Nou stil de viatza (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare fete dragi,
M-am intors si eu din concediu cu forte proaspete.
Sabina: bine ai revenit la noi.
Tzuni: iti tin pumnii sa mearga totul struna si sa ai fetituca acasa cat mai repejor
Anca: La multi ani pentru Marc. Sa creasca mare si sa fie fericit
Kristin: La multi ani pentru Yasmine.
Fug ca am de lucru ca la nebuni, dar mai revin eu azi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carina, bine-ai revenit!

Gusta, ti-am admirat burtica la "sa ne cunoastem".

edit:
Ruxandra, pe Iustin l-am nascut la 30 de ani. Si la 32 de ani a venit pe lume Teodor.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Gata fetelor. A trecut si prima zi de munca. Cu mici poticniri si noduri in gat dar a trecut. Mai rau a fost fara DC si fara voi dar ma voi obisnui sa va vad doar seara. vVa multumesc mult de incurajari. Fostii colegi m- au primit tare frumos iar noii colegi par de treaba. Drumul imi ia cam o ora asa ca de maine la 7 cel tarziu trebuie sa plec de la cresa. Nu ne va fi usor dar sigur ne vom descurca. Azi au stat cu tati acasa si bineinteles ca si-au facut de cap. Iar sotul e terminat dupa o zi intreaga cu ei.

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Hello!

A trecut si prima mea zi de lucru!
Am lucrat non stop cu pauza de masa, bineinteles. Mi-am luat o salata de varza si sfecla si o banana. Serviciul meu e in Casa Scanteii si la 15.30 am plecat ca sa ajung sa iau copilul.
Nu stiu cum o sa fac pe viitor.

Acum incerc sa va citesc din urma si va mai scriu.

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

Mamica dulce, sa-ti traiasca baiatul! Sa fie sanatos destept si voios!

Bine ai venit , Anda! Nu ne povestesti nimic!? M-am gandit la
tine.

Dordia, ma bucur ca esti bine si te asteptam cu nerabdare!Spor la renovat!

Sabina, ce perioada minunata alaptatul! O sa slabesti cu siguranta! Nu te stresa.

Tzuni, m-a impresionat declaratia ta cu fluturasii!

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Khristin! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa desteapta si voioasa!

Carmen, multa sanatate! Ma gandeam ca e o durere doar musculara.De unde ti se trage? Sper ca nu de la abdomene.
Oricand iti pot da mai multe sfaturi despre decoratiuni pe PM sau unde vrei tu.

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Sincer nu am avut cum sa va scriu in weekend dar promit ca nu ma las de voi.V-am citit si ce pot sa va zic e ca si ultimul neuron m-a parasit.

Doroty si Cornelia ma bucur sa aud ca merge bine la serviciu.

Carmen Mara merge la gradi.

La multi ani pentru baiat si cred ca isi va aminti mereu de ziua cand a implinit 5 ani.

Mai revin ca trebuie sa despart copilul de olandez.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

doroty si cornelia, sa va fie de bine prima zi!

doroty,ce tonus ai...ma bucur mult pentru tine.

abia astept sa-mi repar ap foto si sa-ti trimit o poza cu sufrageria mea...parca e cam cheala...

mephala, gusta, Delidana, Zuzilici & compania ...multi pupici!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

carina, sa-ti fie si tie de bine concediul!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

La Multi Ani, Yamine Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viatza si s-o faci pe mami intotdeauna mandra de tine. Khris petrecere frumoasa si asteptam poze cu voi.

Delidana succes maine. Tinem pumnii stransi si toate gandurile pozitive zboara catre tine. In oras n-am mai ajuns din cauza de polei. Mai precis nu m-a lasat Florin "sa-mi rup gatul" cum zice el pe-o asa vreme, conducand. Asa ca am stat in casa, am citit si m-am vopsit la par. Imi place ce-a iesit.

Carmen te . I-a trecut raceala lui Iustin?

MamicaDulce sunt convinsa c-ati avut o petrecere fantastica. Astept poze cu Marc cel vesel si entuziasmat.

Tzuni de mult nu ne-ai mai dat o dedicatie muzicala. Nu mai ai timp de-asa ceva. Hai macar un colind acolo ca tot vine vremea lor. Succes si tie iti doresc.

Puskin servici usor si sper sa ajung si vremuri mai bine cand ai sa-ti permiti sa mergi la sala in fiecare zi, sa stai vreo ora intr-o cada inspumata, apoi sa te poti relaxa intr-o sauna, etc, etc. ... etc

Dordia ma bucur ca esti bine, sanatoasa, vesela si optimista. Ce-a fost mai greu a trecut si daca scapi si de renovare totul o sa reintre in normal pentru tine. Bafta la curatenie.

Sabina multumim de pupicuri dulci. Sper sa reusesc sa ma mobilizez mai bine. Si zi asa Sofia-l iubeste chiar prea mul pe Gheo!

Sigrid cand pleci la munte? Iti zic de-acum sa-ti traiasca fata si sa aibe parte de tot ce-i mai bun. {b]La multi Ani! Adela

Carina bine-ai revenit din concediu. Ceva poze?

Doroty si Cornelia ma bucur ca prima voastra zi de munca a fost una placuta. De-acum nu trebuie decat sa va acomodati mai bine cu noua "preocupare" (eu stiu, vreo 2-3 saptamani) si gata! parca nici n-ati stat acasa vreodata.

Gusta[/b] da de ce tre' sa "desparti' copilul de Olandez? S-au luat la cearta sau la bataie?

Fetele o zi buna tuturor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput