Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

quote:
Originally posted by Guguluff

Cris, sa ne spui pt ce te intereseaza. Daca pt quilting uite un site dar vad ca nu vand decat kit-uri si unelte inca nu au: http://www.romanianquiltstudio.com/vanzare/unelte.htm
Cutter rotativ am cautat si eu, intr-o vreme, fara succes. Uite pe Ebay din Germania cam ce cauti tu: http://cgi.ebay.de/OLFA-Medium-Patchwork-Set-Schneidematte-45x60cm_W0QQitemZ370015362582QQihZ024QQcategoryZ27544QQtcZphotoQQcmdZViewItem
Dar, fiind firma buna, si pretul e pe masura. Livreaza in UE asa ca poti sa le scri in engleza si probabil ca-ti vor raspunde afirmativ.
Materiale pt decoratiuni interioare, naturale si relativ ieftine, gasesti si in IKea la raionul de metraje(langa perdele, jaluzele, etc)
Sau in Sam expo, sunt de toate(de acolo mi-am luat o foarfeca foarte buna pt croit; dar au si materiale ieftine si diversificate) sau in magazinul Obor(sunt standuri cu materiale pt casa: materiale de cearceaf, de tapitat mobila, pt fete de mese, etc)

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Alina, as fi vrut tare mult sa fac quilturi, insa de cand sunt insarcinata nu mai am acelasi randament, deci am renuntat.

Ma intereseaza materiale naturale pentru ca fac papusi naturale, umplute cu lana, in stil Waldorf.
Imi trebuie in primul rand lana in culori naturale pentru par (dar sa fie 100% lana - ca cea de tricotat), apoi materiale 100% bumbac pentru hainutze, matase naturala, catifea cu compozitie de minim 60% bumbac, etc.
Mi-ar mai fi de folos tot felul de atze si ustensile care sa ma ajute la finalizarea papusii.
Din pacate majoritatea materialelor pentru aceste papusi nu se prea gaseste la noi - de ex materialul care imita pielea. De aceea acest hobby este unul destul de costisitor. Poate in viitor voi si castiga ceva banutzi din el si atunci va fi altceva...

O sa incerc in Sam Expo si poate si in Obor, cred ca ar trebui sa gasesc, macar partial.

Merci mult

Cris 23+ si bubulina balerina (19.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Fetele, am deschis un nou capitol aici: Capitolul 7
Rog moderatorii sa-l inchida pe asta vechi. Multumesc.
Si continuam discutia dincolo...

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinuxa spune:

quote:
Originally posted by tomari

Alina te invidiez! aglomeratie mare in Bucuresti dar compensata de alte avantaje (magazine, depozite cu materiale). E superfaina bluza si foarte eleganta.

Tonia

salut!vroiam sa te intreb ceva ca am citit cam tot ce scrii tu si cred ca te pricepi la croitorie.am o masina de cusut brother.pana acum a cusut bine,dar am vazut azi ca nu imi iese cusatura zigzag bine.acul se misca normal pt zig zag dar imi iese punct normal.tu ce ma sfatuiesti sa fac?
iti multumesc anticipat

Mergi la inceput