Bucurii de sept-oct 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna.dimineata
sarumana.de.cafea.usor.lili.s.mira
ramo.e.tare.frumusica.patri.
lakioana.super.reby.felicitari.pt.emigrare
mymirela.bine.ai.venit.printre.noi
usorlili.nu.mai.stiu.daca.am.zis.dar.ai.un.puiutz.tare.dragalas.cu.niste
ochi.care.ma.dau.pe.spate.de.cate.ori.il.vad
ma.bucur.ca.Teu.sa..acomodat.atat.de.repede.s.e.bine
fetili.va.pupez.s.va.doresc.o.zi.mnunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ramomar, o dulcica Patricia, am vazut si pozele de la mare. Ati stat in Mamaia?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am intrat pe forum numai sa scriu vestea. M-am laudat numai Cristinei aseara, ca DC avea o pana.

De ieri MARIA MERGEEEEE ! Cum merge? Se da jos de pe pat, nu mai asteapta hamul si pleaca si pe traseu se mai sprijina de mobila.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Felicitari Maria !!!

Carmen, da la Mamaia am fost.

elenia si noi iti dorim o zi buna si multi

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

BRAVOOOO MARIA!!!!
Ai vazut, Gety? Uite ca am avut dreptate. Acum cateva zile am spus ca Maria ta isi va da drumul la mers in maxim 2 saptamani si uite ca asa a fost! FELICITARI!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Felicitari, Maria!!!

Gety, ma bucur pentru voi!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele!!!

Remember us???

Vad ca tare harnicute ati mai fost am avut serios de citit..
Noi suntem bine,doar ca am mai luat o pauza de forum din motive tehnice
UsorLili - ti-am admirat flacaul - superbi ochi si genele sunt mortale...imi pare bine sa aud ca deja s-a acomodat fara probleme in Ro!!!

Mirela- bine ai venit printre bucurii!!!si nu-ti face prea multe griji cu greutatea, fiecare asimileaza cat ii pemrite organismul, daca e vioaie si activa asta e tot ce conteaza!

Lili - cum dom'ne te cauta televiziunea si tu refuzi?....pai se poate asa ceva?

Gety - ai vazut ca a inceput sa mearga cand s-a simtit ea pregatita?? Maria

Ramo - e in zadar sa-ti mai zic despre Patri ca este su-per-baaaaa!!!multiici de la noi!

Cristina - azi incerc si eu budincuta dupa reteta ta - sper sa-mi iasa, nu sunt o bucatareasa innascuta...incerc si eu marea cu sarea!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Andra - ca sa-ti raspund la intrebare - noi nu servim nimic ce inseaman orez cu lapte, gris cu lapte, fidea cu lapte - nimic de genul asta, nici macar traditioanala mamaliguta cu branza si smanta si ousor/fara(aceste feld e mancare se mananca la noi fiecare ingredient separat)
...noi Dimineata:cascaval Hochland, pui fript/facut la steamer/ ousor fiert/ puitn untulet pe miezul unei felii de paine(prajita), Almette cu iaurt (destul de putin)
...noi seara: piept de pui la gratar cu legume fierte(broccoli e pe primul loc), mamaliga facuta tare cat sa o tina in manuta cu cascaval, sau doar felul 2 de mancarica gatita

De vreo saptamana grasanul refuza cu indarjire cerealele - orice tip, orice forma, orice culoare - nu i se mai par potrivite pt stomacelul lui

Am uitat sa iti zic - i-am facut dupa reteta ta budinca aceea cu broccoli si legume si piept de pui...a iesit moratalaaaa -am mancat-o eu pe toata pt ca grasului nu i-a placut ca nu are sos - asa ca o voi repeta doar pt noi astia mari..sa ne facem si mai mari!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

fetele.ce.mai.stiti.de.mexxa.s.sebicu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

alexutza bine ai revenit! si multumim de complimente
gand la gand cu bucurie, chiar vroiam sa intreb de tine, caci stiam ca tu nu lipsesti decat "motivat", dar pana sa scriu eu, ai aparut
Am si eu o intrebare: cum mananca bucuriile voastre painea cu unt, branza sau altceva? le-o dati in manuta si musca ei? de la xandrutza stiu ca o taie bucatele, dar necazul meu e ca Patricia nu o accepat in nici una din varianate.

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput