Nou stil de viatza (160)
Raspunsuri - Pagina 8
violeta70 spune:
Buna seara!
Kristin, La Multi Ani pentru fetita ta, Yasmine, sa fie sanatoasa si plina de noroc
Am intrat si eu putin, sa va salut.
Ne-am intors de la Brasov, ieri seara. Azi am avut o zi grea la servici. Cu greutatea oscilez intre 63,5 - 64,5 kg., in functie de ce mananc.
Am vorbit cu sora mea de la Brasov. Am sa merg sa fac in primul rand HSG (Histerosalpingografia) sau asa ceva. Se pare ca este cea mai importanta, in primul rand pentru ca este o metoda terapeutica, si apoi de diagnostic. Se pare ca un procentaj important al femeilor care fac aceasta analiza, imediat raman insarcinate. O sa va tin la curent.
Cornelia_laura tunsoarea este super si-ti sta foarte bine. Ma gandeam si eu, acum ca am slabit, sa las si eu parul sa creasca si sa fac acest gen de tunsoare. Oricum am sa-mi intreb coafeza.
Va las acum si va urez toate cele bune. Pupici tuturor fetelor. 
Zuzilici spune:
Inac mai bine sufragerie "cheala" = aerisita decat prea incarcata.
Se poarta! Tu cum te mai simti? Bebe e cuminte sau te face deja sa renunti la unele mancaruri?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Fetele, multumim de urari, va tratam virtual
....sinteti niste dragute ca de obicei
. Azi sarbatorim in familie, petrecerea o avem duminica, asa ca abia asteptam 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
arleena spune:
mephala nu prea am timp sa intru pe forum si de aceea nu prea zic mare lucru....va citesc dar asa mai pe diagonala....![]()
Khristin,Zuzilici,Tlaura
deci suntem o echipa.....deci tre sa slabim cat mai multe kg adunate??
sambata a fost ziua mea de nastere si soacramea mi-a facut o surpriza.....un tort tiramisu
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=2084539571&size=l
tzuni de unde ai aparatul ala?si mie mi-ar placea unul.
cornelia_laura imi pari f cunoscuta din poze, si copii la fel,esti cumva din cluj?
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
si ceaiul sunt gata.
Arleena, "La multi ani!", n-am stiut ca a fost ziua ta. O sa te trec in lista, daca-mi dai voie.
Ft. frumos tortul, tiramisu...
.
Doroty, multumesc, voi apela la ajutorul tau, daca va fi nevoie.
Sigrid: "La multi ani Adelei!" Sa fie sanatoasa si sa aiba o viatza frumoasa! 
Cornelia, ma bucur c-a fost totul bine ieri. 
Violeta, multa bafta la analize!
Zuzilici, multumesc, am scapat de raceala si Teodor a ocolit-o.
Cum merge dieta? Ai reusit sa te mobilizezi?
Tzuni, Delia, Gusta, Tumpi, Puskin, Roxa, Sabina, Ina, Mik, Khristin ,
si o zi usoara.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
gusta spune:
Neatza.
Raport stagnare.
Dus copil la gradi si acuma incerc sa va scriu ceva.
Zuzulici se certau si el cand numai poate il auzi Marilena si eu trebuie sa fiu prezenta.
Adevaru e ca nici nu stiu ce sa va zic ma simt stoarsa de puteri si vineri o sa ii fac ziua olandezului si pana atunci trebuie sa fac si bradu plus multa lucruri.Sincer incerc saptamana asta sa fa scriu seara dupa ce mai termin din nebuneala si poate asa am mai multe de spus.
La multi ani Lui Yasmin si lui Adela sa cresteti mari si frumoase.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Salutare,
Doroty: ma bucur ca te-ai gandit la mine
. A fost foarte foarte fain in Viena. Nu am apucat sa vizitam foarte mult din cauza ca a fost foarte frig. Dar am fost in centrul Vienei si am vazut PArlamentul, cateva muzee si apoi am vizitat castelul Schonbrun si cel mai interesant pentru Carina gradina zoologica a castelului care e o incantare la orice varsta. Am apucat sa fac si cumparaturi cat cuprinde. de poze inca nu am avut vreme sa le descarc ca la serviciu sunt prinsa tare iar acasa inca nu am apucat sa despachetez tot. Promit ca in cateva zile pun si pozute.
Raportul meu e mai mult decat surprinzator, tinand cont ca am gustat multe feluri de ciocolata si inghetata - 57.5 kg.
Pupici la toata gasca,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
carina spune:
LA MULTI ANI ADELA!!!!!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
sigrid26 spune:
Neatza la cafea,
Carmen multumesc din suflet, esti mai mult decat dragutza.
Am dus copilul la gradinitza cu un tort cat roata carului si clatite, tortul facut in cooperatie cu o prietena, ea a facut foile, eu crema si le am montat , a iesit frumusel doar ca pe glazura mi au ramas urmele la cutit si nu era foarte drept , dar Adelutza mea a zis ca e cel mai frumos din lume.![]()
Sa va povestesc ceva dragutz, aseara nu mai avea rabdare sa vada cadoul si io....zic .....poate o fi doar o bomboana ca mami nu are asa multi bani(ea dorind ceva de construit ,nu foarte ieftin)si sta ea se gandeste si zice ....am sa fiu fericita si cu bomboana , o sa fie bomboana mea aducatoare de noroc
.Binenteles ca a primit ce isi dorea , zbura prin casa de fericire.
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
mamica dulce spune:
LA MULTI ANI !!!!pentru Adela cea frumoasa si draguta,sa-i mearga bine toata viata si sa fie mereu bucurie pentru mami!

Anul trecut am sarbatorit impreuna si de atunci nu ne-am mai vazut..
,dar lasa Dani,ca recuperam noi cum se cuvine 

![]()
O sa pun pozele in seara asta si astept sa va vad si pe voi!
De cantarit...n-am avut curaj azi si nici timp ca sunt numai intr-o fuga de dimineata de la 7.De cand am deschis okii pana am iesit pe usa au trecut maxim 10 minute,diseara la 7 sunt in pat,sunt rupta de oboseala.
I-am comandat la pui un tort cu Bambi...supppppper frumos si ochios dar o dezamagire cumplita la gust...cateva blaturi suprapuse si intre ele cate un deget de crema de unt grasa si scarboasa,fara gust de ceva anume abia am putut lua fiecare cateva lingurite si mi-e o ciuda de nu mai pot ca a costat enorm si-mi vine sa ma duc la cofetarie sa trantesc tortul cuiva in cap.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc