Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*
Raspunsuri - Pagina 18
silvana75 spune:
De maine sunt si eu alaturi de voi. Eu am 75 kg
la 1.67 si as vrea sa ajung la 60 kg pana la sfarsitul lunii mai.
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
aidaciolac spune:
ghibuadina
pt urari
MAINE? SERIOS?
Pai eu nu stiu daca incep maine ... 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Neata, Neata!!!
Azi e ziua cea mare?!? Se pare ca se trezeste lumea mai tarziu....ca sa para ziua de "papa" mai scurta!
Va pup si bafta tuturor!
aidaciolac spune:
OK , se pare ca incep si io de azi. Oare?
Raport de
94,8 kg ![]()
Care mai are tupeu?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ghibuadina spune:
Neata,
AIDA si tu incepi de azi?Multa bafta!
La cantareala de dim..66kg si 1,67.Acum ideea este ca lumea imi zice despre cantarul meu ca e smecher ca indica mai putin.Eu dupa el ma orientez si se vede clar cd slabesc.Las asa, targhetul meu este de 58, deci 8 kile....
ISA nu fii trista, se pot da cu vointa...Si oricum cele care au mai multe kile dau mai repede decat celelalte spre ex...Eu am inceput cu fructe si sunt la a doua cafea.....
Multa bafta tuturor si sa intrati la raport, de asemenea si cu retete delicioase.
SI APEL LA FETELE CARE AU DUS LA BUN SFARSIT SUPERDIETA, PLEASE, DATI DETALII, MERGE.AF, SA NU UIT, MENIUL ZILEI DE AZI E LA CUPTYOR, CONOPIDA CU SUC DE ROSII SI USTUROI....
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaa!
Gata, io de astazi m-am bagat: 1.68 cu 57.5, habar n-am la cat sa zic ca vreau sa ajung, nitel mai jos de 55 de kg, cam asa....
hai bagati datele tehnice pentru listuta, o luam metodic:
Inaltime, greutate initiala, greutate dorita....
Aida, fii atenta ca de data asta nu te las sa evadezi decat daca ai 85 de kile sau mai putin ![]()
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Isa_Cris spune:
Eu as vrea sa ajung pe la 65 kg....pana la nunta! (Octombrie)
Sunt si eu consienta ca nu prea am cum, dar pe la 80 kg OBLIGATORIU!
aidaciolac spune:
Isa cu dieta asta o sa dai primele 10 kg in 2 saptamani ... cu restul e mai greu. Stai linistita ca si eu tot de acolo am plecat
la toate
aprilule
... asa sa fie ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ghibuadina spune:
AIDA, tu ai mai tinut-o?Cam ct se da cu varinata A.Eu vb in cazul meu care n-am asa multe kile in plus.Please...detalii