Dr Sorin Badescu
Buna fetelor
Este cineva care sa mi poata da detalii despre dr Sorin Badescu de la Municipal ?
bubulicaaa spune:
Dupa ani si ani, te mai intereseaza Dr. in chestiune?
Eu ii sunt clienta...dar la CMU.
marynik spune:
Da , ma intereseaza , ce poti sa mi spui despre el ?
Esti insarcinata ?
M ar interesa in mod special cum se ocupa de monotorizarea sarcinii
aliclara spune:
Buna!
Eu sunt pacienta dr Badescu la Municipal. Nu am fost supravegheata de el in sarcina, dar nasa mea a nascut in ianuarie si a fost supravegheata de el.Nu stiu exact ce anume vrei sa stii, dar ea a fost foarte multumita de el. A facut cezariana, iar doctorul si-a luat niste suturi pe tema asta. Sa iti povestesc. Vineri a internat-o, deoarece el era de garda si ea cam ajunsese la termen si a zis sa incerce sa vada cum se comporta. Bebita mica insa a fost puturoasa. Bineanteles ca au mai consultat-o cativa medici, printre care si seful lor de sectie, de ce sunt ei sefi pe-acolo. Badescu i-a spus nasei ca nu are sanse sa nasca normal, deoarece bb este puturoasa si nu are niciun gand de "pace". seful a zis ca nici nu se dicuta sa nu nasca normal si ca ea mai are de asteptat cam 10 zile. asta se intampla pe 9 ianuarie. A trimis-o seara acasa si a chemat-o pe 14 la consultatie. Cand a ajuns, ea nu mai avea nici un pic de lichid (i-a zis ca se poate pierde lichidul cand te duci la toaleta) si a bagat-o in cezariana. Totul a fost ok, amandoua sunt f bine. Dar zice ca la raport, seful lor a facut scandal ca ce el se crede mai destept si el i-a zis ca mai are de stat si ca poate sa nasca normal, si de ce nu l-a ascultat. Eu sunt mai mult decat multumita de el, si nasa mea la fel, si nu am auzit inca pacienta de-a lui care sa fie nemultumita. e adevarat ca are zile cand e foarte obosit si foarte ocupat si parca nu iti da chiar tot ce poate el, dar in rest....
Atat am avut de spus.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
michisor spune:
buna, poti sa-mi spui te rog mai multe despre el...din punct de vedere al consultatiilor la cmu? cum e? multam
elanyada spune:
Buna!
Eu sunt insarcinata in saptamina 25 si dr. Sorin Badescu e cel care mi-a monitorizar sarcina de la inceput la CMU. Ce pot sa-ti spun despre dumnealui e ca la orice vizita pe care am facut-o m-a tratat cu toata seriozitatea si mi-a raspuns la telefon de fiecare data cind l-am sunat cu cite o problema. E foarte politicos si iti raspunde la orice intrebare. E o persoana destul de destinsa, insa nu mi se pare foarte comunicativ. Sa nu te astepti de la el sa-ti spuna mare lucru despre sarcina. Trebuie ca tu sa te informezi in legatura cu tot ce te intereseaza. In afara de asta, numai de bine despre dumnealui.
Sper ca te-am lamurit cit de cit.
Numai bine!
alexa3079 spune:
Dr Badescu nu este chiar atat de grijuliu din punctul meu de vedere Am fost pacienta dansului si la interpretarea dublului test m-a trimis la amniocenteza. Doctorul care trebuia sa imi faca amnio a observat ca era o greseala in interpretarea datelor si dupa reintroducerea in calculator amnio nu se mai justifica. La fel s-a intamplat si cu o cunostinta de-a mea. Era sa piarda sarcina din cauza lui, deoarece nu ii facea serclaj!! A fost la alt doctor si i-a facut de urgenta serclajul!
In ceea ce ma priveste pe mine, ce pot sa spun? Mi-a refuzat orice alte teste intermediare amniocentezei, m-a tinut in teroare 2 saptamani, ca pana la urma sa nu fie corecte interpretarile. Eu de asemenea am RH- si nu se gasea serul Rhesogamma. Cand l-am sunat sa il intreb ce fac, ca nu se gaseste serul si era un risc in plus, mi-a raspuns foarte raspicat ca sa fac amniocenteza fie ce-o fi ca vedem noi dupa. Daca asta e sfat de doctor bun...nu stiu ce sa zic...las asta la latitudinea voastra burticilor! Eu va sfatuiesc sa va ganditi de 2 ori inainte sa il alegeti pe Badescu Sorin!
Ciufik spune:
Marynik, eu am nascut cu Sorin Badescu.
Sarcina mi-a fost monitorizata de Alexandru Badiu, insa din sapt 37 dr meu a plecat in concediu si m-a lasat in grija lui Badescu.
Am nascut la 38 saptamani fara 1 zi si pana la nastere am fost la 2 consultatii la Badescu, una la CMU, a doua, in ajun de Craciun la Municipal. Mi-a placut tare de el, din prima. Tanar, dragut
si foarte atent.
Mi s-a rupt apa la 1 dimineata, pe 27 dec, el fusese cu 1 zi inainte de garda toata noaptea, cu toate astea mi-a rasp la tel in creierii noptii, cand l-am sunat de la camera de garda, mi-a mai rasp la 3 dimineata, cand vroiam sa mi se monteze epidurala si nu se gasea anestezist in municipal si s-a interesat el de acasa si in 30 min aveam epidurala pusa. Iar pe la 7 dimineata, cand cam trebuia sa nasc, a venit, a vb cu mine, m-a linistit, mi-a explicat ce o sa se intample, cum sa respir, cum sa imping ( mai multe detalii gasesti la odiseea de ian-feb 2009, unde am pov cum a decurs nasterea)... Are nota 10 de la mine. De asemenea, Municipalul are nota 10.
Din pacate nu stiu cum monitorizeaza o sarcina, cat de riguros e, insa am inteles ca a fost rezidentul lui Badiu si ca a preluat f multe obiceiuri bune de la el.
Daca mai vrei amanunte, iti stau la dispozitie.
Succes mult!
Margie spune:
Buna ziua, Sunt insarcinata in 5 luni si pana acum mi-a urmarit sarcina Dr. Sorin Badescu la CMU. Pana acum sunt multumita de dumnealui. Este pozitiv, relaxant, nu da foarte multe detalii despre sarcina. Doresc sa stiu, daca cineva cunoaste, cum decurge nasterea cu dumnealui in Municipal si cat este de atent pe parcursul monitorizarii la diferite probleme ce pot aparea. Va multumesc.
michisor spune:
Buna Margie,
dl dr badescu nu mai este la municipal. si mie tot el imi monitorizeaza sarcina si la ultima consultatie l-am intrebat eu.... si mi-a zis ca nu mai colaboreaza de mult cu ei si ca pot sa aleg intre cf2 si cmu.
eu sunt foarte multumita de el si nu as vrea sa il schimb (eu am 18 saptamani) dar de cf2 nici nu vreau sa aud. ma gandesc la cmu acum sa vad cum o fi cu banii pana atunci ca este destul de mult la cmu o nastere cu dansul.