Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina_nagy spune:
Ank, pe unde ai disparut? mai are Raul pb cu kk? Pupic sa treaca tot!!!
Cristina, Alex si cu buburuza
cristina_nagy spune:
Mai stie careva ceva de Pussi??? ce fac bebelinele?
Cristina, Alex si cu buburuza
catal_ina spune:
Pai fetelor sinteti niste fericite! pai fii'mea presupunind ca as reusi s-o pun in carucior si s-o "capsez" e in stare sa se spinzure in legaturi doar sa coboare!:(
N-are rosu'n git, nu-i curge nasul...offf..nu stiu ce sa zic...
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
Ank83 spune:
Fetelor.. scuze ca nu am mai intrat de cateva zile..dar fiind vreme asa de buna afara am iesit la plimbari lungi, prin vizite cu Raul si in rest profitam de orice fir de somn de al lui sa dorm si eu sau sa mai fac unele altele prin casa...
Cristina am scapat de constipatie ..acum nu stiu daca e de la lactoza de la Humana sau de la un biberon preparat pe zi cu ceai de musetel.. ca a papat de amandoua .. dar ceea ce e bine e ca face kk singur in fiecare seara fara sa se chinuie cum facea saracutul inainte.
Ank Raul 17.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by catal_ina
Gagics mie mi-e "dor" de o constipatie. Fiica-mea kk "la greu", diaree de doua zile si de az'noapte febra si cica e de la canini. Voi ati patit asa? E posibil sa-mi faca 38.6 de la dinti?!
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
cata iti spun 2 leacuri babesti pentru diaree unul e dulceata de afine si celalalt e marul copt... sunt verificate pe bune si pe prichindeii care au avut aceeasi problema cu dintii.Marul copt e 100%
Ank Raul 17.10.2007
mihaser spune:
Salut!
Cristina nu la eco l-a vazut mai..la vazut pe burtica...isi ridicase capul pana sus la sani...atat se plimba omul asta...cred ca mi-ar intra si pe trahee daca ar putea...eu ti-am zis ca e un zbantuit si nu m-ai crezut! Eu il simt de cand am fost la eco...si dr s-a mirat...acum il am si pe tati martor!
Cred ca am o alergie/urticarie...exact cum era Alex...mai intai pe fata si apoi peste tot...de obicei imi trecea cu Nilfan, insa acum nu am voie antihistaminice
Si eu iau carutul ca altfel imi scoate sufletul...e groaznic fara!
Ank de la lactoza e...si eu am auzit ca-i buna!
Ma pregatesc sa merg la medic ca vine tati...apoi merg sa iau ceva de Mos N.
Sper sa fie bine Pussi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ank83 spune:
la mall mai vine o mamica de pe forum Happy Clau.. i-am zis si ei sa vina cu bebelul ei
Ank Raul 17.10.2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Fetelor.. scuze ca nu am mai intrat de cateva zile..dar fiind vreme asa de buna afara am iesit la plimbari lungi, prin vizite cu Raul si in rest profitam de orice fir de somn de al lui sa dorm si eu sau sa mai fac unele altele prin casa...
Cristina am scapat de constipatie ..acum nu stiu daca e de la lactoza de la Humana sau de la un biberon preparat pe zi cu ceai de musetel.. ca a papat de amandoua .. dar ceea ce e bine e ca face kk singur in fiecare seara fara sa se chinuie cum facea saracutul inainte.
Ank Raul 17.10.2007
cum ii prepari biberonul de lapte cu ceai??//
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
fac ceaiul de musetel si cand ii prepar lapticul pun in loc de apa ceai.. asa il bea , ca altfel se stramba.Adevarul e ca e cam nasol la gust ceaiul de musetel..nici mie nu imi place
Ank Raul 17.10.2007