Nasterea la Medlife (3)
Raspunsuri - Pagina 2
clauclau spune:
Felicitari Totulii !!!! . Abia asteptam povestea nasterii cu lux de amanunte, sa ne spui tot-tot!
Vali, merci de veste!
CLAU 26 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Anandrei spune:
Oau! Felicitari totulii!!!! Multa sanatate si recuperare rapida! Te asteptam! Sa ne pui poze cu minunea ta! Ce fericita sunt! Zici ca eu am nascut!!!
Ana-Maria 34+ cu David si tati Andrei
AMR 6 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
anka.san spune:
Felicitari Totulii !!!!
Refacere rapida si sa ai un bebe sanatos si mancacios !!!!!
Anka In saptamana 37 !!! Andrei
poze burtik
clauclau spune:
Vali, pana la urma Totulii a nascut la Medlife sau la Elias? M-am uitat in urma dar nu am gasit ceva sigur, poate pana la urma a anuntat si n-am vazut eu mesajul....
CLAU 26 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
anka.san spune:
Totulii a nascut cu Mirela Popa? Stie cineva?
Anka In saptamana 37 !!! Andrei
poze burtik
Jackie spune:
Ce veste buna! Felicitari!
Refacere rapida ca sa puteti petrece de sarbatori cum se cuvine!
luny spune:
Totulii, felicitari,refacere rapida si sa iti traiasca puiul!!!!
Luny, in 24+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Littlebig spune:
FELICITARI totulii !!!!!!!! asteptam pozici si impresii.
Multumesc mult pentru incurajari, vali.
Stie cineva unde mai face ecografii doamna dr. Micaela Radulescu (a lucrat si la MedLife)? A fost cineva la ea?
Asteptand barza!
iubu77 spune:
Deci cu infectia urinara nu e de joaca..Pe mine m-a chinuit toata sarcina..In fiecare luna imi iesea.. si statea stresata sa nu imi afecteze sarcina..
De aceea as vrea sa scap de ea..Insa mi-e frica ca deja e cronica treaba..insa eu incerc si autovaccinul..Se pare ca este ultima varianta..
Ce o fi o fi..
zeririlouiza spune:
Totulii, felicitari sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos bebica
Fetelor sper ca sunteti bine, noi am fost ieri la eco, bubulina e bine, l-a cam deranjat pe doctor la eco ca se fataia zici ca stie ca e filmata , are 2281gr, +-15%, lichid suficient placenta gradul 1/2, deci bine, acum speram sa nu se grabeasca sa astepte programarea facuta de doctorita pe 8 ianuarie
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara