Nou stil de viatza (160)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, multumesc si pentru vot, si pentru sfat.
Tu ce mai faci? Te-ai acomodat cu sportul?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Acum am ramas eu in urma cu scrisul, cu cititul nu mai spun....

celor cu numele de Andrei si Andreea!

Eduard Gabriel!

Cineva ma intreba daca m-am acomodat cu frigul. Intr-un final pot spune ca da, aveam tendinta sa ma imbrac prea gros si transpiram dar acum am nimerit-o.

Anky, cu spaniola ma descurc, imi place, facem lucruri interesante la ore. Mi-ar place sa merg in Spania.

Zuzi, am citit si eu "confesiunea" ta si m-a impresionat. Constientizezi ca ai o problema si asta e bine. Urmatorul pas ar fi sa faci ceva in privinta asta. Pina acum se pare ca n-ai trecut de punctul asta, ori nu te motiveaza nimic ori esti prea comoda, zici ca e bine si asa. Nu zic ca n-ai vointa pentru ca nu cred asta. O ai, e doar undeva in tine, la caldurica si doarme. E timpul s-o trezesti si s-o pui la munca. Poti, trebuie doar SA VREI!
Si apropos de ce maninci la servici, sa stii ca si eu imi iau sandvisuri cu mine la scoala si desi merg impreuna cu colegele la cite o pizza, ele isi comanda ce vor si eu maninc mincarea de acasa. Nu ma deranjeaza si nici pe ele.

Carmen, am incercat si eu cu Voltaren Emulgel si a mers, dar ma dadeam in fiecare seara (de fapt imi facea sotul masaj cu crema respectiva) si dupa vreo saptamina mi-a trecut. Nu stiu ce a fost, ca nu m-am dus la doctor si pina la urma am scapat de durere.
Sper sa-ti treaca si tie, am citit ca ai fost la doctor.

Tzundrella, citi pasi ai facut azi, ia spune drept!

Tumpi, spor la impachetat.

Khristin, de mult nu te-am vazut pe aici.

Edit: Cornelia, ti-am vazut noua tunsoare, esti foarte draguta, cred ca te avantajeaza si daca ar fi chiar un pic mai lung parul, cam cu o palma ar fi la fel de bine. Tunsa scurt nu cred ca ti-ar sta bine.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Buna dimineatza la /ceai si o urare adresata romanilor de pretutindeni: "La multi ani si sa va fie bine!"

Delia, multumesc, sper sa ma simt mai bine cu tratamentul dat de medic.
Cum iti petreci week? Inveti si....? (trebuie si sa te relaxezi)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

La multi ani, Marc Leon Stephan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, fetelor!

La multi ani Marc!

Eu, sarbatoresc prin munca

Gusta, iti trimit si tie un pahar de sampaniella!

Zuzilici, pe mine nu ma inmoaie complimentele! Eu stiu cine sunt, ce fel de om, si de-asta cand cineva spune ca-s splendoare si perfecta, ma apuca rasul! Cum altfel?

Cornelia mama, ai intinerit cu 10 ani cu parul taiat si mai deschis la culoare! E SUPER! Pe bune. Arati a liceeana! Bravo!

Delia, vad ca intr-o zi obisnuita nu fac mai mult de 1700 - 1900 de pasi. Sincer. Trebuie clar sa fac sport! Nu ti-e dor de caldura si de ...elefanti?

Tzuni

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Mephala, ce gatesti azi bun? Dar tu, Mik?

Mergi la inceput

-mamaliga cu branza sarata si ochiuri (acum, la pranz)
-pulpe - snitele
-gogosi

Mergi la inceput

SUPER! Spor la treaba!

Mergi la inceput

multzam, imi astept sotul; a plecat cu Iustin sa vada parada militara.

celelalte fete ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor! Si LA MULTI ANI romanilor de pretutindeni!!!
LA MULTI ANI Leon Marc Stephan, sa cresti mare si sa fi sanatos!! Mamicadulce, sa-ti traiasca baiatul!!

Va multumesc pentru complimentele legate de tunsoare. Delia, ai intuit perfect ca tunsa scurt nu-mi sta bine. Stiu pentru ca am incercat asta acum vreo 5 ani. Acum am taiat din el mai mult ca sa scap de vopseaua neagra(ma vopseam cu negru de mai bine de 1 an).
Carmen, ai mare grija de tine. Ma gandesc ca tu probabil ai mai demult niste probleme in zona si nu stiu daca nu cumva cu mersul la sala le-ai accentuat. Stiu ca la sala unde mergeam eu ne intreba de fiecare data daca avem probleme cu spatele. Sanatate multa! Cauta sa-ti rezolvi toate problemele de sanatate cat esti acasa in CIC!

Meniul de azi:
MD: cafea, ceai, 2 felii de paine prajita, sucul de la 1 gref
P: friptura de pui cu putina mazare
C: salata de fructe, ceai.(am inversat cina cu pranzul)

De gatit eu fac azi: mazare cu pui, ciorbita de pasare cu bors, gris cu lapte si chec.
Revin.

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput