La multi ani cu anticipatie ! Nu, nu uri Craciunul.Pentru tine este un test de rabdare si un test al modului cum sa-ti economiseszti banii.Eu am gasit niste pulovere dragute la numai 15 Ron.M-am scos.Si asta pentru ca eu sunt bugetara si nu-mi permit sa cheltuiesc prea mult.Si am luat o mare parte din cadouri din timp. Chiar din octombrie si noiembrie.Este bine sa-ti faci din timp o lista de achizitii.
chiar ma amuzam zilele trecute cand am vazut intr-o revista din America un articol de genul " cadouri sub 10 dolari"sau asa ceva. Artatu acolo cum sa ambalezi un chec! sau niste biscuiti!!! in nu stiu ce ambalaje deosebite! ma gandeam sa te duci la noi la rude cu asa ceva! O bagheta ambalata super, un colac decorat nu stiu cum! Rudele mele stiu ca ar casca niste ochi!!! Ar zice ca am ajuns in sapa de lemn, dau cadou mancare!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
La multi ani pentru toti oamenii cu numele sfant de Cristian si Cristina si fie ca spiritul Craciunului sa va insoteasca de-a lungul vietii cu lumina lui blanda si magica.