Bucurii de sept-oct 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
tanima_i2002 spune:
Buna seara mamici, de fapt mai aveam un pic si spuneam buna dimineata.
Noi azi am fost in plimbari si nu am apucat sa intru deloc, Rares a dormit o singura data azi, dar nici nu as fi avut pretentii de mai mult dupa ce noaptea trecuta a dormit mai bine ca niciodata, de la 22.30 pana la 7.30 cand i-am dat sa suga si apoi a mai adormit dupa vreo ora cred pana la 10.30 cand ne-a trezit pe toti telefonul ca altfel nu stiu cat mai dormeam. Parca treaiesc un vis frumos din care nu as vrea sa ma mai trezesc, sper din tot sufletul ca astfel de nopti sa se mai repete.
Intrebati de ciocolata? Eu nu prea am curaj nici eu sa mananc, dar sa ii mai dau si la nebuniciu ala mic!!!! Cand mananc eu (ma scap cam des) imi fac mustrari de constiinta ca din cauza mea este agitat si nu doarme. Acum va scriu cu un pahar de vin in fata si daca maine Rares nu va dormi bineinteles ca voi da vina pe pahar. Dar nu am mai baut un vin de un secol si pofteam nevoie mare. Daca nu il va afecta pe Rares in nici un fel, maine voi scoate sampania pe care am uitat de ziua lui sa o desfac si pe toata o beau.
Acum va las la nani, fug si eu ca ma asteapta sotul si mai ales ca acusi vine Cristina cu cafeaua peste mine.
Somn usor la toate bucuriile!!!!!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
Monique_new spune:
Buna dimineata. Gata luta. E fierbinte.
Fetelor aseara am vrut sa ajungem la bradul de la Unirea. Nu mi-am dat seama ce a fost pina nu am vazut azi dimineata la televizor. Daca stiam nu mai plecam de acasaIn concluzie am stat 2 ore in masina, de fapt ne-am fitiit cu masina pe toate stradutele care erau blocate si am hotarit sa ne intoarcem. Era un haos total.Ce ne-a fi venit nu stiu. A fost cineva ????
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Am gasit ieri un link cu niste retete de prajiturele pt Craciun. Poate va intereseaza . Eu vreau sa le studiez sa vad poate ma hotarasc sa fac ceva din ele.www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/16833/Fursecuri-si-prajituri-pentru-Craciun/" target="_blank">Dulciuri pt Craciun
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
eleņia spune:
buna.dimineata
sarumana.de.cafea.monique.kiar.aveam.mare.nevoie
la.multi.ani!ROMANIA.pt.ziua.de.ieri
ieri.am.lipsit.motivat.pt.ca.am.avut.mai.mult.de.lucru.s.nu.am.putut
intra
s.de.altfel.cat.darius.e.in.vizita.la.tacsu.nu.am.chef.de.nimic
abia.astept.sa.se.faca.seara.sa.il.aduca.inapoi.acasa
monique.e.super.link-ul.cu.prajituri.toate.sunt.apetisante
mini-me.bine.ai.revenit
asteptam.ceva.poze.cu.iulia.cea.frumoasa?
mami.lili.eu.nui.dau.cioco.lui.darius.dar.cum.taieste.sub.acelasi
acoperis.cu.o.fetit.de.5ani.jumatate.care.din.cand.in.cand.mai.papa
ciocolata.este.imposibil.sa.nu.ii.dai.s.lui.cate.o.bucatica.mica
asta.se.intampla.ff.rar.dar.se.intampla
pup.pe.mathias.cel.frumos.s.sa.treaca.usor.s.fara.prea.multe
complicatii.varicela
narcisiuca.te.pup.dulce.esti.o.scumpa.cum.imparti.tu.mancarea.cu
mathias
eleņia spune:
gety.eu.cred.ca.greutatea.mariei.nu.este.o.problema.pt.a.merge
darius.are.cam.aceeasi.greutate.s.a.inceput.sa.mearga.mai.repede
pur.s.simplu.sunt.copii.care.merg.mai.tarziu
pup.pe.maria.cea.frumoasa.s.sa.mearga.singura.cat.mai.repede.singura
eleņia spune:
off.topic.mii.fff.dor.de.dudumiciul.din.dotare.pana.diseara.parca
ar.fi.o.vesnicie
mamici.s.bucurii.va.pupez.s.va.doresc.o.duminica.minunata.alaturi
de.familiile.voastre
GETY spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Am gasit ieri un link cu niste retete de prajiturele pt Craciun. Poate va intereseaza . Eu vreau sa le studiez sa vad poate ma hotarasc sa fac ceva din ele.www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/16833/Fursecuri-si-prajituri-pentru-Craciun/" target="_blank">Dulciuri pt Craciun
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monique_new, esti o "dulce". Am copiat si eu link-ul si am sa le studiez si am sa le fac pe cele mai usoare dintre ele (si care au si ciocolata sau cacao in compozitie).
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
MamiLili, multa sanatate lui M. Te asteptai sa faca si el varsat de vant?
Eu stau sa ma gandesc de unde a luat Maria rubeola. Sora-mea fusese la cumnata ei, iar nepotul sora-mii avea rubeola. Sora-mea a trecut si pe la noi. Dar am stat sa ma gandesc: l-a luat cu ea si l-a adus si Mariei, asa incalcite sa fie calea de transmitere, sau din aerul de afara?
GETY spune:
quote:
Originally posted by eleņia
gety.eu.cred.ca.greutatea.mariei.nu.este.o.problema.pt.a.merge
pup.pe.maria.cea.frumoasa.s.sa.mearga.singura.cat.mai.repede.singura
elena mami fericita de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
Multumim!
Mirabelac spune:
Neata, merci de cafea Monique.
Lili imi pare rau ca l-a atins si pe Mathias boala, cel mai rau pt. el cred ca este statul in casa. Sa speram ca Narcisa nu pateste nimic.
tanima eu stiu ca alcoolul adoarme copilul, nu-l agita, insa nu e bine sa bei mai mult de o masura de alcool pe zi, nu stiu ce inseamna asta, probabil un pahar. Eu de 2 ani poftesc la gin tonic si la pepsi, chestii de care m-am ferit cat am putut. De cand am intarcat mi-am facut de cap, mi-am facut toate poftele.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!