Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cristina tu de vaiti de kilograme, dar numai la inghetata
iti sta gandul!

Abia astept ziua de luni!

Galaxy esti foarte buna la limba romana...nici nu am banuit ca nu e limba ta materna!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

PUSSI: Sa va traiasca tustele!D-zeu sa le dea sanatate,sa creasca mari,frumoase si sa va aduca doar bucurii.
mamii de Aryana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor. Poate vin eu la Mall sa va vad:) luni la 19. Ramasese in fata la MediaGalaxy, nu?
Eu am reusit sa racesc, acum stau acasa, mananc lamaie cu miere, portocale, beau ceaiuri, iau vitamina C efervescenta si ma plictisesc:). Nu am febra dar sper sa imi treaca repede ca nu pare mare lucru.
Dar,lucru curios: nu mai am greturi asa de rau de cand sunt racita:). Inexplicabil:)
Citesc toate mesajele voastre dar nu stiu sa va raspund la nici o intrebare:) ca sunt cam incepatoare:). Dar ~va citesc~:).

MIHA, mersi ca m-ai trecut si pe mine pe lista

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Tot eu.
Capsunita, tu ai fost la dr Sas, nu?
Cum ti s-a parut? A fost ok?

Mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Eeeee Miha nu cred ca de la inghetata ma ingras eu ... chiar nu stiu de la ce ca nu prea mananc mare lucru... si cu Alex pana la 4 luni nu am pus nimic iar acum... ce sa fac.... that's the way it is...

Fancy nu-i nimic ca esti incepatoare... toate am fost asa... poti sa intrebi orice ca doar asa inveti!!!

Si eu abia astept intalnirea si vad ca suntem 6 ? am numarat bine?

Ank, ce mai face Raul cu constipatia? functioneaza cu lactoza de la Humana?

Pupici

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Gagics mie mi-e "dor" de o constipatie. Fiica-mea kk "la greu", diaree de doua zile si de az'noapte febra si cica e de la canini. Voi ati patit asa? E posibil sa-mi faca 38.6 de la dinti?!

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

..si am tras o scurta recapitulareeee:
ank
adia
cristina
fancy
miha
je
si va rog sa ma contraziceti! Asa-i ca e lista incompleta? - Eu asa sper!
Inscrierile gratis..haideti!:)

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Yuppi avem chermeza luni...
Voi luati carucioare?

Cata eu zic da...desi toti medicii spun ca sunt povesti astea cu dintii am trait-o si noi...temperatura diaree oparit...tot tacamul! Cum au dat dintii cum s-a rezolvat! eu i-am dat decat Nurofen sau panadol.

Cristina nici eu nu mananc...acum am mai facut si o alergie! Sunt asa suparata!

Aseara l-a vazut su tati pe bebe cum exploreaza prin burtica!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Miha sper ca e cum zici si sa strapunga odata gingia sa se termine!
Apropos de carucioare, sa fim serioase. Cu carucior merg numai "bebi", ca atare fiica-mea refuza categoric sa indoaie picioarele ca sa o pot pune in carucior..asa ca de la ceva vreme incoace am abandonat ideea si mergem pe jos, cu toate ca mie imi creste tensiunea de multe ori pt ca dureaza o vesnicie orice deplasare:)

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Cata, alte simptome in afara de kk si temperatura nu are? nu ii curge nasucul sau rosu in gat? ca eu m-am pacalit o data cu Alex la fel si era o viroza la inceput... sper ca la voi sa fie ok! Multa sanatate!!!
La fel am socotit si eu 6!!!

Miha
, vrei sa zici ca ai fost la eco si l-a vazut si tati pe bb? sau? ca ma gandesc ca nu misca atat de tare la 14 sapt ...
Ce alergie ai? eruptie pe piele sau?
Eu la sarcina asta am pb cu tenul... imi ies toate tampenile posibile pe fata... imi vine sa moooor...

Si noi suntem putin raciti... curge nasucul... speram sa nu se agraveze si sa fie vreo viroza nenorocita dar nu cred ca nu prea am fost cu el prin locuri aglomerate sau la persoane cu viroze.

Cat despre carucioare eu nu pot fara... imi e prea greu! iar daca Alex e liber am incurcat-o ... trage tot si ii trebuie tot si imi e frica de scarile rulante si fugeeeeeeee... asa ca in carucior ce e sigur e sigur!!!

Miha piticul tau sta cuminte? nu fuge de langa tine? sau vii si tu cu caruciorul?

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput