Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Alexi stai linistita ca ne vedem noi in ianuarie sigur... nu ratez ocazia decat daca m-ar duce sotul in tenerife si pe mine .
Ai grija sa nu raceasca scumpitica de Giulia
Miha deci pana la urma ce sunt bubitele ce le-ai avut?? Pupici lui Cristian

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor.
ce dragute sunteti cum povestiti despre vaccin pt bebelusi. Saracii, ce dureri:).
Fetelor, voi cand ati facut primele teste, la cate saptamani?Adica toxoplasmoza etc....

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Fancy eu imi aduc aminte ca primele analize le-am facut cam pe la o luna si ceva.
Apropos de vaccinuri, care din voi(cu pitici maricei) mai stie ce reactii sint la ROR(rubeola, orion,rujeola)? Ca noi l-am tot aminat din vari motive si acu'iar sarim peste din cauza sarbatorilor..macar pina dupa, ma mai documentez..

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

FANCY , eu mi-am facut analizele la 6 sapt ,imediat ce mi-a confirmat medicul sarcina.
CATA ,super pozele ,de camera nici nu mai vorbesc ;as vrea sa-mi zici de unde ai luat patutul de bebe ,ca e tare fain.

Elatim 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cata noi am facut Rouvax si puiul nu a avut nimic nasol...Cred ca se face pana la 15 luni...si noi l=am facut pe ultima suta ca l-am gasit destul de greu...pana la urma l-am cumparat din Bucureesti si i l=am facut in Targoviste la mama...la o neonatoloaga. Ce emotii am mai avut!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Mersi, fetelor:) Ati fost prompte:)
Eu o sa le fac in ianuarie, o sa am atunci vreo 8-9 saptamani. Nu e tarziu, nu?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Miha merci de incurajare, sper ca va fi si la noi fara complicatii..asta al nostru se numeste priorix, daca am retinut bine...
Fancy nu cred sa fie tirziu, imi aduc aminte ca ginecologul meu recomanda o serie de analize in primul trimestru de sarcina si unul in ultimul, si controale nu mai dese decit lunare, asta in cazul de sarcina fara nici o problema sau complicatie, cum a fost a mea.
Ela patutul este unul simplu, banal, la care am demontat grilajul din fata sa poata urca singura. Este cumparat din galeria1, inclusiv salteaua de cocos.Din pacate nu se doarme in el, decit dupa-masa uneori, din greseala:(..cred c-ar trebui sa-l vind ca numai imi ocupa spatiu.

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Fancy

Mersi, fetelor:) Ati fost prompte:)
Eu o sa le fac in ianuarie, o sa am atunci vreo 8-9 saptamani. Nu e tarziu, nu?

Pupici

eu cam asa am facut toxoplasmoza,rubeola si hepatitele , pe la 8 saptamani.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ankule nu ai somnic????

bb m-a trezit chinuindu-se sa faca kk, am ajutata si acuma doarme ca un ingerash.....fug si eu inapoi la nani...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Fancy eu am facut analizele astea in saptamana 5-6!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput