Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

adiagrozav eu nu am avut contractii decat atunci in ultima saptamana si alea fara dureri.Chiar pot sa zic ca am avut o sarcina foarte usoara pe langa ce am tot citit pe forum.Nu stiu ce sa iti zic decat suna medicul

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Aaaa sa nu uit... bine ai venit elatim in grupul nostru

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Alexi22... te tot vad pe forum ca postezi.... dar pe la noi nu mai treci.. sa ne pove de Tenerife si sa ne pui pozici

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Salut doar ieri am postat .Trec si pe la voi dar am fost plecata si numai marti m-am intors ce sa zic afost super fain vreme faina adica 25-30 garde la giuly ia placut f mult am pus-o si pe ea cu funduletul in nisip.am facut baie in piscina si in ocean a fost super fain preturi mici iti permiteai cam de toate la anul vrem sa mergem iara prin niembrie .revin ca a facut giuli KK si nu mai are astampar

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christine26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Buna dimineta!!!! Christine eu am nascut cu Iuhas Adriana are cabinetul pe Calea Martirilor.E cam aglomerata e adevarat, dar preturile sunt f bune si daca te hotarasti sa si nasti cu ea isi da tot interesul.Cat am stat in spital venea si de 3 ori pe zi la mine, chiar si in weekend trecea sa ma vada.Am fost internata si pentru analize si venea sa ma vada de 2-3 ori pana plecam acasa in fiecare zi si crede-ma erau alte fete acolo care intr-adevar aveau probleme si pe doctorii lor ii durea fix in de ele, treceau doar o data sa isi faca rondul obligatoriu si cam atat.Ce mi-a mai placut a fost ca atunci cand trebuia sa ii dau banii dupa nastere nu a cerut ea o suma, a zis sa ii dam cat vrem.Pentru mine este si ramane o doamna..
... Cristina ce imi place cand povestesti de Alex, e asa un dulce.. parca mi-l si imginez cu oalele dupa tine sa incerce sa fie si el de ajutor

Ati vazut ca a nins !!!

Ank Raul 17.10.2007

da o stiu pe d na Iuhas.e ok.o sa mi fac o programare.
ma bucur mult sa aud ca exista si astfel de cazuri
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut!

Am fost cam tare ocupati zilele astea. Ne scuzati pentru lipsa.
Am fost la control, si piticul nostru e inca in prezentatie pelviana, si din cauza asta dr. recomanda cezariana. Eu personal as dori nastere normala daca se poate, si sper ca de craciun sa se intoarca baietelul. Mai am 1-2saptamani sa sper.

Adiagrozav, durerea pe care o ai sa-r putea sa fie de la efort. Asa am patit si eu saptamana trecuta, ma durut vreo 3 zile la rand. Chiar si cand mergeam la plimbare se intarea burtica. Am stat 2 zile in pat si am odihnit, si acuma ma simt mai bine.

Va pupam!!!

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao. N-am mai intrat de mult, ma iertati:)
Elatim, Christine26, bun venit:)
Miha, ma bucur tare ca sunteti bine. M-am gandit la tine.....:). Am auzit ca este epidemie de varicela in oras.
ce frumoase sunt pozele de la intalnire:). Sper sa ajung si eu data viitoare.
Nu mai stiu cine intreba de o doctorita ginecolog. O prietena de-a mea a nascut cu dr. Muresan si a fost foarte multumita. poate va ajuta informatia...
Eu sunt mai bine, nu imi mai este chiar asa de rau. Mai intrerup in cate o zi Elevit si in ziua aia in care intrerup ma simt foarte bine. Poate reactionez eu mai ciudat sau nu am nevoie de vitamine, cine stie:)
Saptamana viitoare merg la control. Iulia:) (caci eu cred ca va fi o minunata fetita:))face 7 saptamani, e mititica draguta....:)Sper sa fie bine.
INTREBARE: daca am avut varicela o data, exista posibilitatea sa o iau din nou???
Va pup pe toate si sper sa va cunosc in ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralub spune:

ciau!!sunt din timisoara si m-am hotarat sa ma alaturi voua daca ma primiti , sunt din timisoara si sunt in saptamana 16 insarcinta, astazi am fost la eco, nu s a putut vedea daca este fetita sau baiat, eu imi doresc baietel . DPN 1.06.2008 la Odobescu cu dr Bacila.

Mergi la inceput

Bine ai venit Ralub printre noi .vezi ca pimele 10 mesaje vor fi moderate mai greu.Nu vor aparea in timp real.Asa ca dai bataie cu scrisul sa treci de primele 10

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Fusei la Bioclinica sa-mi fac triplutestul...luni imi si da rezultatul!

Adia multa sanatate iti doresc!...mai un pic si gata...vine barza...cu Mos Craciun deodata!

Galaxy si baiatul meu tot in pozitie pelvina a fost...si eu tot asteptam sa se intoarca, insa nu am avut norocul...Daca nu se va intoarce va trebui sa faci cezariana...Eu am intalnit o tipa care a nascut natural copilul care era in prezentatie pelviana...ea era foarte relaxata, insa eu cred ca a riscat prea mult!

Fancy asta ma tot chinui si eu sa aflu...multi spun ca nu...ca a doua oara faci Zona Zoster, insa eu cred ca am mai avut varicela...inca nu stiu cum sa dau de un infectionist care sa-mi spuna si mie mai multe...Oricum din cate am citit daca ai avut varicela bebe nu o sa pateasca nimic.

ralub avem cam aceeasi varsta a sarcinii! Sarcina usoara si bine ai venit! o sa-ti trac datele pe lista...Cand ai avut ultima menstruatie?

Cristina nu de mult timp am sters si eu sms-urile alea cu nasterile din telefon si le-am recitit...ce vremuri!

Fetele va pup ca ma pregatesc de meci! Desi la ultimul cu Franta am zis ca mor de inima, tot nu m-am invatat minte...ma mai uit si azi!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput