Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

elatim bine ai venit printre noi! sarcina usoara si un bebe sanatos! cred ca il stiu pe dr tau? e tanar?

christine e foarte nasoala faza cu alegrea dr...sa stii ca eu desi am mers numai la femei...am fost decat la Cioata la eco, insa pentru o problema serioasa as merge la un barbat...m-am cam convins si eu ca in meseria asta barbatii se descurca mult mai bine...Eu am ales sa merg tot la femeie...de jena primului control mai mult....Acum tu decizi! Despre recomandat nu prea mai recomand ca de la caz la caz medicii se comporta diferit. E si dupa noroc...o prietena de-a mea a avut norocul sa nasca prematur chiar de ziua ginecologului ei, care evident nu era in Timi si a nascut in final cu medicul de garda, care era mai stresat decat ea!

Va pup! Ank felicitari...ce ma amuza comparatia...curatenie ca inainte, dar s vezi dupa ce mai creste cate mai apuci sa faci...aproape nimic.

Va rog daca mai aflati de pussi ceva sa ne scrieti!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor,
Va multumesc pt primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o.
Mihaser da medicul meu este tinar ,dar are experienta si este foarte interesat.Am uitat sa va zic la eco de 13 sapt mi-a zis ca s-ar putea sa fie baiat,nu e chiar sigur ,mai vedem data viitoare.
Voi v-ati facut triplu test si unde ?Eu merg pe 20.12.2007 la bioclinica ,sa-mi tineti pumnii.
Cristine sa stii ca sunt de acord cu Mihaser (cred ca ea a zis asta)ca un barbat in specializarea asta e mai potrivit decit o femeie.
Eu pe vremuri mergeam la Olaru ,este bun ,nimic de zis dar nu comunica ,pe cind noi femeile mai ales in aceasta perioada vrem sa stim de toate si sa punem intrebari la nesfarsit.Nu se compara un medic tinar ,interesat, cu unul mai in varsta ,plictisit (altfel comunici cu unul mai tanar ,asa am observat eu).
Va pup ,Elatim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christine26 spune:

da stiu fetelor,dar parca altfel vb cu o doctorita.parca nu esti asa de
si in rest nu stiu nici un dr mai bun....
de Plakici Luiza ati auzit ?

va pup
mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Fetelor eu am nascut cu doctor femeie, si am fost super incantata de cum ne-am inteles.Plus ca are si ea o fetita de un an de zile si cam stie prin ce trecem.A fost tot timpul draguta si cand am sunat-o pentru unele mici probleme si raspundea la intrebarile puse.Eu cel de al doilea copil il voi naste tot cu ea, in fata mea si-a castigat respectul si admiratia.
La orice medic poti sa ii gasesti o latura negativa si e adevarat ca difera si de la pacient la pacient , si chiar depinde si de noi cum reusim sa comunicam cu ei.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by christine26

multumesc mihaser

da stiu va e f.f.f. important,hrubaru nu e cel mai vorbaret,si cioata e tot timpul bussy,si in rest nu stiu altul .
eu as fi optat pt o dr.de sex feminin.....dar cineeee????????

helpuiti ma

eu am nascut cu dr furdean!!! am fost superrrrrr multumita!!! ii doresc tot binele din lume ca tare drag imi este!!! daca mai e sa fac un bebe tot la el voi merge!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by mihaser

salut!

elatim bine ai venit printre noi! sarcina usoara si un bebe sanatos! cred ca il stiu pe dr tau? e tanar?

christine e foarte nasoala faza cu alegrea dr...sa stii ca eu desi am mers numai la femei...am fost decat la Cioata la eco, insa pentru o problema serioasa as merge la un barbat...m-am cam convins si eu ca in meseria asta barbatii se descurca mult mai bine...

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

total de acord cu tine!! am avut parte de o exeprienta tare neplacuta cu o dr ginecolog habarnista!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christine26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Fetelor eu am nascut cu doctor femeie, si am fost super incantata de cum ne-am inteles.Plus ca are si ea o fetita de un an de zile si cam stie prin ce trecem.A fost tot timpul draguta si cand am sunat-o pentru unele mici probleme si raspundea la intrebarile puse.Eu cel de al doilea copil il voi naste tot cu ea, in fata mea si-a castigat respectul si admiratia.
La orice medic poti sa ii gasesti o latura negativa si e adevarat ca difera si de la pacient la pacient , si chiar depinde si de noi cum reusim sa comunicam cu ei.

Ank Raul 17.10.2007

cu cine ai nascut ank?
dupa o cura de antibiotice am candidoza,asa ca tot mai trebuie sa vad un rezultat dupa tratamentul cu cervugid,asa ca mai schimb doctoritele...

nu de mult mi am scos amigdalele,la d na dr sarau-poenaru.de prima data cand am vazut o,am fost sigura ca ma voi lasa operata de ea.se vedea pe ea ca e o tipa care stie ce vorbeste.
mi ar placea sa gasesc si o tanti dr la care sa simt ca sunt pe maini bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Bine ai venit Elatim!!! esti apropiata de mine ca si varsta a sarcinii. La mine DPN este 6 iunie!!! si s=ar putea sa fie tot baiat!
Sarcina usoara!!!
Si o cunostinta de a mea merge tot la dr ul tau si zice ca e super.

Miha pupici la Cristianul tau!

Fetelor dar nu ziceti nimic de pozele de la intalnirea noastra??? nici o parere? sau nu am citit eu bine?

Si eu sunt pro dr barbat !!! unele ginecoloage au complexe fata de tinerele mamici si ... am fost si eu la unele si ma enerveaza!!! sunt prefacute! Poate nu toate, sa nu generalizez, dar... parearea mea!!!

Ank si eu tre sa ma apuc de curatenia de sarbatori ca e cam dezastru la mine in casa cu atatea jucarii si ma mai ajuta si Alex, mai ales cand gatesc trebuie neaparat sa aiba si el o oala, capac si linguri ca sa hraneasca si el jucariile. Si daca merg pe balcon sa-mi aduc ceva el isi i-a oala si dupa mine... si uite asa reusesc sa fac mancarea! e cumintel!!!

Adia? nu mai zici nimic??? stai acolo citesti si ...

Cata ce mai face printesa?

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna dimineta!!!! Christine eu am nascut cu Iuhas Adriana are cabinetul pe Calea Martirilor.E cam aglomerata e adevarat, dar preturile sunt f bune si daca te hotarasti sa si nasti cu ea isi da tot interesul.Cat am stat in spital venea si de 3 ori pe zi la mine, chiar si in weekend trecea sa ma vada.Am fost internata si pentru analize si venea sa ma vada de 2-3 ori pana plecam acasa in fiecare zi si crede-ma erau alte fete acolo care intr-adevar aveau probleme si pe doctorii lor ii durea fix in de ele, treceau doar o data sa isi faca rondul obligatoriu si cam atat.Ce mi-a mai placut a fost ca atunci cand trebuia sa ii dau banii dupa nastere nu a cerut ea o suma, a zis sa ii dam cat vrem.Pentru mine este si ramane o doamna..
... Cristina ce imi place cand povestesti de Alex, e asa un dulce.. parca mi-l si imginez cu oalele dupa tine sa incerce sa fie si el de ajutor

Ati vazut ca a nins !!!

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

saluti!!
eu ma cam plang.....de doua zile a inceput sa ma cam doara burtica si spatele, este o durere de la ovare pana in spate, nu stiu cum sa va descriu....miercuri de pe la 17 pana pe la 19, iar azi noapte pana pe la 3, dar nu asa rau ca miercuri. nu stiu daca sunt contractii pentru ca burtica nu este asa tare, doar cateodata se intareste, ma doare asa ca la ciclu si nu pot sta in fund....nasol....voi ati avut asa ceva??
si eu ma bucur tare ca a nins!!! pacat ca se topeste!!!
va pup si aveti grija de voi!!!

Adia 36+ Karla

Mergi la inceput