Bucurii de sept-oct 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

FELICITARI MARIA pt. mers!

Pentru mamicile de Bucurii cu pata mongoloida: noua ne-a zis dr. ca pana la 1 an o sa treaca, la noi s-a estompat putin dar n-a trecut, la voi cum este?

Eu caut sa-i cumpar la pitic de mos nicolae o masinuta cu care sa se plimbe prin casa, am vazut la metro ceva fain dar s-au vandut toate. Mai caut ca mi-a intrat in cap si altceva nu stiu ce sa-i iau.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Chiar, am uitat... felicitari Maria pentru primii pasi! Gety, sa vezi de acum cat de rapid va progresa de la o zi la alta!

Xandrutza, pentru ce ne pupi?

Eu nu stiu inca ce-o sa-i aduca Mos Nicolae lui V. A primit o groaza de cadouri consistente de ziua numelui (Andrei ) la Suceava, asa ca acum ii voi lua ceva simbolic. Oricum traditia sarbatorii e sa primeasca ceva mic , dulciuri, chestii ce incap in papuci (si la nr 21-22 scapi usor )

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mira - noi avem acea pata mongoloida, intr-adevar s-a mai estompat, dar nu a disparut complet - eu mereu ii zic la baie ca e asa sexy...cu tatuajul acela la spate

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Mira - acum am vazut si poza grasanului pe paginutza bucuriilor...mii de multumiri si ici ca totusi ai timp sa te ocupi de site!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

O felicit si eu pe Maria pentru mers.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise
Oricum traditia sarbatorii e sa primeasca ceva mic , dulciuri, chestii ce incap in papuci (si la nr 21-22 scapi usor )

Cata dreptate ai! S-o vad eu pe Alexutza pe unde scoate camasa, ca Grasanu' ei poarta 24.

Nici eu nu stiu daca-i mai cumpar ceva lui M de Mos Nic, cred ca o sa folosesc de cizmulitele achizitionate sapt trecuta drept cadou.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Oricum traditia sarbatorii e sa primeasca ceva mic , dulciuri, chestii ce incap in papuci (si la nr 21-22 scapi usor )

Cata dreptate ai! S-o vad eu pe Alexutza pe unde scoate camasa, ca Grasanu' ei poarta 24.

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Vaaaii - ia uite cine a retinut - si chiar vroiam sa-i zic Andrei ca la mine va fi ceva mai greu de umplut ghetutele grasanului - sincer cred ca va fi ceva super simbolic - adik ceva gen o carticica pe care o va folosi probabil pe post de calmant la dintisori!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

[quote]Originally posted by MamiLili
Cica Brtiney Spears e din nou insarcinata.

Pentru cine are taria necesara, un subiect real si trist aici.

Cu cine? Ca auzisem ca s-a despartit de barbatu-su.
Cu altu'. Cica sunt doi "suspecti". Daca-i chiar insarcinata, nu stiu ce-i in mintea ei. Are deja doua cezariene, una in sept 2005 si alta in sept 2006. (Are si Britney o mica Bucurie , o primim la noi?)
Trist, dar adevarat. Se gandeste cineva ce-i in sufletul acelor femei dupa ce-si avorteaza fetusii de sex feminin?
Pe mine ma revolta faptul ca lumea nu-ntelege, odata pentru totdeauna, ca barbatul e cel ce da sexul viitorului copil. Si inca mai aud replici de genul "iar mi-a facut nevasta o fata" sau "nu-i si ea in stare sa faca un baiat".

Edit: mai mergeau niste emoticoane

Save the Earth! It's the only planet with chocolate. [/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:

Xandrutza, pentru ce ne pupi?

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006) [green]
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

[b]Eu stau la pupat!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Lili - la faza cu"nu-i instare sa faca un baiat" - eu aud in gluma de la sotz ceva de genu "nu ai fost in stare sa faci si tu o fetitza!!!"

PRINTZUL

Mergi la inceput