Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hm

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Hm

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna,
eu am consumat calorii pana acum caloriile numai citind despre diete ca de aplicat am aplicat vro luna Montignacul doar....acum 3 ani :))

deci..Aida, ca tu esti aici, spune-mi ce are deosebit aceasta dieta fata de oricare alta de da rezultate, fa-ma sa cred, fa-ma sa-mi inving foamea porceasca

de altfel cred ca am deja un motiv numai bun si motivant, care deocamdata imi albeste parul, urmeaza atenuarea foamei pana la disparitie si intrarea pe pilot automat:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Dorsilia uite cum am facut eu .Candva am fost slaba rau, nu mi-am dorit sa mai fiu asa.Am stabilit un punct la care vreau sa ajung si am scos o pereche de blugi marime mai mica si i-am pus la vedere.Si de cate ori ma uitam la blugi imi ziceam:vreau sau nu sa ii mai port??Si ajunsesem de mi-erau largi.Ca si kg nu am dat decat 8 dar la cm au fost destui si asta m-a multumit pe deplin.Incearca si tuTotul e sa iti tii mintea ocupata, sa nu te mai gandesti la mancare.Si chiar daca mananci sa tii cont de dieta si o sa vezi ca in scurt timp te vei obisnui.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pai si eu am fost slaba rau, mancam ca sparta fara sa ma ingras, aveam niste blugi marimea 26 de acum nici sa ma uit la ei nu-mi vine. Cel mai mult am avut 55 kg si pt alea trebuia sa mananc nu gluma altfel curgeau blugii de pe mine marimea 28, ca asa mi se parea mie ok sa am si carne pe oasele de la fund:)

si unde gasesc sa citesc tot ce trebuie sa stiu despre alimentarea asta ce ziceti voi ca e de succes in lupta cu kg? mananca timp prepararea meselor sau nu? si e cumva argumentata medical, e echilibrata, sau sar din lac in put si slabesc dar ajung cu alte doage sparte ?

sa ma scuzati ca pun intrebari puerile dar nu am timp asa mult sa stau pe net, fac wrestling cu sotzul pt niste minutele aici, partea pozitiva e ca poate consum calorii si tacanind la tastatura:P

si am un stepper acasa...asta e bun la ceva sau dau din craci degeaba si-mi fac pofta de mancare?

oricum, o chestie e stabilita la mine, eu daca nu mananc o saptamana slabesc vreo 1,5- 2 kg, numai ca atat ma tine, daca ma apuc de mancat "normal", le pun la loc

Mergi la inceput

Dorsilia draga. Faza cu dieta asta e poti sa porcesti cu permise pana nu mai poti DAR sa respecti apa.
Sunt 3 perioade de dieta. Gasesti tot ce te intereseaza pe prima pagina.

Mie imi place dieta asta din mai multe motive:
-nu am ore fixe de masa
-nu sunt restrictionata la gramaj
-nu imi este sau nu mori de foame
-slabesti , iar cand reincepi sa mananci pui doar cateva inapoi. Spun asta pt ca eu dupa ce terminam o dieta , in momentul in care incepeam sa mananc , puneam inapoi toate kg slabite+2kg noi
... - poate mai sunt si altele dar la ora asta nu mi le reamintesc.

Si inca ceva. Eu niciodata nu am tinut dieta asta cap-coada , dar rezultatul e ca am cu 12kg in minus fata de anul trecut.

Asa ca ... Mai vorbim , poate mai stiu si fetele si alte motive

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare. Ma primiti si pe mine la dieta?

Am citit ce era de citit, mi-am scos si retete de mancare nu mai imi ramane numai sa ies maine la cumparaturi sa umplu frigiderul de legume si fructe.

Eu o sa aplic schema A ca ma multumesc daca ajung la 65 kg. Am 1.72 si cate kg am acumulat acum dupa sarbatori nu stiu sa va spun ca-mi e cam frica de cantar. Dimineata o sa fac si operatiunea asta sa vad cum stau si de unde incep.

Vorbim maine. Pa.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele si La multi ani cu sanatate si cu mai putine kg!

Si mie imi e dor de mamidestefan, a fost cea care ma ambitionat si pe mine sa slabesc,char nu stie nimeni nimic de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hello-hello!

asadar maine e ziua cea mare, cu cantareala oficiala de inceput, juraminte solemne ca nu calcam prin interzise si tot restul?

hmmmmmmmmmm, ce repede trece timpul, mai ales cand nu tii diete!

Bineeeeeeeeeeee, atunci sa contati si pe mine, ca imi fac maine aparitia, desi nu m-am mai urcat pe cantar de doua saptamani, timp in care m-am porcit la greu (mai ales in ultimele zile, ca daca e bal-bal sa fie!)

si am vazut ca s-ar putea sa fim mai multe . the more the merier!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,
La multi ani in nouL an si la cat mai multe kg pierdute, cred ca urarea asta nu va mai facut-o nimeni.
Si eu incep de maine, aviz celor care fac acelasi lucru.Eu am mai avut o tentativa si in cap trecut, am fost chiar pe listuita de luptatoare, dar ce sa zic, halal luptatoare...c-am dat bir cu fugitii.Ei bine, acum nu ma mai las.Oricum am tinut alte diete intre tp si-am mai slabit cam 5 kg de asta vara.dar cu sarbatorile astea, m-am porcit bine de tot, hehe...mi-a placut expresia.
Asa ca ma treceti si pe mine, va dau detaliile maine, cd o sa auziti un tipat msre cd o sa fiu la cantar...herhehe....
O sa incep varianta A, ca as vbrea vreo 7-8 kile sa dau...Orientativ am putin peste 65 de kile, la 1, 67.
Asadar, multa baftya, la toate in noul an.Si as dori , ca fetele care au dus pana la capat dieta sa ne "vanda si noua" idei de dus pana la capt.Mie mi se pare mai usurel de tinut, mai ales pt faptul ca am un gandac mic de 10 luni si n-am tp de gatit sau ore stricte.ciao, ne auzim!!!

Mergi la inceput