Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
hey aprilule era sa lesin cu budigaii tai ... si husbantu se uita tamp la mine ca de ce rad si nu vin in pat
tare mosu tau
Nu am nici un raport ... niste probleme tehnice in locul de cantarire ... hai mey sa nu ne indispunem
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... cadouri nu am inceput inca sa cumpar parca vad ca las pana in ultimul moment
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
aida, mai nou esti pasare de noapte?
bine si asa , decat pasare rara
trezirea fetelor, unde sunteti?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
aida, cu timpul sa stii ca iti dau dreptate: decembrie e o luna nebuna-nebuna!!!
da tot nu ai zis si stii ca sunt curioasa: te mai tii de dieta? sau ne lasi in suspans pana la raportul de maine, ca sa ne dam singure seama ?
APRIL
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by april16
b]Nora-pai apropos de ritmul de munca- sa stii ca de acolo incepe totul. Eu m-am dat peste cap muncind ca nebuna mai multi ani; si dupa ce toata ziua da-i cu cafele si cu tigari , seara mancat (mai mult tampenii) rezultatul a fost f nashpa. Si acum mai trag dupa asta. Ai grija, incearca sa iti impui sa ai mai multa grija de tine si de programul tau, sanatatea si echilibrul interior sunt f greu de mentinut intr-o viata haotica, pe care o traim din nefericire, foarte multi.
April, eu nici cafea nu beau la servici, nici nu fumez...sunt anti-tutun! Dar programului nu am ce sa-i fac, chiar e multa-multa munca si fff.multa raspundere...si chiar nu stiu ce-o sa ma fac daca mai continua lucrurile asa...
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by april16
aida, cu timpul sa stii ca iti dau dreptate: decembrie e o luna nebuna-nebuna!!!
da tot nu ai zis si stii ca sunt curioasa: te mai tii de dieta? sau ne lasi in suspans pana la raportul de maine, ca sa ne dam singure seama ?
APRIL
Sincer si cu mana pe inima NU
Am incercat macar sa tin post dar vad ca nici asta nu merge.
Valeleu , ca de Craciun pana dupa revel vin parintii si mama e pusa pe gatit valeleu.
la toate si spor la dieta (care mai sunteti pe baricade)
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
doroti_5 spune:
Buna dimineata!!!
Ia treceti voi cu toatele la raport, dar indicati daca mai sunteti sau nu la dieta.
Incep eu!!!
RAPORT: 67.00Kg!!! Ce fain, credeam ca nu mai ajung aici, deci sa totalizam intr-o saptamina: 67.2-67.00=> 0.2Kg, pe total tura asta: 71.6-67.00=>4.6, total de cind sunt la dieta 76.00-67.00=>9.00KG!!!!!
Ce bine, ce bine!!!!, of sa vad cum mai scap si de celelalte.
Deci toate fetele la raport!!!
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaaa!
Dau si io raport pe fuga si revin mai incolo!
AM 56 KG!!!! si sunt in culmea fericirii. Cred ca pana la Craciun ajung la 55 -hihihihihi !
APRIL
Brigit spune:
Aida, puteam sa pun mana-n foc ca nu te-ai tinut de treaba!
pai daca nu mai treci pe-aici, mai fata draga! da-te-ncoace sa te RE-motivam!
Anda, pe unde umbli?
APRIL