Bucurii de sept-oct 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
alexutza_26 spune:
Festina - nici noi nu mai mancam cam de pe la 10 luni jumate mancare la blender, doar pisata cu furculita sau pur si simplu bucatele din cartof/morcov/legume din ciorba ca si cum ar manca ciorba un om mare...si carnea taiata bucatele mici sau i-o dau lui in manuta si o mananca singurel
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
tasia spune:
Usorlili diseara cand am timp atasez poze cu Filip Kirkorov, de cand era putin mai tarar, acuma nu mai e asa frumos pt ca sotia lui e cu 20 de ani mai mare si sa uratit si el....
MamiLilida....cum sa nu-l stiu pe Valerie Leontev, eu am crescut cu muzica, filmele si cultura ruseasca. Abia pe la 10 ani am inceput sa ma uit la TV la posturi romanesti.
Am vazut pozele anuntate, nu ma satur sa le privesc, toti sunt niste frumosi
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
[limegreen]
Cica Brtiney Spears e din nou insarcinata.
Pentru cine are taria necesara, un subiect real si trist aici.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
[font=Arial] Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
[b]Cu cine? Ca auzisem ca s-a despartit de barbatu-su.
Trist, dar adevarat. Se gandeste cineva ce-i in sufletul acelor femei dupa ce-si avorteaza fetusii de sex feminin?
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Lakioana, felicitari! Am vrut sa te intreb pe PM ce va intreaba la interviu, sau pe scurt, etapele pe care le-ati parcurs, ca nu se stie ce ne tuna si noua vreodata sa plecam din tara.
Am vazut poze cu Teu, Patricia si Reby.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
La noi mancarea e cam neschimbata de o vreme: lapte, fruct cu biscuiti sau branza, legume cu carnita apoi ceva lejer, iaurt nu, ca i-au aparut pete pe fata si acum mi-e frica sa-i dau, budinca de branza i-am facut si m-a refuzat, crema de branza nu-i prea place, papa in schimb ficatel fiert pasat cu bucatele de painita.
Acum i-am dat lapte din canita cu cioc rabatabil (ca am 2 cani cu cioc) si nu a vrut sa bea din ea.
Asa creste Maria Diana
tasia spune:
Pentru fetele cu copii alergici la proteina din lapte de vaca:
Fabi a fost alergic la proteina din lapte de vaca pana la 12 luni. Daca ii dadeam branza, iaurt sau lapte praf voma in jet. De la 10 luni jumate am inceput sa-i dau in fiecare seara Ketoff(antialergic), si odata la 2-3 zile ii dadeam 1-2 lingurite de iaurt,am crescut cantitatea treptat pana am ajuns la o masa intreaga de iaurt.La 12 luni i-am facut analizele si ii disparuse intoleranta la proteina din lapte de vaca. Mi-a fost foarte greu fara produse lactate, eram mereu in pana de idei cu ce anume sa-i gatesc. Si acuma mi se mai intampla asta dar e mult mai bine cand poti sa-i dai laptic, iaurt, branza....
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
eloise spune:
Lakioana, ma buucr ca ati fost acceptati, sper sa va adaptati rapid in Canada. Foarte frumoase pozele cu Reby! Ce mai face micuta bucurie precoce? Cred ca vorbeste binisor de acum.
Mymirela bine ai venit!
Ramo am revazut (ca multe dintre ele le vazusem deja ) cu mare placere pozele Patriciei, e o scumpa.
Cristina, am notat reteta de budinca. Suna bine. Dar nu e prea mult unt topit (100gr)? O s-o incerc si eu.
Tanima cum faci budinca de mar copt si orez?
Multumesc pt raspunsurile la intrebarea mea.
Lili, am citit acum vreo luna, doua, un articol in revista Elle despre fenomenul avorturilor fatului de sex feminim in India insa. Se pare ca este o tendinta de proportii acolo, din cauza ca traditia ca fata sa aduca o zestre consistenta la maritis descurajeaza parintii sa mai aduca pe lume o fetita. Medicilor li s-a interzis sa mai dezvaluie sexul copilului la ecografie dar in ciuda interdictiei legale ei totusi o fac si practica asta infioratoare a uciderii fetitelor nenascute continua.
Gety, nici mamele din India (cele sarace) nu isi doresc sa nasca fetite.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Mirabelac spune:
Andra eu ii dau din comert doar iaurt cu fructe yoplait, azi am luat perle de branza cu smantana de la dorna si n-am avut succes... mai incerc si eu cate ceva sa vad ce-i place.
Ramo eu ii ung painea cu unt, fara coaja si-i dau sa muste cate o bucatica, i-am mai dau si gen sandwich si-l intindea tot pe el asa ca am renuntat. David ar manca toata ziua unt cu paine sau carnitza din mana bucatele (nu in mancare).
festina mie mi-a zis dr ca de pe la 8 luni sa-i dau bucatele mai mari, asa am facut, nici acum nu-i dau bucati mari din alimente inecacioase. Eu zic ca poti incepe de pe acum sa-i dai mai mare, am inteles ca se invata asa si greu de dezvata. Doar marul i-l dau pe razatoare, nu blenduiesc nimic.
M-am ingrozit cand am citit despre avortul asupra fetitelor, nu pot sa cred!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
xandrutza_76 spune:
Festina, carnea o dau si eu tocata de mult si o mesteca pe indelete, chiar daca nu are Narcisa prea multi dintisori. Mar ras, doar de moft, in rest ii dau bucatele din care musca ea. Mai nou am observat ca nici nu mai accepta mancare pasata, se stramba, chiar la piureul de cartofi.
Lili, mi-ai facut pofta de pizza, asta pregatesc diseara.
Alexutza, bine ai revenit.
Lexi, voi ce mai faceti?
Ramo, merci
Pufy, ce fac pufisorii?
Cristina, Gety, Andra, Mirabela, Tasia, Lakioana, Monique, Mephala, Tanima, Lilina, Alina, Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Lakioana, felicitari! Va doresc acomodare rapida, pupici lui Reby cea frumoasa.
Gety, felicitari Mariei mergareata!
Ramo, eu ii rup Adelinei bucatele mici de painica cu unt si i le bag eu in gura ca daca-i dau ei le arunca jos.
Usorlili, frumos Teu tau!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze