Nasterea la Medlife (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata mamici si burtici !

Am citit si eu despre intamplarea de la Giulesti si mi s-a facut parul maciuca in cap. Doamne, doamne in ce tara traim....

Cred ca am facut cea mai buna alegere din viata mea (vorba lui totulii) schimband pe ultima suta de metri spitalul. Cel putin sper...

Apropo, totulii bine ai revenit printre noi. multi pentru tine si bebe ! sa fiti sanatosi amandoi !
si VREM POZICI si povestea nasterii (cand ai timp).

Anka In saptamana 37 Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Vali, iti tinem pumnii sa fie totul bine !

Cu majoretele mai asteptam putin sa nu se entuziasmeze bebelina mai devreme

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Totulii felicitari si sanatate multa!te asteptam cu amanunte!

Anka tu de cat timp mergi la control la Medlife nu de mult nu?Abia astept sa vedem ce fac maine la control si ce imi zice doamna doctor!

38 saptamani,fetita!

Mergi la inceput

Uberbax,

Saptamana trecuta luni am fost prima oara. Si mai merg maine

Bafta multa! Sa ne povestesti!

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Pai si tu sa ne povestesti....ok?
Maine vedem si cam care e treaba,cand o venii bebita....ca vineri fac 39 sapt!

38 saptamani,fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzamo spune:

Buna ziua burtici si bebici !!!

Bine ai revenit Totulii!!!!! Felicitari pentru bebe Serbanel!!!!

Uffff!!!! Se pare ca n-am scapat de moderare...... am scris ieri mai multe mesaje care vad ca nu au aparut inca....

Gabi + 38 si Mara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Totulii, felicitari pentru micut! Imi pare rau ca ai probleme cu laptele, dar e super-dulce poanta cu vacutza Fulga..
Vali, nastere usoara! Tinem pumnii!
Si nu uitati, mamicile cu burtici, mai mari sau mai mici, asteapta cu nerabdare povestile voastre...

Jackie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

buna
eu am folosit avent isis manuala..
a fost superrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by DanutaD

Buna,

ma puteti adauga si pe mine la lista? Povestea mea e mai putin clasica: trebuia sa nasc la municipal in perioada sarbatorilor. Cazul bebelusului Sebastian si o aglomeratie in trafic m-au dus acum 2 saptamani in zona Medlife. Am vizitat, mi-a placut, mi-am facut o programare la un medic si totul imi pare ok. M-a vazut Dr. Alina Bolintineanu. A auzit cineva de ea? Mi s-a parut f. meticuloasa. M-am dus cu toate analizele si ecografiile, mi-a mai recomandat si ea altele, iar luni urmeaza sa imi faca si o eco. A durat mai mult de o ora si a fost foarte foarte draguta, Acum sunt in saptamana 35-36. Teoretic DPN ul meu este 26 Dec-1 Ianuarie si voi naste natural. Asta daca nu imi spune ea ceva deosebit luni. Singura mea grija acum e sa imi anunt medicul care a urmarit pana acum sarcina ca voi naste la Medlife si nu Municipal. Sper sa nu se supere, pentru ca nu ar avea motive. In rest sunt 100% convinsa ca fac un lucru bun pentru mine si bebe Stefan.

Va pup,

DanutaD

6+

Danuta, bine ai venit!
Promit ca te voi trece pe listuta, dar nu stiu cand...mai am 2 zile si nu cred ca mai am timp,dar te voi trece sigur dupa aceea...nastere usoara iti doresc.

Fetele care nu sunt pe listuta,imi cer mii de scuze, o sa incerc sa va trec, dar nu acum.Stiu sigur ca nu va veti supara...pupici

Valentina 38+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

Multumesc Vali si nastere usoara. Jackie, am vazut ca ai ntrebat de Dr. Bolintineanu. Ai fost intre timp la eco la ea? Tu unde mergeai pana acum?

DanutaD

35+

Mergi la inceput