Nou stil de viatza (160)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, , stii si tu cum e: problemele de sanatate vin cand te astepti mai putin...

ma uit pe protv, vad multi copii nefericiti, multe cazuri triste....trebuia sa fie o zi vesela, sa fim optimisti!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu sunt acasa cu Eric care tuseste rau. Eduard e plecat cu tati pana la strabunica si apoi pana la socrii. Eu gatesc si spal in draci, deja am bagat a 2a tura la masina. Sa am haine curate toata saptamana. Maine imi vin socrii la masa.
Dupa amaiza probabil ca vom iesi toti 4 pana in parc si vom da nitel baietii in masinute. Cam atat de 1 Decembrie.

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

ma uit pe protv, vad multi copii nefericiti, multe cazuri triste....trebuia sa fie o zi vesela, sa fim optimisti!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Asa e, sunt multi copii tristi in tara asta... Azi dimi chiar am plans cand am vazut un material cu o fetita care a fost batuta pana nu si-a mai simtit mana. Draga de ea...Ce trist! Ce oameni...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dragelor.
ma tot invart pe dupa degete...sa vin sau nu din nou in club...
situatia e ca am 70 de kile batute pe muche si parca mi-a intrat persoana in alt corp
in viata mea n-am fost asa grasana.
m-a sreinscrie pe lista, dar dieta nu prea pot sa tin din cauza alaptatului.
Ceea ce pot insa face e sa renunt la duclciuri, sau macar sa le limitez la odata pe saptamana.
Dece pare totusi greu? pt ca atunci cand alaptezi exclusiv, adica fara lapte praf completare, mai ales in primele 4, 5 luni cand bb suge in unele zile f f mult,, te cam ia cu sfaraeala si ai nevoie de carbohidrati urgentissim.

Ce am reusit saptamana asta? am mancat la micul dejun iaurt cu fulgi intergali fittnes de la nestle si n-am mai simtit ziua nevoia de dulciuri.

Peste o saptamana o sa am liber si la abdomene, dar deocmadata ma simt f obosita si putina energie mi-o consum cu treburile casei.... dar pe de alta parte, exercitiul fizic da multa vigoare.
Am sa vad eu.

asa ca uite, in timp ce scriam m-am hotarat sa reintru pe lista, tinta mea intermediara e 60 kg si mai vedem dupa aia.

Azi am mancat asa:
dimineata o cafea f f slaba cu lapte0.1, 3 rosii cu un pic de branza feta, nitel ulei presat la rece si 2 felii(mari ) de paine prajita in cuptor.
pt pranz va fi mamaliguta cu branza si smantana....

stiu ca nu suna deloc a regim, dar v-am zis, "fara dulciuri" e deocamdata primul pas la mine.
Va pup, s-aveti un we minunat!

PS Tzunilina, cand iei fata acasa? ca sa stiu cand iesim la plimbarica

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!

La noi e un timp tare nasol, nu-ti vine sa iesi din casa...copii mei tot bolanivori, cand unul, cand celalalt, asa m-am saturat...a inceput cel mare de miercuri cu durerile de burtica care persista inca, diaree...cred ca e un virus in gradi si s-a prins si de el...sper sa-i treaca pana luni, azi ar fi trebuit sa mearga la ziua unui baietel din grupa la o sala de distractii, insa am renuntat!
Mamica dulce, sa-ti traiasca baietelul, la multi ani! si sa fiti fericiti impreuna!
Cornelia, vazut pozele cu tunsoarea, iti sta ft bine si culoarea imi place tare mult!

Am citit mai pe sarite ca nu am avut timp in ultimile doua zile, asa ca tuturor sarbatoritilor "La multi ani" si numai bine! iar bolnaviorilor "insanatosire grabnica"!

un weekend placut tuturor!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Marc!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mamicadulce, La Multi Ani pt. Marc. Sa ne spui cum ati petrecut si ce cadouri a primit, si neaparat sa vii cu poze

Mephala, ai grija de sanatatea ta, ca nu e de glumit

Zuzilici, am o solutie pt. tine daca ai asa un frigider la scarbiciu (ciudata companie, tre sa recunosc )...iti iei mancarica de acasa (gen salata, morcovi, etc.) cand te taie foamea, asta e...papi ce ai, asa elimini si pericolul...cred ca cea mai grea faza e mobilizarea, restul va veni de la sine. Aaaaa, si sa-i faci fratiorul mult-dorit Isabellei

Va pup,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Marc, sa ai parte de toate cele bune in viata!

La Multi Ani tuturor romanilor de ziua noastra!

Eu azi am fost la "parada" de la Arcul de Triumf, am ajuns tirziu si nu mai era mare lucru, citeva masini militare, mult popor...n-am fost prea incintata, ma asteptam sa fie mai frumos.
Ma dor urechile de la atita timp petrecut afara, cred ca de fapt acuma se dezgheata.
A, era sa uit, am fost si la o mica expozitie de pictura in Herastrau, am facut citeva poze, mi-au placut mult citeva tablouri cu flori.

Carmen, cam asta mi-a fost distractia, acuma fonetica engleza ma maninca...si Shakespeare, bineinteles.

Tzunella, adevarul e ca ma enerveaza sa ma imbrac cu atitea, dai cu pulovere, geaca, una, alta, era mai simpu la caldurica. As sta la umbra unui palmier cu un platou de fructe in poala.

Sabina, .

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si La multi Ani Romani!

Marc La multi ani! fericiti si vorbareti iti doresc! Mamicadulce sa ai parte numai de bucurii din partea lui Marc si-o surioara pentru el, cat mai curand.

Sabina ce surpriza placuta! Bine-ai revenit. Ce face bb Gheo? Dar Sofia? Cum are grija de el?

Tzuni cu riscul de-a ma repeta iti mai spun o data ca tu nu te vezi splendoare pentru ca te vezi cu ochii tai nu cu ai mei de exemplu. As da orice sa facem schimb de "ambalaj" macar pentru o zi daca nu forever.

Anky multumim de vot!

Iaca la noi e ora 10 si eu am fost tare vrednica azi. Trezita de la 6 am spalat vreo 3 masini, am facut o ciorbitza de vita cu zarzavat si-am pregatit si micul dejun.
MD: Omleta cu ceapa, branza si bacon + Iaurt de capsiuni cu mar.
P: Ciorbitza + gratar cu garniyuta de orez cu legume
C: fructe

O zi buna tuturor si distractie placuta azi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Marc La MULTI ANIIIIII!!!!!!!!!!!!sa fii sanatos si fericit.Mamidulce si tu sa ai parte numai de bucurii!!!

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput