Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaser spune:
Salut!
M-am umplut de bube...sper sa-mi treaca pana luni...azi merg la dermatolog...Noroc cu voi ca ati pomenit de ceai de musetel ca e singurul tratament pe care pot sa-l aplic...mi-a zis sa-mi dau cu el rece.
Va pup! Revin pe seara!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cristina_nagy spune:
Ciao!
Ank , Ma bucur ptr kk ciosul Raul~
Miha incearca la homeopat ca de obicei astea nu sunt contraindicate in sarcina...
... si mai ce miscacios ai acolo in burta!!!! de necrezut!!!
Pe mine m-a prins o raceala... sunt cu nasul in pioneze si tot pe homeopate sunt si eu ca altceva ce sa fac... iar cu ceaiurile nu prea sunt prietena...
Pupic
Cristina, Alex si cu buburuza
catal_ina spune:
Fetelor imi pare rau ca aveti probleme. Nu stiu ce sa zic...decit..insanatosire grabnica!
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
Ank83 spune:
ca tot veni vorba de homeopate, stie cineva nr de tel a lui Jurj Gheorghe(doctor homeopat) ?? Am inteles ca e cel mai bun in domeniu.Am un nr de telefon, dar sun de mai bine de o spatamana si nu raspunde nimeni ...sau stie cineva un altul foarte bun??
Ank Raul 17.10.2007
Fancy spune:
Ciao.
Ank83, am au nr dr Jurj: 486670.Sper sa te ajute.
Mai este o doctorita foarte buna,d-na Lia Tepes. Nu am nr ei dar ma pot interesa si saptamana viitoare ti-l pot da.
Va pup
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
fac ceaiul de musetel si cand ii prepar lapticul pun in loc de apa ceai.. asa il bea , ca altfel se stramba.Adevarul e ca e cam nasol la gust ceaiul de musetel..nici mie nu imi place
Ank Raul 17.10.2007
la ce cantitate de apa pui un pliculet??
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
mihaser spune:
Salut!
Am fost la primul doctor si mi-a pus un diagnostic provizoriu: purigo papulo urticarian de sarcina....a spus ca de obicei chestia asta se face mai tarziu in sarcina si ca nu ia asa amploare ca la mine...Maine merg sa-mi fac o hemoleucograma si sa ma vada un al doilea dr la spital la dermato...Sper sa fie bine, in primul rand pentru bebe...Cat despre chestii naturiste polen si alte minuni nu mi le-a recomandat...Decat ceai de musetel pana imi pune un diagnostic sigur. Atunci probabil ca o sa primesc ceva unguent cu antibiotic.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Fancy
Ciao.
Ank83, am au nr dr Jurj: 486670.Sper sa te ajute.
Mai este o doctorita foarte buna,d-na Lia Tepes. Nu am nr ei dar ma pot interesa si saptamana viitoare ti-l pot da.
Va pup
Numarul asta il am si eu dar nu raspunde nimeni ... vreau sa merg cat mai repede la el pentru lactatie
Ank Raul 17.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by Ank83
fac ceaiul de musetel si cand ii prepar lapticul pun in loc de apa ceai.. asa il bea , ca altfel se stramba.Adevarul e ca e cam nasol la gust ceaiul de musetel..nici mie nu imi place
Ank Raul 17.10.2007
la ce cantitate de apa pui un pliculet??
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
la jumatate de litru... scuze ca am omis asta
Ank Raul 17.10.2007
cristina_nagy spune:
Ank, noi suntem pacientii dr lui Jurj. E un medic excelent!!! the best!!! pe noi ne-a ajutat enrom!
Nr de la cabinet e acela l=a care ai sunat
programul luni marti joi si vineri de la ora 11 asa ca daca ai sunat mai de dimineata sau dupa 6 nu mai gaseai pe nimeni iar el e ft ft ocupat. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare cand mergi la el ptr ca dureaza... sunt ft multi pacienti...
Dar ce pb ai cu lactatia???
pupi
Cristina, Alex si cu buburuza