Nou stil de viatza (160)
Raspunsuri - Pagina 6
Delidana spune:
Ati dezertat?
Sper ca nu sinteti in frigider. ![]()
Hai, care spune prezent la apel? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Prezent!
Pana acum in afara de faptul ca m-am sculat, spalat si-am mancat n-am facut decat sa citesc, sa va citesc si cam atat.
Mai departe am in plan sa-mi scot ciubotele de sanius, caci a nins la noi aseara si poate sa ies prin oras.
I-am luat Isabellei niste cizme de zapada super frumoase si caldurase (bune si pentru temperaturi de -30 de grade) dar nu-i plac si nici macar nu vrea sa mearga cu ele. Poate ca-s un pic si incomode pentru ea, nu stiu. Cert este ca trebuie sa le returnez si sa-i iau altceva.
Cam asta-i programul meu azi.
Weekend palcut tuturor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor
. Abia acum reusesc si eu sa stau jos 5 minute. Azi am avut socrii in vizita(lucru care se intampla destul de rar)asa ca toata dimineata am stat in bucatarie iar de cand au plecat strang. Dar a fost bine, a venit Mos Nicolae la ei pt copii. Asa ca baietii sunt super incantati de cele 2 masini mari de politie primite.
Inca nu-mi vine sa cred ca maine ma duc la munca
. Nu mi-e de munca in sine, nici de drum(fac peste 1 ora), nici de colegi. Ci am un sentiment ciudat
, parca m-as rupe de ceva ffff drag mie. Sunt totusi 3,5 ani de cand stau acasa. Dar sigur va fi bine. Stiu ca voi veti fi cu gandul langa mine si asta imi da mult curaj.
De maine nu voi mai putea intra decat seara asa ca sa nu ma dati disparuta.
Delia, bafta multa luni si marti la examene!
Sabina, si eu vroiam sa te intreb de ce nu merge Sofia la gradi? Ti-e frica sa nu aduca raceli?
Carmen, pe unde esti?Cum a fost filmul aseara?
Dordia, ma bucur ca esti bine! Si abia astept sa termini renovarea si sa intri mai des pe aici.
hemengarda, bravo pentru kg in minus
. Lasa ca e bine asa. Incet si sigur!
Tzuni, cuscrooo
pe unde esti??
Va pup pe toate!
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
cornelia_laura spune:
doroty, ce faci? Te pregatesti pentru ziua de maine? Ma gandesc la tine si iti urez sa fie totul asa cum iti doresti
.
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
ina C spune:
Buna, fetelor!
doroty si cornelia, va tin pumnii sa aveti o zi perfecta miine!
eu mi-am adus o geanta de acte acasa si nu am reusit sa o deschid, dar sunt super stresata ca nu reusesc sa termin o lucrare.Am niste mustrari de constiinta...dar nu pot sa deschid geanta.Daca nu termin miine o car si miine dupa amiaza...gata, am gasit solutia.
va pup pe toate si va doresc o saptamina minunata!Sa va bucurati de fiecare zi a lunii decembrie!
Marc, sa fii sanatos si fericit!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
5+
Delidana spune:
Khristin, un
calduros pentru fetita ta, Yasmine.
Eu nu stiu daca mai intru miine asa ca am facut urarea de pe acum. 
Cornelia, bafta si tie miine la servici. 
Ina, spor la terminat lucrarea.
Zuzi, cum te-ai distrat in oras?
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Buna fetele!!
Intru si eu acum pe forum dupa o pauza de mai mult de o saptamana...
Multumesc mult de tot de urarile pentru Marc,o sa pun poze maine-poimaine!
De doua zile suntem numai intr-o party si maine la gradi serbeaza iar.Ii place atat de mult ca m-a si intrebat cand sunt urmatoarele cadouri..:)E asa de fericit...Doamne,zau ca-mi dau lacrimile ca ma ia in brate si-mi spune ca sunt draguta,ca ma iubeste si asa frumos:ooooo,multumesc pentru party si cadouri.E asa de dragut!
Ieri a fost ziua lui,am ajuns vineri noaptea pe la 1 de la soacra-mea si am stat pana la 4 dimineata sa-i decorez sufrageria ca atata a asteptat ziua asta...Ma-am trezit la 8 super zombi si chioara de somn,deh,sa vad baloanele surpriza
E super fascinat de un cadou din cele 5,anume de o pista de masini de curse electrica,de la Carrera.Aseara la 12 noaptea nu voia in pat,era in mare forma.. Azi am avut invitati prieteni cu doua fetite si abia acum la 11 a adormit.I-am facut vreo 40 de mufins super ochioase,decorate cu smarties si stegulete si mai are si un tort pe maine.N-o sa uite in veci ca a facut 5 ani
E super mandru ca are 5 ani si nu 4
.
La MULTI ANI cu intarziere pentru toti Andreii si Andreele,multe flori si fericire de la mine!
(aoleeeeeeeuuuu,pe sotzul meu il cheama Andre si am uitat complet sa-l felicit
-bine macar ca habar n-are![]()
Referitor la subiect-REFUZ sa ma cantaresc pana nu ma dezumflu
Va pup,pe maine seara.Ma duc sa ma culc ca am o durere de cap cumplita
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Sabina spune:
apar si eu la ore mici si dupa o zi de dezmat:)
dar am fost cu tot familionul in vizita, asa ca nu puteam sa nu onorez prajiturile.
Mik si Cornelia, fata nu merge la gradi in primul rand din cauza de raceli, pt ca bb e prea mic sa le ia la varsta asta.Ea le-ar face mai usurele, dar el...
O reluam la primavara.
Plus ca a inceput lectiile de pian, la liceul de muzica, cu profa mea din liceu.
Si al treilea motiv: 2 zile pe saptamana n-ar avea cine s-o ridice de la gradi, eu cu bebi nu-mi pot asumna, ca inca doarme la cele mai neobisnuite ore ziua si il apuca foamea te miri cand, in fond, abia de Mos Nicolae face 3 luni.
Zuzi, te pup dulce. Am citit ca n-ai incredere in tine...nu e cazul.Esti o persoana cu totul si cu totul speciala, capul sus!
Cornelia, bafta maine la servici! osa fie f bne! Ti-am vazut si eu tunsoarea, f faina, iar tu esti frumoasa de tot.
Dordia, sarcina usoara in continuare!
Ina, cu geanta si lucratul...eu sarcina asta am fost in pauza de neuroni. Cu chiu cu vai mi-am pregatit 2 conferinte pt o o deplasare in straintate,.,,dar la doctorat...lipsa gaura! acuma, dupa aproape 3 luni de la nastere incep sa se mai dezmorteasca nuronii:)
la prima sarcina insa am fost mereu in priza.
eu zic sa nu te invnovatesti pentru nimica.
Gata,am fugit la nani, ca acush se scoala Fomilu:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
mephala30 spune:
Buna dimineatza! 
Ieri au fost niste prieteni de-ai nostri la noi, am mancat si-am baut. ![]()
Cornelia si Doroty, ne gandim la voi! Sa va acomodati repede la servici! 
Ina, multa inspiratie in terminarea lucrarii!
O saptamana minunata si tie!
Mamicadulce, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca lui Marc i-au placut cadourile. Asteptam pozele!
Sabinica, si Iustin sta acasa, din acelasi motiv. Din primavara sper sa-l dau la o gradinitza (daca-l mai primeste careva asa de tarziu).
Pupici Sofiei si micului Fomilu.
Khristin, petrecere frumoasa si asteptam pozele. 
La multi ani, Yasmine! Sa fii sanatoasa, ca frumoasa si talentata esti!
Delia, ai citit cartea sau ai vazut www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=20606" target="_blank">filmul?
O saptamana usoara, fara stres la partiale.
Gusta, nu te-am vazut in week. Cum l-ai petrecut? Mara e mai bine? Ai dus-o la gradinitza?
Tzuni, la munca? Un salut de dimineatza: 
revin
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Tzuni spune:
Neata, neata! 
Da, da, sunt la munca si happy ca in we n-am facut excese. Desi sambata noaptea am fost la chef-ul pro-ului, unde am luat un premiu, si am bagat niste sarmale si fasole cu ciolan si varza murata. dar am dansat mult si s-au dus caloriile!
Fug sa-mi fac cafeaua si revin.
Ma tot intrebati de Maria si eu nu va raspund. Adevarul e ca ma asasineaza lumea cu intrebari si nu mai fac fata. Asa ca, cu voia voastra, va spun acum ce e de spus, si va tin eu la curent, pe parcurs, cu mersul lucrurilor. So: Maria e bine, sta la maternala si eu o vizitez cat de des pot. Intre timp am facut dosarul pt incredintare (iar analize, cazier, notariate...nebunii) am depus cererea la tribunal si astept sa ma cheme juristul sa merg sa semnez actele la tribunal si sa iau copilul in increddintare (3 luni, pana la intocmairea altui dosar - cel de adoptie) si deschiderea procesului de adoptie in urma caruia copilul va fi pe numele meu. S-ar putea ca in incredintare s-o primesc acum in decembrie, dar s-ar putea sa fie abia in ianuarie - depinde cat de repede se misca tribunalul. In oricare din cazuri, fetita va fi cu mine de sarbatori, pt ca fac cerere de invoire la DPC. E mult de alergat, birocratie multa, lege si proceduri greoaie. Dar asta este, n-am incotro, ma misc cat de repede pot. Si va tin la curent cu ce se va intampla. Pana la urma, fetita va fi a mea! Mi-e atre draga si chiar am inceput s-o iubesc. Cand ma gandesc la ea, am fluturi in stomac. Sunt fluturi de...mama. ![]()
Revin, fug la cafea!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos