Bucurii de sept-oct 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare mamici de bucurii!!!!
Am intrat si eu sa va spun vestile bune: Rares are aproape o saptamana de somn de 10-11 ore noaptea, cu mici exceptii, asa ca am trecut la un singur somnic de 1-1.30 ore ziua, mai rar mai mult, dar eu sunt multumita si asa. Uitasem ce bine este sa dormi o noapte intreaga, dorm de rup, nu ma mai satur, parca de frica sa nu se intoarca vremurile alea urate. Cu u singur somnic nu prea mai reusesc sa fac mai nimic ziua, ptr ca trece repede ora in care doarme, dar dupa ce voi recupera si eu cateva zeci de ore de somn o sa ma trezesc si eu ca omul dimineata, nu la ora 9-10 odata cu Rares. Ce este drept el mai face ochi dar daca ma vede in pat se frichine si se culca la loc, probabil daca m-as ridica eu s-ar trezi si el.
Legat de mancarica de dimineata si seara noi mancam asa:
Dimineata: lapte cu biscuiti (biscuitii sunt din cei simpli, populari mai sunt numiti, la kg, se comporta f bine cu lapte), cereale cu lapte din cele de la sanovita, mar cu biscuite. La cateva minute dupa masa, adica 20-30 de min ii fac avocado cu lamaie si un pic de miere sau sau banana sau fructe din compot.
Seara ii dau iaurt cu paine sau melcisori cu lapte sau orez/gris cu lapte sau budinca de paste cu branza sau budinca de mar copt cu orez. Daca imi raman de la pranz cartofi fierti ii incalzesc si ii amestec cu un pic de unt si un pic de smantana si ii dau cu painica.
Usorlili bine ai revenit printre forumiste. Ai un puiut tare frumos cu niste ochi de invidiat. Te inteleg ca iti este dor de el, eu as muri sa nu fiu o zi fara Rares, asa de tare m-am obisnuit sa fiu langa el non-stop.
Noi azi ne-am luat pasaportul si nu am putut sa il las pe Rares cu mama ca nu s-a desprins de mine de dimineata cand a vazut-o pe mama, asa ca l-am luat cu mine si am facut prostia sa plec si fara carut si baiatul meu in afara de 20-30 de min cat a alergat niste porumbei in centrul orasului a vrut numai in brate si mi-a rupt mainile. In plus l-am dus la leagane si a plans cu lacrimi cand am plecat de acolo, nu mai fusesem de mult si i se facuse dor de leganat, dar mai ales de escaladat topoganul.
Va pupicesc si va doresc o zi buna.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tanima - ma bucur sa aud ca a rasarit soarele si la tine!

Itzy - cum mai esti cu serviciul? Te-ai reobisnuit repede?

Pentru cina - ii mai dau mamaliguta cu telemea, unt si smantana, budinca cu branza de vaci (scriu mai jos reteta, ca-i super buna, cand o fac, se termina in 15 minute), cartofi copti umpluzi cu telemea si smantana, ardei copti tot umpluti cu telemea si smantana, pandispan cu mere.

Budinca cu branza de vaci:

500 g branza de vaci
7 linguri de gris
3 oua
un varf de cutit de praf de copt
un varf de cutit de sare
1 plic zahar vanilat
stafide
o lingura de smantana
100 g unt topit

Toate ingredientele le amestec, ung o tava cu unt, torn compozitia, ung de-asupra cu smantana ssi dau la cuptor. Cuptorul fiind preincalzit la 180 grade, sau foc mediu. Tin in cuptor vreo 20-30 minute. O servim cu smantana (ca suntem mari amatori de smantana).

Mami 20+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise
Ce le mai dati copiilor din comert

Cascaval Hochland, branza Kiri sau Philadelphia, iaurt Yoplait. Almette nu-i place Preparate din carne nu-i dau, doar carne gatita in mancare (pui, vita,peste). Ii dau sa guste din ceea ce-mi cumpar eu, dar nu transform mancarea respectiva intr-o portie veritabila.

Ca masa, incerc sa nu-i dau doua portii de fainoase in aceeasi zi (sau carbohidrati). La fiecare masa are alte alimente, nu repet la cina ceea ce-a mancat la pranz de exemplu.

Iata cam ce-i dau sa pape dimineata si seara:

Dimi: omleta (2 pe sapt) sau cascaval cu paine sau branza cu paine sau iaurt si biscuiti
Seara: piure de cartofi simplu sau cu branza, mamaliguta cu branza sau gris cu lapte sau pilaf de orez.
Cand sunt in pana de alimente sau de timp: cereale

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Usorlili, ce frumusel e Teu! Poza cu prosopul in cap e preferata mea.

Sa va povestesc cum ma cauta celebritatea acasa si eu nu-i deschid usa: am fost sunata azi ca sa particip maine la o emisiune tv la Iasi, unde sa vorbesc despre cursurile Lamaze pe care le-am facut. Dar fiind copilu bolnav, am zis ca nu pot sa ajung.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Usorlili, l-am admirat si eu pe Tudor.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutare fetele!!!

Nu am mai intrat de mult...nici macar ca sa va citesc. Va spuneam mai demult de un interviu pt. emigrare. Ei...avem vesti bune: AM LUAT INTERVIUL!!! NE MUTAM IN MONTREAL, CANADA. Suntem superfericiti!!! Vom incepe deja sa vb. cu Reby si franceza. O sa-i fie greu draga de ea, dar o sa-i prinda bine acolo.

In rest...ce sa mai spun despre noi...

Reby e bine, eu sunt racita...m-am racit prin Bucuresti. M-a virusat careva. Acum umblu doar cu masca prin casa. Ma bucur ca ma accepta Reby asa. Sper sa nu o molipsesc.

Ea e vesela, scumpa si isteata. Stie sa arate toate animalele...si salbatice si domestice...Vorbeste cate in luna si stele (mai mult in limba ei ). Trebuie sa ii iasa acum 2 masele si ultimul dintisor. E umflata saracuta!!! de nu stiu cum mai rezista. Ca urmare a acestui fapt (cred)...papa destul de greu...nu prea are pofta si isi face greata usor, chiar foarte usor, desi ii este foame.

Nu prea am facut poze in ultimul timp pt. ca nu am avut timp. Va pun totusi cateva sa ne mai vedeti.
www.flickr.com/photos/10238351@N07/2084870654/in/photostream/" target="_blank">Aici si www.flickr.com/photos/10238351@N07/2084870782/in/photostream/" target="_blank">Aici

Va pupam si de acum incolo o sa ne mai auzim, pt. ca o sa avem timp

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lakioana, felicitari!
Ai o fetitza tare frumusica!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

Buna fetelor!

cred ca nu am scris niciodata aici, dar v-am citit deseori.
fetita mea e nascuta in 27 septembrie 2006, dar desi e sanatoasa ... e micuta tare.:) acum are un pic peste 8 kg. si deabia saptamana trecuta i-a iesit primul dinte.
in schimb e foarte activa. urca si coboara scarile (locuiesc intr-o casa cu trei nivele; scarile insa nu sunt f. abrupte) de la 10 luni. toata ziua alearga prin casa. poate de asta nici nu e dolofana. insa nici slabuta n-as zice ca e. doctorita zice ca asa e felu' ei "petite".
in fine, e o dulceata. iar de cand a inceput (cam dupa ziua ei de nastere) sa vina si sa ne dea pupici ne topeste pur si simplu. cu greu ne abtinem sa nu o devoram de tot:).

vroiam sa o felicit pe Lakioana pentru iminenta emigrare. imi permit totusi sa-i dau un sfat: nu vorbi cu ea franceza acasa (inteleg ca o sa mergeti pe partea franceza; eu v-as recomanda totusi sa incercati sa mergeti in partea engleza, din motive evidente - daca vrei scrie-mi pe PM pentru detalii). o sa vezi ca din moment ce Reby(care btw e o scumpica si jumatate) o sa creasca aici o sa-i fie f. usor sa vb franceza; insa cu romana o sa aiba probleme in ciuda faptului ca probabil acasa o sa vb romaneste (iti spun astea din experienta).

in rest, numai bine la toata lumea:).

o sa incerc sa pun si cateva poze cu minunea noastra... sper sa reusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Usorlil ochii baietelului tau imi aduc aminte de un cantaret rus, Filip Kirkorov,care este considerat unul dintre cei mai frumosi si sexy barbati din Rusia

Lakioana felicitari Ai o fetita foarte frumoasa

mymirela bine ai venit printre noi Eu zic ca atat timp cat doctorul spune ca fetita ta e bine nu ar trebui sa-ti faci probleme. Poate va fi un celebru fotomodel cu forme de invidiat cand va creste mare. Nu este atat de bine sa ai un copil gras, care mai tarziu poate deveni obez. Sanatatea este criteriul dupa care trebuie evaluat un copil. Asteptam poze...

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara!
Lakioana, o pupam pe Reby, ce frumusica este! Felicitari pentru emigrare.
Mymirela, bine ai venit!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput