Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)
Raspunsuri - Pagina 14
alexi22 spune:
adia eu simptomele care le ai tu eu le-am avut toata sarcina ce-i drept am stat numai prin spital si cu tratament am dus sarcina.oricum nu te speria ca deja ai 36 sapt dupa cum vad.bafta multa!
mami degiulia rebeca 13.08.2007
alexi22 spune:
anka sper sa nu pleci la munte cand vin eu,pt ca vreau sa va vad.eu pe 15 vin si pe 28 ma intorc.pupici la Raul.
Ank83 spune:
Am primit pozele Alexi.Ce mare e Julia !!! Nu mi-a venit sa cred cand am vazuto.era o bondoaca cnd am vazut-o eu ultima data. Doamne parca acum am venit la tine la materniatate cu burta mare.
Cristina langa Hateg e o partie de schi.Nu e asa fain ca la Straja dar e ok , la Rausor ii spune.
Ank Raul 17.10.2007
elatim spune:
Mihaser cum ti-a iesit triplu test? Si eu merg joi tot la Bioclinica,
sper sa am rezultatul vineri.
Va pup pe toate
Elatim 15+
mihaser spune:
Salut!
Am luat azi rezultatul de la TT si am risc foarte mic, chiar mai scazut decat la prima sarcina...Miercuri merg si eu la infectionist la profiaxis, iar joi merg sa fac un eco sa plec linistita la drum. Cristi nu are niciun simptom de varicela...Am scapat cred!
Ank pai o fi partie, dar la cate griji isi face Cristina pentru sarcina pun pariu ca nici cu sania nu s-ar da pe partie...
Cata si noi avem un calut...l-am tinut mai mult ascuns ca ne punea sa-l plimbam cu el...acum poate sa se plimbe singur si i-l lasam la dispozitie!
Fetele cred ca se deschide patinoarul de la Real...eu aveam de gand ca anul asta sa-mi achizitionez si patine, insa cred ca o sa aman pentru la anu...cu toate ca parca m-as da si eu o data cu patinele anu` asta!
Va pup! Eu sunt in curatenie...spalat/calcat perdele, sters geamuri, facut mancare, etc...cu viteza melcului of course!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cristina_nagy spune:
Miha ce bine ca riscul e mic si ca e ok! Spor la treaba!!! si eu sunt tot intre curatenie, calcat, si cumparaturi!!! ca nu vreau sa le las ptr we ca o sa fie nebunie... si mai am de mers la epilat, coafor , intalnirea cu mos Craciun la servici, si cheful de sfarsit de an la servici... asa ca sunt ocupata pana peste cap!!!
Ank stiu de Rausor dar asa cum zicea si Miha nici nu ma gandesc la schiat cu sarcina asta! o las ptr la anul!!! abia astept!
Ce face Raulito? e cuminte? mai are colici?
Ce mai stii de Pusii si printesele ei???
Elatim bafta la triplul test!
Adia ce mai faci??? esti ok? totul e in regula? mai ai contractii???asteptam vesti de la tine!
Pupici mamici si spor la treburile de sarbatori!!!
Cristina, Alex si cu buburuza
Ank83 spune:
De Pussi nu mai stiu nimic si parca nu indraznesc sa o sun , dar am gasit mesajul asta postat la gravidute prin FIV "noi suntem bine... acasa de o sapt. si singura cu Tustele...fac fata cum pot .. ma mai ajuta tati! De maine vine bunica! asa ca sper c-o sa am timp mai mult!
Va pup pe toate fara exceptie.. dar n-am timp de pove"
Raulito e bine, doar ca ieri a facut 2 luni
si am fost la vaccin, am crezut ca lesin eu cand am vazut cum i-a bagat tot acul in piciorus .A plans ieri de mi s-a rupt sufletul.Nu puteam sa ii ating piciorusul ca il durea, de abea puteam sa il iau in brate sa ragaie sa nu ii ating piciorul ca incepea sa urle.I-am pus comprese dar cand il atingeam iar urla ... dar intr-o alta ordine de idei daca in prima luna nu a luat decat 400 de g in greutate acum a luat 1.600 kg si avem 5.500 kg si 57 cm inaltime..suntem mari
Miha ma bucur ca e ok la TT
Ank Raul 17.10.2007
alexi22 spune:
salutare ,
acu am venit si noi de la vaccinul de 4 luni,saracuta ia facut 3 vaccinuri ,ea radea cand ia bagat acul dar dupa aia sa vezi plans.o doare piciorusele ca ia facut intr-un picior unul si in celalalt 2,dar ii bine ca am scapt pana la 1 an acum.
eu is racita si sunt izolata in camera.va pupacesc pe toate si mai intru sa vb cu voi.
mihaser spune:
Salut!
Vai saracii Raulito si Giulia prin ce au trecut! Si noi avem amintiri horror de la primul vaccin ca i-a facut din ala gratuit si in ambele picioruse...La urmatoarele le-am cumparat si i-a facut decat unul.
Azi a facut febra Cris si are si cateva bubite...maine il duc la medic sa vad ce-mi spune.
Va pup! Am emotii ca avea 38 cu 4...sper sa-i scada!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2