Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

a, da ca tot veni vorba de Mos, sa va povestesc ce am primit eu (ca am fost cuminte )

cum-necum, Mosu a auzit o discutie intre mine si o prietena , in care era vorba de "budigai". Voi stiti despre ce e vorba- sunt ceii pe care si i-a rupt Aida in ..., si cu care isi plimba Anda imbracata cainele. Da' Mosu nu stia, a prins doar ideea . In mod traditional noi obisnuim de Mos Nicolae sa facem cadou fructe si dulciuri, lasandu-l pe Mos Craciun sa se ocupe de restu'. da cum mosu stia ca dulciuri-pas, ca de -sunt la dieta!- iar cu fructele a observat ca sunt cam selectiva... s-a agatat de ideea asta

Asa ca azi dimineata am primit in ghete un costum de aerobic, care arata super profi, da ' e departe de budigaii cu pricina

asa ca va dati seama ce ras m-a apucat cand am vazut cadoul de la mos. Data viitoare o sa ii scriu o scrisoare cu datele tehnice, ca uite saracu a fost in dilema

bine, ca sa nu mai povestesc discutiile de dupa, in care mi-a explicat cat s-a chinuit sa isi dea seama care e teaba cu budigaii.

Io zic mersi ca nu mi-a luat niste chilotzi de-aia "moartea-pasiunii"!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

De dimineata vreau sa scriu.
April si asa deja ii bine.Noi acu nu ne permitem cadouri deloc.
Lasa ca daca iai lamurit de care ii transmite el la celalalt mos si tii aduce acela, sa vezi.
Hai fetele unde sunteti?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

pfuuu, acu ca m-am linistit ca Aida si mitza sunt bine mi-a venit si mie inima la loc...

uite pan la ora asta n-am putut sa mananc , ca imi statea inima in gat si nu mergea nici netu asta sa vad care e treaba.

da acuma simt ca lesin de foame si ma duc sa bag doua iaurturi de-alea mari !

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

April, frumos subiect aveti. Felicitari ! Dar mi se pare taaaaare greu...si eu vreau sa scap de povara unor kg in plus, destul de multe ...dar ma crezi ca nu am timp ?

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Unde sunt ambitioasele? Hai ca va astept!

Nora, hai ca m-ai distrat! Cum nu ai timp fata draga? Uite aici solutie: iti iei din timpul de masa si scrii pe forum! Efect garantat! Come join the club, ca in ultima vreme pe aici se cam trage chiulul la greu!

Azi sa nu ma dati disparuta, ma duc sa il fugaresc pe Mos prin magazine. Ssssssssssst: nu spuneti nimic, e secret!

Anda- e luni- gata cu pauza!Si ia-o si pe Aida cu tine, ca altfel incep sa o spionez iar!

Noki-care mai e viata ta? Da si tu un semn ca ne e dor de tine!

Doroti, ai deschis mama benzinariile alea?

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata(sau amiaza ca eu deam nu stiu)
Mai nu am deschis inca si de dimineata e o nebunie pe capul meu, abia mam linistit.
Eu va declar oficial ca sunt ultima sapatamina la cura, adica mai am de dat doua rapoarte miercurea asta si cealalta, pentru ca de data asta m-am tinut cit de cit de dieta, nu m-am porcit tare.Dar sa vad miercuri ce raport oi da, asta si cealalta, joi e zi de porceala la mine, dar ma voi stradui din toate puterile sa nu ma bag la taietei, piine si carne de porc, celelalte parca sunt deja permise.
Pot sa va zic cape total eu sunt multumita de cura si dupa sarbatori(undeva pe la 20ianuarie) ma mai apuc de o tura, pina prin martie, apoi o tura de post, apoi o tura de porceala(ca de altfel si acum de pe 7-20ianuarie) si ii mai trag o tura dupa aia de dieta si cred ca ajung la rezultatele dorite.
Sper din tot sufletul sa fie asa.
Celelalte fete unde ati disparut?
Hai Aida intra deja pe la noi, ne datorezi un raport(chiar daca nu e bun, noi iti dam crezare, nu te pedepsim).
Crista unde ai disparut???
Diana ce se aude acolo cu dosarele?
Mercedes si tu nu mai zici nimic, cum te simti??
Ramonika chiar dupa tura de apa nu ai mai zis nimic.
Sa nu mai zic ca Gusta a zis ca intra macar la raport, nu a intrat deloc.
Noki am inteles ca tu cu Anda de azi sunteti din nou pe baricade, ia sa va vedem.
April, vezi nu falimenta Mosu.
O zi buna si fara tentatii culinare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Helloo!!!! Nu v-am uitat, fetelor dragi si am fost tare happy sa vad ca v-ati gandit la mine!

Sa stiti ca io de cura nu ma mai apuc, sunt constanta la 65 d ekile, indiferent de cat de mult si de..seara mananc. Deci e bine!
ma gandesc cu groaza la Craciun, cand voi merge la Bistrita si ma voi porci raaaaaaaaaaau, asa ca din ianuarie revenim in forta!

Vin la raport si miercurea, stati linistite. Tot sper s apot reusi sa nu mai pap seara, ca clar as slabi, dar nu am puterea necesara.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Buna fetele!

Cum mai e pe aici?Nu am mai avut deloc timp sa intru,azi e totusi putin mai lejer la job si am zis sa intru sa va salut.

Cu kg sunt ok,chiar m-am mirat ca nu am inceput sa pun la loc,insa adevarul e ca desi nu mai tin dieta,dimineata continuu sa beau apa/ceai ca la dieta si numai dupa juma de ora sa mananc si se pare ca are efect. Nu ca m-as fi aruncat eu pe nu stiu ce sa mananc iar ca inainte,insa fiind foarte,foarte aglomerata la servici si culmea,a trebuit sa si schimbam apartamentul saptamana asta,deoarece proprietarul il vindea pe cel in care stateam,chiar nu am avut timp sa gatesc si asa ca am mancat mai mult ce am cumparat de la fast-food-uri sau mancare gatita de la supermarket.Ma asteptam ca datorita mancarii si stresului sa fi pus un juma de kg inapoi.Insa nu...chiar am mai dat vreo 200g jos.

Cu dosarele...astia sunt nebuni pe aici,din octombrie incepuse sa se mareasca si mai mult ca de obicei ritmul de munca,dar nu-mi inchipuiam ca se ajunge pana aici.Pur si simplu a trebuit luna trecuta si luna asta sa merg la job cu o ora mai devreme si aproape zilnic am mai ramas o juma de ora peste program.Toata lumea parca acum la final de an s-a trezit ca vrea totul facut si parca toate procesele se gasesc sa fie luna asta.E nebunie totala aici!Abia astept sa plec de sarbatori.

Va felicit pe cele care sunteti pe baricade si nu disperati daca stagnati,mai schimbati cate ceva in dieta si totul va fi ok din nou!

Poate nu mai apuc sa intru pana la Craciu, asa ca va doresc la toate sarbatori fericite si nu dati iama in bucate:)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by april16

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Unde sunt ambitioasele? Hai ca va astept!

Nora, hai ca m-ai distrat! Cum nu ai timp fata draga? Uite aici solutie: iti iei din timpul de masa si scrii pe forum! Efect garantat! Come join the club, ca in ultima vreme pe aici se cam trage chiulul la greu!

Da, dar nu am timp sa ...maninc. Am un job care m-a acaparat cu totul, nu-mi mai apartin...Chiar nu am ragaz...Anul trecut scriam mult pe DC, anul acesta nu am mai apucat sa-l deschid macar...

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Helloo-helooo! Hop si eu, cu saniuta Mosului incarcata! Doroti-l-am falimentat!Va scriu maine ce si cum sa nu ma prinda in flagrant.

Diana, ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre tine. Daca a ramas valabila treaba cu operatia sa stii ca iti tin pumnii sa iasa bine si sa scapi repede!

Noki- la Bistrita-wow ce frumos! am trecut pe acolo o singura data acum 3 ani, m-am indragostit de oraselul ala!Eu prefer sa nu ma gandesc ce o fi de Craciun- ideea e ca mi-am luat tinuta de Revelion- il facem la niste prieteni si la noi se poarta parangheliile tematice. Anu asta e Wild-wild West tema, asa ca azi mi-am achizitionat una pereche jeansi slimcut- asa ca nici nu vreau sa ma gandesc ca ma porcesc de Craciun ca nu mai intru in tinuta de ...cowboy-itza!

Nora-pai apropos de ritmul de munca- sa stii ca de acolo incepe totul. Eu m-am dat peste cap muncind ca nebuna mai multi ani; si dupa ce toata ziua da-i cu cafele si cu tigari , seara mancat (mai mult tampenii) rezultatul a fost f nashpa. Si acum mai trag dupa asta. Ai grija, incearca sa iti impui sa ai mai multa grija de tine si de programul tau, sanatatea si echilibrul interior sunt f greu de mentinut intr-o viata haotica, pe care o traim din nefericire, foarte multi.

Io-s foarte fericita ca am terminat cu cadourile de Craciun , pentru toate rubedeniile si mai ales pentru husband. Desi am avut in prealabil o lista cu ce propusesem sa iau pt fiecare m-am abatut de la ea la greu.

A, ca sa nu mai zic ca m-am apucat sa imi fac si mie cadouri, nu stiu daca v-am zis da io cum incep sa am o parere buna despre suncile pe care de disparitie , cum incep sa imi iau tzoale. Asta in ciuda faptului ca mi-am impus sa astept pana in ianuarie cand incep reducerile!

APRIL

Mergi la inceput