Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
hey aprilule era sa lesin cu budigaii tai
... si husbantu se uita tamp la mine ca de ce rad si nu vin in pat ![]()
tare mosu tau
Nu am nici un raport ... niste probleme tehnice in locul de cantarire
... hai mey sa nu ne indispunem ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... cadouri 
nu am inceput inca sa cumpar
parca vad ca las pana in ultimul moment 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
aida, mai nou esti pasare de noapte?
bine si asa , decat pasare rara![]()
trezirea fetelor, unde sunteti?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
aida, cu timpul sa stii ca iti dau dreptate: decembrie e o luna nebuna-nebuna!!!
da tot nu ai zis si stii ca sunt curioasa: te mai tii de dieta? sau ne lasi in suspans pana la raportul de maine, ca sa ne dam singure seama ?![]()
APRIL
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by april16
b]Nora-pai apropos de ritmul de munca- sa stii ca de acolo incepe totul. Eu m-am dat peste cap muncind ca nebuna mai multi ani; si dupa ce toata ziua da-i cu cafele si cu tigari , seara mancat (mai mult tampenii) rezultatul a fost f nashpa. Si acum mai trag dupa asta. Ai grija, incearca sa iti impui sa ai mai multa grija de tine si de programul tau, sanatatea si echilibrul interior sunt f greu de mentinut intr-o viata haotica, pe care o traim din nefericire, foarte multi.
April, eu nici cafea nu beau la servici, nici nu fumez...sunt anti-tutun! Dar programului nu am ce sa-i fac, chiar e multa-multa munca si fff.multa raspundere...si chiar nu stiu ce-o sa ma fac daca mai continua lucrurile asa...
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by april16
aida, cu timpul sa stii ca iti dau dreptate: decembrie e o luna nebuna-nebuna!!!
da tot nu ai zis si stii ca sunt curioasa: te mai tii de dieta? sau ne lasi in suspans pana la raportul de maine, ca sa ne dam singure seama ?
APRIL
Sincer si cu mana pe inima NU
Am incercat macar sa tin post dar vad ca nici asta nu merge.
Valeleu , ca de Craciun pana dupa revel vin parintii si mama e pusa pe gatit
valeleu.
la toate si spor la dieta (care mai sunteti pe baricade)Aida
POZE
Matza Emma in actiune
doroti_5 spune:
Buna dimineata!!!
Ia treceti voi cu toatele la raport, dar indicati daca mai sunteti sau nu la dieta.
Incep eu!!!
RAPORT: 67.00Kg!!! Ce fain, credeam ca nu mai ajung aici, deci sa totalizam intr-o saptamina: 67.2-67.00=> 0.2Kg, pe total tura asta: 71.6-67.00=>4.6, total de cind sunt la dieta 76.00-67.00=>9.00KG!!!!!
Ce bine, ce bine!!!!, of sa vad cum mai scap si de celelalte.
Deci toate fetele la raport!!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaaa!
Dau si io raport pe fuga si revin mai incolo!
AM 56 KG!!!! si sunt in culmea fericirii. Cred ca pana la Craciun ajung la 55 -hihihihihi !
APRIL
Brigit spune:
Aida, puteam sa pun mana-n foc ca nu te-ai tinut de treaba!
pai daca nu mai treci pe-aici, mai fata draga! da-te-ncoace sa te RE-motivam!
Anda, pe unde umbli?
APRIL