Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)
Raspunsuri - Pagina 19
alexi22 spune:
DYANIRA eu am nascut cu dr Cioata am fost f multumita de el atat ca e f aglomerat si cam greu prinzi programare la el,dar e un medic f bun.
Eu am avut sarcina cu probleme dar pana la urma am dus-o pana la capat si a fost ok.
mami degiulia rebeca 13.08.2007
mihaser spune:
Neata fetele!
Eu sunt la socrii la Turnu Magurele. Aici a nins asa ca azi o sa iesim un pic la zapada, desi Cristi nu e prea atras de saniuta. varicela a trecut si suntem ok...Am scapat usor! Multumesc pentru recomandarea infectionistului a fost foarte dragut si m-am mai linistit...plus ca ne-a dat tratament si pentru varicela si nu am mai facut asa multe bubite.
Sper ca ati petrecut cu bine Craciunul!
Cristina multumesc de SMS! Sper ca ai gasit zapada si te-ai distrat!
Dyanira ma bucur ca ai ramas gravi...cred ca ai mai vb cu mine la alt subiect, chiar inainte sa merg eu la dr chiriac. Mie pana acum imi place de dansa...s-a purtat frumos cu mine si asa prieteneste. Mi-a ridicat mult moralul cu varicela asta, insa ma feresc sa mai fac recomandari pentru ca mi-am trimis o prietena la dr cu care am nascut prima oara si totul a fost ok pana in luna a 9-a cand nu s-au mai inteles...Nici nu pot sa-ti spun ce prost m-am simtit, si implicit am schimbat si eu dr, desi nu prea e frumos ca de mine se ocupase bine!
Fetele sper ca ati petrecut super bine de sarbatori! Sper ca ramane valabila intalnirea din ianuarie...noi venim pe 8 ianuarie in Timi.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Fancy spune:
Ciao, fetelor:)
Sper ca ati petrecut bine de Craciun:).
Am fost la medic inainte de Craciun si am vazut cum batea inimioara bebelusei:). M-a impresionat:). Are cam 8 saptamani acum...
Dyanira, bun venit si sarcina usoara:). Am vazut ca intrebai la ce medic sa mergi; eu sunt la prima sarcina acum,mi-e greu sa iti recomand pe cineva. Totusi, vreau sa iti spun un lucru: vei intalni pareri diferite despre medici la persoane diferite:), nu stiu de ce. Fiecare are parti bune si parti mai putin bune (doar sunt oameni:)). Cred ca depinde foarte mult si de noroc si sper sa il ai. Va fi bine, vei vedea. Pana la urma vei gasi pe cine trebuie.Cate saptamani ai? Eu tot astept sa vina cineva care sa aiba sarcina apropiata de a mea si nimic:).
Maine plecam in Austria si sper sa ma simt bine. Am perioade si perioade, nu prea mananc si cred ca nu este bine dar nu pot....Mai si plang:) si nici asta nu e bine dar mi-e rau si ma descarc si eu cumva:). Trece, sper:)
M-am uitat pe toate linkurile cu poze de la voi:).Foarte frumoase..... Abia astept sa vina si bebelusa mea:).
Va pup si sper sa va vad in ianuarie:)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by alexi22
ciao fetelor,ce mai faceti?cum ati petrcut sarbatorile?la mine a fost aiurea de sarbatori aici sarbatorile nu le simnti ca acasa asa ca am schimbat biletul de avion si vin acasa de revelion .Organizam o intalnire?
ANKA te astept la mine tot nr ala ii ai?
PUSI ce mai faci?sper sa ne vedem va sun.
SARBATORI FERICITE VA DORESC!!!!!!!!
LA MULTI ANI STEFANILOR SI STEFANIILOR(daca este cineva pe aici cu acest nume)
mami degiulia rebeca 13.08.2007
bineinteles ca ne vedem alexi ... iti trimit un Pm cu toate nr de telefon ale mele ca mi s-a stricat un tel si tot schimb pe cartele si nu stiu daca il repar pana de revel ... m-am pus cu fundul pe ecran si ....nu mai merg tastele de loc...Stiam de ce nu vreau cu taste digitale de la inceput
Ank Raul 17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!
catal_ina spune:
Bine v-am regasit!
Ma bucur ca sinteti bine si ati petrecut placut Craciunul!
Eu sint epuizata de atitia musafiri, dar trece si asta.
Fiica-mea a facut o pasiune pentru "molu"..asa ca nici o problema la viitoarea intilnire, ca in fiecare zi cere sa mearga acolo.
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
catal_ina spune:
A VENIT PE LUME KARLA, FIICA ADIEI!
FELICITARI! SA VA TRAIASCA MARE SI SANATOASA!
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
Ank83 spune:
Bine ai venit Karla refacere rapida Adia
Am intrat sa va urez un an nou fericita si va trimit multi pupici pt 2008.
Ank Raul 17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!
mihaser spune:
Salut!
Adia sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea! Multa sanatate!
Fetele va doresc un an mult mai prosper si o viata mult mai linistita!
Va pup si abia astept sa va cunosc anul viitor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ank83 spune:
Salutare ....bine v-am gasit in noul an ... va pup pe toate si sa ne scriem tot mai des
Ank Raul 17.10.2007
galaxy spune:
Wow, cu ce vesti bune incepem anul nou. Sa va traiasca fetita!!!
Va pupam,
mamica lui Robert(22.01.2005)