Nou stil de viatza (160)
Raspunsuri - Pagina 5
mephala30 spune:
Sabina,
, povesteste-ne cum e cu doi. Sofia sta cu tine?
Eu zic sa mai stai nitel pe tusa, papa cat vrei, stii cum sa le combini si sa mananci sanatos. Ce zici? Daca insisti, te voi trece pe lista, dar stii si tu ca numai la slabit nu-ti sta capul acum.
Delia, dar bradul ala mare, cu milioane de beculetze l-ai vazut? Poate reusesti sa-l pozezi.
Spor la invatat.
Sigrid, salut! Ce mai faci tu, dar Adela?
Khristin, multumesc,
.
edit:
Ruxandra, sa-ti ajute Dumnezeu!
si multumesc pentru gandul frumos.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Delidana spune:
Carmen, mi-a ajuns cit am fost pe afara azi. Las' ca nu fuge bradul nicaieri.
N-am nici un chef de invatat....nici nu-mi vine sa cred ca am spus asta...
Tu ce-ai facut azi?
Mai e careva prin zona?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
nimic deosebit, plimbare, joaca, acum vreau sa vad filmul asta, sotul l-a vazut si mi-a spus ca e dragut.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
anky spune:
Mephala,cu sportul am facut o pauza din cauza genunchiului.Tre sa recunosc ca e destul de greu sa gesticulez,sa vorbesc si sa ma misc repede in acelasi timp.
Cind incepeti un nou concurs.? Ma gindesc sa ma alatur voua insa miine sosesc ai mei si nu's daca ma voi putea tine de treaba.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Sabina spune:
Carmen, cum sa fie cu doi, e frumos de tot.
Sofia sta cu mine, da, numai ca nemergand la gradinita se cam rasfata si are uneori pusee de gelozie declarate.Insa e si mult teatru, pt ca la o adica, cand sat cu ala micu e f f grijulie si-liubeste la nemurire.Desi nitel cam prea pasional
de exemplu acuma i-a legat o babetica de mijloc si mi-a zis :uite, Gheorghe are pelerina de super erou
cred ca ai dreptate cu listuta, dar macar sa-mi facun obicei sa mai trec pe la voi mai des, poate de rusine sa mananc sanatos![]()
Delia, normal ca n-ai chef de invatat, doar e sarbatoare, nu?:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
hemengarda spune:
buna fetelor .mai intai la multi ani tuturor andrei si andrele, sunt cam in urma dar recuperez, la multi ani romanilor si iata ca am ajuns la zi, inca sunt in urma cu cititul dar repede ma conformez si citesc,ca de cand cu frigul asta cam fac prezenta cam rar la calculator si de cand cu jocurile noi ale lui fiumiu imi pun pofta-n cui cu totul .ok eu marti am lipsit la cantar dar m-am cantarit si sa zic drept nu tine cu mine doar -1kg deci63 incet poate poate ........ vad ca voi scrieti nu va jucati ,eu cu servici ,copii si casa cam greu dar sper sa ma tiu si eu dar sa stiti ca va citesc sau recuperez bafta si sanatate 
puskin spune:
Neata fetelor,
uite ca fac eu cafeaua astazi. Poftiti! Pentru mine si Delia ceai
.
Am ramas in urma cu scrisul, de citit am mai citit asa pe apucate. Sunt vesnic in criza de timp, saptamana trecuta am venit de la serviciu numai dupa 8 seara.
Imi pare rau ca nu am apucat sa spun si eu LA MULTI ANI! Andreelor si Andreilor...
Mamica Dulce, sa iti traiasca sufletelul mare si vorbaret
!
Carmen, ai grija cu spatele, ca nu-i de gluma. Si eu multumesc pentru urari. Cati ani aveai cand l-ai nascut pe Justin?
Cornelia, am vazut si eu pozele si are dreptate sotul tau. Te intinereste tunsoare si iti sta foarte bine. Iar culoarea e asa de faina...Ce de bunatati gatesti, ca si Carmen de altfel!
Delia, te cred ca n-ai chef de invatat. Dar hai, fa un efort cateva zile si dupa aia stai linistita pana in vara
.
Tzuni, si eu pateam lafel cand ma uitam la stiri, imi dadeau lacrimile sa vad atatia oameni nefericiti. Acum nu ma mai uit, desi nu uit nici o clipa ca exista astfel de oameni...Ce face Maria? Sper ca petreceti sarbatorile impreuna...
Zuzi, cum spune si Delia, scoala ambitia din somn si pune-o la treaba. Trebuie sa reusesti!
.
Mik, tu ce mai faci? Cam scumpa la vedere...
Duminica placuta,
Ruxandra
dordia2000 spune:
Buna dragele mele!!!
Am prins un calculator cu net si iata-ma ca vin sa va salut, si sa va multumesc din suflet ca ati fost langa mine cand era sa pierd sarcina si mai ales sa va multumesc de urarile pt Stefan al meu.
Urez si eu cu intarziere LA multi ani tuturor Andreelor si Andreilor, Delidanei pe care o pup dulce, Lui Leon , baiat dragut al Mamiciidulci, lui Eduard de Hopes, si tuturor celor care s-au mai aniversat intre timp.
Noi suntem ok, BB creste si da din toate cele, am facut echo pt pliu nucal si e ok, s-a inchis colul conform echo, deci e ok dar..inca fac tratament dar merita. In rest sunt inca in renovar, stau tot la mama gramada cu toate in cutii si saci, dar sper ca pana de sarbatori sa ne mutam la noi acasa si sa recuperez timpul pierdut alaturi de voi.
Am vazut ceva minunat: InaC felicitari, sa fiti sanatosi si tu si burtica, si sa ai o nastere usurica si la termen.
In rest....ce sa va mai spun....poate doar ca am pus deja 6 kg pe mine, de care nu sunt mandra deloc dar cand era sa pierd sarcina...mi-am zis ca tb sa fie bine si m-am alimentat cred eu ca sanatos, dar am mai dat si pe langa, si am luat vitamine care....m-au facut sa pun deja 6 kg. Dar sa speram ca nu sarim calul iar in vara probabil voi revenii cu forte noi, hotarata sa detronez pe oricare va trona atunci!!!
Va poop si mai revin cand voi avea net!
Diana
17+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
'Neata si multumim pentru ceai/cafea.
Sabina, probabil ca m-a prins si pe mine febra sarbatorilor fara sa-mi dau seama. Vorba unei profe: de acum nu mai aveti voi chef de invatat, va ginditi la Craciun, sarmale, etc. ![]()
Puskin, ce bine ar sa fie cum zici tu....dar voi sta linistita doar pina la sfirsitul lunii ianuarie cind incepe adevarata sesiune si voi avea si mai multa bataie de cap si mai multe examene. Acum sint doar partialele. 
Azi noapte am visat ca am luat nota 6 la examenul pe care l-am dat. 
Azi am program de studiu...
Voi ce faceti?
Edit: Dordia, am scris in acelasi timp.
Ma bucur sa te vad si sa aflu ca esti bine. 
Mai vin...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Mik spune:
Puskin,
nu prea am timp sa va scriu.
Sabina, de ce nu lasi copila la gadinita ?
Ai grija de cei doi pui ai tai.
Dordia, am vazut in semnatura ca esti la saptamina 17, deci ai trecut perioada cea grea.
. Focalizeaza-te acum pe sarcina, lasa kg in pace, se duc ele dupa.
La multi ani, Marc !
Ieri am iesit la cumparaturi de Craciun pentru cealalta parte a lumii cu copilasii dupa noi. Apoi s-au dat in roata mare.
Meniul de week-end a fost si e rezonabil.
Va pup pe toate-toate si va doresc o duminica placuta.