jucarii de ipsos de pictat pt copii si apoi puse in pom. Si asta fara alergtura prin Cora sau Carrefour! Toate erau la magazinul din colt. Raspunsul? NU! Bleah. Sa mai tin minte pt la anul si sa nu ma mai implic. Iar de Mos, nu vor portar sau tatic, ca vezi Doamne nu sta de vb cu copilul nu face nimeni one man show. Ar vrea ceva profesional, dar gratis. In fine, o sa vad ce voi face.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Iti doresc succes sa gasesti, dar daca un om strain se ofera sa vina, macar atit trebuie sa faceti, sa cumparati un costum de Mos Craciun, chiar nu e o avere. Nu inteleg ce fel de mame sint acolo, dar pe de o parte nu-si permit sa plateasca un Mos Craciun de la o firma specializata, pe de alta portarul nu e destul de nobil...

Mergi la inceput