Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ralub, bun venit. Sarcina usoara:)
Miha, nu cunosc nici un infectionist dar mai intreb si daca aflu iti scriu.
In rest, toate bune:)
Sanatate la toata lumea si bebelusi sanatosi si frumosi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

Ma enerveaza astia cu netul - cand merge, cand nu, cica ni s-a schimbat administratorul de retea si asta nou nu se prea pricepe...
Nu am mai avut dureri, luni am programare la dr. meu pentru testul antistress la bebe si marti ma duc la Budau...abia astept...va scriu cand ma intorc.
Miha eu cand am avut nevoie, am fost la doctorul Musta Virgil - Boli Infectioase de la clinica Profilaxis http://www.profilaxis.ro/, orar miercuri 14:00 - 16:00, dar il gasesti si la Spitalul Victor Babes. Si mie mi-au iesit analizele de rubeola neconcludente, cu IgG-pozitiv si IgM neconcludent la Bioclinica, repetate la 2 saptamani, aceleasi rezultate, am facut recoltare si la Lab. Dr. Bercean unde mi-au iesit si IgM si IgG pozitive!!! Si medicul meu ginecolog m-a indrumat la dr. Musta, un om deosebit, care a zis sa merg linistita acasa, ca astia copiaza rezultatele fara sa-ti mai faca analizele, si dau banii degeaba. De fapt eu nu aveam nici un simptom de rubeola..nu aveam bubite...nu aveam nimic.
Pupici si week-end placut!

Adia 36+ Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Adia multumesc pentru informatii...am mai fost la astia la clnica; cunoastem un dr de acolo. O sa merg si eu sa intreb...mai ales ca e aproape de serv sotului si pot sa las junioru acolo...Astia cu analizele mai si gresesc...uite ca asta mic inca nu are nicio varicela si au trecut 2 saptamani...cine stie ce s-a intamplat cu mine?! Medicii stiu doar sa exagereze si sa te trimita repede la avort!

Fancy esti o draguta!

Va pup fetele! De maine incep curatenia si facutul bagajelor! Vineri ar trebui sa incepem calatoria pana la mama...Ne-am dotat cu cauciucuri, lanturi, lopata si tot ce trebuie ptr bradut!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ce fain miha poate prinzi zapada ..pe unde mergi.Noi cred ca mergem in ianuarie in zona Retezatului.De abea astept.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Salutare!
Vad ca ati fost foarte active, noi am avut probleme cu compu', dar s-au rezolvat.
Cristina nu stiu cum va descurcati voi(de fapt stiu ca sinteti cuminti) ca eu sint epuizata. Cu frigul asta nu stam atita pe afara si-si consuma energia inuntru calare pe mine non-stop. Ne-am intilnit cu mosu'zilele astea si ne-a adus un calut(am zis ca poate mai primesc si eu liber)..asa ca facem poze cit de curind si le punem sa le vedeti ce fain calarim:)

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Fancy parca intrebai daca poti face varicela a doua oara. Poti face din cite stiu eu zona zoster care este data tot de virusul varicelei.

cata

Mergi la inceput

Adia sper ca te simti mai bine. N-as sti ce sa-ti spun, ca eu am avut doar contractii nedureroase in ultimele zile de sarcina.

Pussi pe unde esti? Sper ca sinteti bine toate trei!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!

Am revenit si noi dupa o scurta absenta... am fost la Resita sambata si ne=am intors duminica, adica azi :) si ningea si drumul a fost groaznic pana la Bocsa, se mergea cu 30 km la ora... dar intr=un final am ajuns acasa, unde e cald si bine!!!

Cata si Alex a calarit calutul fetitei prietenilor nostri si a fost tare incantat! dar!!! e un mamos de ma omoara, numai dupa fusta mea e... mamaaaaaaaaaaaaa la disperare ma striga!!!
Eu deocamdata nu ma plang... desi toata lumea ma sperie ce greu o sa-mi fie cu 2 kinderi! sper ca al 2=lea sa fie la fel de cuminte ca si Alex.

Miha ce fain ca plecati si prindeti sigur zapada! O sa fie incantat piticul !!! spor la bagaje!

Ralub, bine ai venit in clubuletzul nostru virtual si nu numai! Sarcina usoara! esti cu o saptamana mai mare ca mine ca si sarcina.

Adia, si eu am avut contractii cu Alex inca de pe la 4 luni si am rezistat pana la 38 de saptamani. Dar mie mi se intarea burtik si ma cam durea ... deci mi s=a recomandat repaos si am luat si no-spa cand nu mai suportam dar evitam sa iau medicamente cat puteam. Si am fost mai mult in medicale ca sa ma odihnesc si sa nu fac prea mult efort.
O sa fie bine! ca tu esti cuminte si te odihnesti, mai ales pe frigurile astea!

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Apropo de zapada si noi mergem a 2-a sau a 3-a zi de Craciun la Hateg la niste prieteni si luam si sania cu noi ca sa ne care tati cu sania. Ce fain v-a fi!!! Zapada!!!
Desi imi e greu fara sa schiez... inca o iarna dar!!! dar!!! de la anul recuperam ... abia astept sa mergem la Straja sa schiem !!!
Mie imi place iarna dar numai la munte!!! ca in orase e aiurea si zapada se topeste repede :(

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare si de la noi ,

anka ai primit pozele pe email?

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput