Bucurii de sept-oct 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
usorlili spune:
Lakioana, bravo, felicitari. Cand va ganditit sa ajungeti aici?
Imi permit sa-ti dau si eu acelasi sfat pe care ti l-a dat Mirela. Nu te chinui sa vorbesti in franceza cu ea (asta daca-ti doresti sa vorbeasca si romana).In Ca aproape peste tot va vorbi franceza. Daca vrei sa-ti vorbeasca si romaneste mai tarziu trebui sa te lupti mult, sa-i vorbesti mult in romaneste. Si tot exista riscul ca la 6-7 ani sau mai tarziu ea sa incerce sa vorbeasca romaneste dar sa-i iasa propozitia 50% franceza-50% romana.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
usorlili spune:
Fetelor, eu mi-am inceput monologul.
Multumesc mult pentru laudele adresate lui fi-miu. Credeam ca mi se pare mie ca-i frumusel, dar acum daca ati zis si voi, m-ati convins. Are ochii lui tasu. Asa de mult mi-am dorit sa-l mosteneasca pe Alex.
Mami de Mario , m-ai facut curioasa si am cautat pe net poze cu Filip . Dar nu l-am gasit decat pozat de departe. Daca ai o poza la indemana, ajuta-ma si pe mine ca nu vreau sa mor repede.
Mama lui Teu
usorlili spune:
Itzi, Ramo, vreau si eu sa va vad fetele ca nu am gasit cale (a se citi link) catre ele. Pliiiiz.
Nu am mai intrat de multisor pe forum si nu-s la curent cu evolutia puilor vostrii.
Mama lui Teu
usorlili spune:
Fetelor, am vorbit cu mama si mi-a spus ca Teu este asa de fericit la bunici. S-a indragostit de verisorul lui (David, care are 5 ani). A dormit dupa ora Romaniei din prima noapte. Nu a avut probleme de acomodare asa ca m-am mai linistiti si eu. Acum ma rog doar sa fie sanatos.
VA pup si va pregatesc o pentru maine dimineata
Mama lui Teu
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
UsorLili, multumesc pentru cafea.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
Neata fetele! Hai la o ceasca de .
usorlili ma bucur ca ai revenit sa ne scrii, am vazut poze cu Teu, e un dulce, ce mai, ma uitam la poza aia cu prosopul si nu ma mai saturam... eu am o preferinta la bruneti in general. Nu ma pricep la produse de soia, noi n-am depistat inca la ce e alergic insa se pare ca e mai bine de cand folosim uleiul de baie Oilatum. Ce teste ati facut pt. a depista alergiile? Cum se impaca Teu cu produsele de soia?
lakioana am vazut frumusetea care e preferata mea.
mirela stai linistita cu greutatea, al meu era grasut cand era mai mic, chiar mi-a zis dr ca are tendinte de obezitate si sa nu-i dau multe fainoase. Acum e un slabanog, de cand a inceput sa mearga a slabit, nici nu l-am mai cantarit sa vad cat are, dar nu-mi fac griji atat timp cat e sanatos.
lili ce pacat ca n-ai putut veni la Iasi. Asta e, data viitoare.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
ramomar spune:
neata
lakioana felicitari pebtru emigrare! Cand o sa plecati?
mymirela bine ai venit printre noi. Sper sa mai postezi si sa ne ararti poze cu fetita ta!
usorlili, uite aici si aici
Ma bucur mult ca puiul mic s-a acomodat asa repede si bine in Romania!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
usorlili si Mira, multumim de cafea! tare bine imi prinde
xandrutza_76 spune:
Ramo, e tare frumusica Patricia!
poze cu noi
ramomar spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Ramo, e tare frumusica Patricia!
poze cu noi
multumesc Alexandrina . Aaa, sa stii ca imi place tare mult numele tau