Bucurii de sept-oct 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR !

Lili, eu le mai dau uneori o coscutza la amandoi, din an in Pasti, si au o fatzcuca asa de satisfacuta...mai greu e sa le explic dupa aceea ca e "data" (gata).

Fetelor intrebare: la Alex am observat in locul unde trebuie sa iasa o masea, sub piele e o pata neagra ???? nu trebuia sa fie alba?
Oare sa fi plesnit un vas de sange?

Acum va las,mi-au venit copiii de la plimbarea de dimineatza (mai profit de bunica atat cat pot).

O zi faina sa avetzi si sa va sarbatoritzi frumos !

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani, Romania!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Multumesc celor ce mi-au raspuns legat de ciocolata. Nici eu nu i-am dat pana acum, dar am prietene care au copii de aceeasi varsta cu M si le dau copiilor cioco, de aia intrebam. Astept si eu, precum Mira, sa stie el ce-i aia si sa ceara singur. Si cand va fi sa-i dau, aleg doar Kinder. Poate v-am mai zis si daca ma repet imi cer scuze, dar ciocolata Kinder a fost singurul dulce pe care sotul meu a avut voie sa-l manance anul trecut, cand a fost f bolnav, daca va amintiti.

In plus, ma gandesc si la potentialul alergen al cacauai (cred ca asa se scrie).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AdinaF
Fetelor intrebare: la Alex am observat in locul unde trebuie sa iasa o masea, sub piele e o pata neagra ???? nu trebuia sa fie alba?
Oare sa fi plesnit un vas de sange?

Adina, am mai auzit astfel de cazuri si pata neagra nu era altceva decat un hematom (vanataie). Dintele a iesit alb si curat.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic: Mathias are varicela!!! Oare de unde o fi luat-o? El se simte excelent, are doar cateva bubite, sper sa scape repede. Partea nasoala e arestul la domiciliu.

Narcisuca, la tine ma gandesc, ca s-ar putea sa te fi contaminat. Daca ati fi vazut-o ieri pe Narcisa, cat de generoasa era, nu va venea a crede. Ii dadea mamica ei papica in mana si ea i-o pasa pe toata lui M, sa nu moara baiatul de foame.

Mergi la inceput

Adina, am mai auzit astfel de cazuri si pata neagra nu era altceva decat un hematom (vanataie). Dintele a iesit alb si curat.

[b][font=Georgia][teal]**************************************************

Multzam fain Lili de raspuns! M-ai linistit.

Apropos de cioco, exista din fericire si varianta "alba",care nu prea cred ca ar fi tare periculos de dat (in cantitatzi infime, desigur).

Fetelor, azi nu prea v-ati ingramadit la scris, pe unde v-ati sarbatorit?

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by MamiLili

Am uitat sa va zic: Mathias are varicela!!! Oare de unde o fi luat-o? El se simte excelent, are doar cateva bubite, sper sa scape repede. Partea nasoala e arestul la domiciliu.

Narcisuca, la tine ma gandesc, ca s-ar putea sa te fi contaminat. Daca ati fi vazut-o ieri pe Narcisa, cat de generoasa era, nu va venea a crede. Ii dadea mamica ei papica in mana si ea i-o pasa pe toata lui M, sa nu moara baiatul de foame.

Te poti considera o fericita ca scapa asa usor. Pupam baiatul cu ochii de vis sa aiba rabdare in "arest".

In ce priveste faza cu Narcisa, nu spun decat ca probabil "Love is in the air..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani de ziua nationala!

Nu am mai intrat de foarte multa vreme, iar de citit v-am citit ocazional.
Iulia are 10 kg, 80 cm, merge de la 10 luni, acum deja alearga si face sariturele mici, se catara peste tot, scoate tot din sertare, apasa pe toate butoanele, a distrus cateva telefoane, etc. Banuiesc ca si la voi e cam la fel. Are 8 dinti (4 sus si 4 jos) si 4 maselute (doua sus si doua jos) care i-au iesit in decurs de vreo 3 zile luna trecuta si am scapat ieftin, doar cu putina febra si putina maraiala in somn.
Mananca mult mai bine decat inainte, preferatele ei sunt pastele, orezul, ciorbita de pui si de perisoare.
Sper sa reusim sa adoarma si singurica, nu ca ne-am opinti prea tare, din motive de bona.
De o saptamana merge la cresa, doua ore pe zi (10.30-12.30), care e chiar la parterul cladirii unde stau, iar bona sta cu ea in permanenta, desi Iulia nu ii da nici o atentie. E super incantata sa fie cu copiii.De saptamana viitoare o sa o lasam singurica.

Itzy ai mai intrat?

Salutari tuturor

Mergi la inceput

Buna seara!

In sfarsit,am ce citi. Am tot dat refreshuri si F5-uri si nimeni nu scrisese nimic. Se vede ca-i uichend, ziua Romaniei, cred ca stati la masa si savurati traditionala fasole cu ciolan de 1 decembrie, nu?

Adina, ochiu' soacrei e de aceeasi parere, ca "love is in the air". Si mie cioco alba mi se pare o varianta super.

Mini, draguto, bine ai revenit! Vazusem un subiect deschis de tine si ma gandeam ca ne citesti dar nu vrei sa scrii. Ma bucur c-ai facut-o. Niste pozishoare cu Iulia vedem si noi?

Nu stiu cine a inventat bomboanele de pom, dar rea idee a avut. A luat tata acum 2 zile in urma o cutie de (a se retine!) 1 kg, din care au mai ramas cateva bombonele. Suratele lor s-au transformat in depozite ptr iarna pe coapsele mele.

Mergi la inceput

Am gasit in sfarsit o poza cu sticla de apa ptr copii din care bea Mathias, despre care va povesteam cu cateva zile in urma. Iata www.ottakringershop.at/pix/produkte/prod_voeslauer.jpg" target="_blank">aici (cea din mijloc) sau www.gewista.at/relaunch/upload/931b4f548f74_voeslauer_Junior_CityLightstn.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput