Nou stil de viatza (160)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Helloo
Zuzulici, la o casa frumoasa te referi?
Delia cand am spus voi 2 m-am referit la tine si la mosu

Va
Spor la slabit

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Acu' ne fierbi?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni Felicitari !
Uite acesta e www.mls.ca/PropertyPhotos.aspx?propertyID=6345270" target="_blank">Cadoul de la mos.

Hopes da, acum am vazut c-ai scris si tu. Este ca-i frumoasa?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Mephala tu chiar vrei sa inchizi subiectul?
Hai te rog mai deschide-ne un capitol.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Mergi la inceput

Uaaaaaaaaaaaaau, ce frumoasa esteeeee! Doamne ajuta Zuzilici, sa fiti fericiti in ea! Si tine minte la baba-Tzuni: pe terasa aia grozava o sa stam intr-o zi la o bere rece si niste gratare dietetice! E SUPERBA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Uaaaaaaaaaaaaau, ce frumoasa esteeeee! Doamne ajuta Zuzilici, sa fiti fericiti in ea! Si tine minte la baba-Tzuni: pe terasa aia grozava o sa stam intr-o zi la o bere rece si niste gratare dietetice! E SUPERBA!

Sa te-auda Dumnezeu ca de cand te-astept.... Ah! in Canada tot ce papi se pune pe gazda nu pe invitat. Cel putin mie asa mi se intampla. Cami a fost pe la mine si ea a slabit si eu m-am ingrasat.

Mergi la inceput

Cand vin io facem pe din doua! Juma pe tine, juma pe mine! Da punem carne pe gratar, nu oua Kinder si nici Milk sau Rafaelo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Zuzulici e superba casa.Sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe petreceri in ea.

Eu cred ca o sa vina invitati si eu o sa mai am ceva de facut .Nu am chef nici de ornat tortu si asta ar fi principalul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Tzuni facem cum vrei tu.

Gusta multumesc si-mi pare rau ca nu-s acolo ca mie tare-mi palce sa bibilesc si sa ornez si platourile si torturile si toata masa. Succes sa termini pana-ti vin musafiri.

No, gata m-am bucurat destul. Acum o tai la servici. Nu prea am chef dupa vestea asta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Zuzi BRAVO; FELICITARI!!!! Casa este de vis...s-o "populati" bine...cate dormitoare zici ca are?
O luati asa gata mobilata,la cheie??
S-o stapaniti sanatosi si fericiti si dati o bere si la Moshu' ca merita, a fost baiat bun

Mergi la inceput