Mamici de noiembrie- decembrie (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ei'.. ideile sunt impartite de la medic la medic..fiecare cred ca face ceea ce crede de cuviinta..mai bine pt. pacient...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Nu l-am facut pe acela deoarece toata sarcina mi-a iesit glicemia din sange mica : 74, 77 . Plus trigliceride si alte alea bune.
Asa ca nu a mai considerat ca e vreun pericol.

Stefania eu saptamana trecuta am schimbat medicul si spitalul asa incat dr noua era putin nedumerita.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Lala, valoarea glicemiei fara acest test este irelevanta, din pacate, pentru depistarea diabetului gestational. Sunt si multe gravidute cu acest diabet care au glicemia chiar cam scazuta dimineata, estevorba de cum reactioneaza insulina, nu stiu sa explic mai bine. Nu vreau sa-ti fac frica, sigur nu ai , insa informatia asta este 100%...

Adina 36+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

ei'.. ideile sunt impartite de la medic la medic..fiecare cred ca face ceea ce crede de cuviinta..mai bine pt. pacient...

Oricum am citit multe povesti de nasteri si aici nici nu se induce cu asa mare placere, doar daca are bb probleme sau apa nu mai e buna, placenta imbatranita etc. Altfel se asteapta 10 zile pana dupa DPN (cu control la spital o data la doua zile), cand se incepe o inducere cat mai usoara - cu un cocktail dinulei de ricin si altele in el. Daca asta nu funtioneaza, peste 1-2 zile 1-2 tablete cu prostaglandine. Ultima solutie este oxitocina. De ce? Este o nastere mai grea si mai dureroasa daca este indusa, pentru ca ajungi direct la contractii foarte puternice, te dilati prea repede, te rupi fara rost etc. Asa mi-au spus la spital (de fapt la toate spitalele este asa). Insa in momentul in care este o indicatie, cat de mica o fi, se induce nasterea.

Adina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, cum este vremea la voi? Mai e zapada? Cum te-ai descurcat cu hainele de iarna? Aici e foarte bine ca nu am prins iarna insarcinata, pentru ca nu aveam sanse sa gasesc ceva rezonabil de imbracat. Adevarul e ca nici pentru restul de anotimpuri nu gasesti cine stie ce...

La multi ani, Romania!

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by Lala_D

Nu l-am facut pe acela deoarece toata sarcina mi-a iesit glicemia din sange mica : 74, 77 . Plus trigliceride si alte alea bune.
Asa ca nu a mai considerat ca e vreun pericol.

Stefania eu saptamana trecuta am schimbat medicul si spitalul asa incat dr noua era putin nedumerita.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Lala, valoarea glicemiei fara acest test este irelevanta, din pacate, pentru depistarea diabetului gestational. Sunt si multe gravidute cu acest diabet care au glicemia chiar cam scazuta dimineata, estevorba de cum reactioneaza insulina, nu stiu sa explic mai bine. Nu vreau sa-ti fac frica, sigur nu ai , insa informatia asta este 100%...

Adina 36+

E adevarat, stiu si eu insa a primat faptul ca Bogdan nu a avut nimic , nu am diabetici deloc in familie iar glicemiile pe diferite parcursuri ale zilei, dupa mese si la o ora de la masa au fost ok.
Cred ca genetic eu fac baieti voinicuti iar cumnata mea la fel , ai ei avand 4100 si 4 280 la nastere.
Deci sotii nostri nu stiu sa faca fete dar stiu sa faca baieti zdraveni

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Adina, cum este vremea la voi? Mai e zapada? Cum te-ai descurcat cu hainele de iarna? Aici e foarte bine ca nu am prins iarna insarcinata, pentru ca nu aveam sanse sa gasesc ceva rezonabil de imbracat. Adevarul e ca nici pentru restul de anotimpuri nu gasesti cine stie ce...

La multi ani, Romania!

Maria - 3 NOV 2007

Nu a fost zapada decat cateva zile. La Viena. La munte e clar ca este zapada din belsug, dar e departe de noi. DIn pacate. Sper sa ninga din nou!
Si s-a incalzit saptamana asta, asa ma enerveaza! Cum spuneam, eu vin din Suceava si ma enerveaza iernile calde. Ori e rece ori sa nu fie deloc iarna, dar du-te - vino asta ma termina! Pentru ca simt si cu tensiunea, nu-s buna de nimic :-((
Mi-am cumparat haina de iarna, arat cam ciudat cu ea, am luat o marime maaaare, ca am si o burta uriasa, arat de gemeni, zau, ca si doctorii se sperie, dar mie mi se pare comic. Dar am luat o haina de iarna cat mai ieftina, ca la iarna viitoare nu mai am de gand s-o port. Asa e bine, dupa ce vine bb va incapea si cu wrap si marsupiu sub ea, sa-i fie caldut (io-s cangur, stii?).

Ma bucur ca v-ati obisnuit asa bine coi cu bb si bb cu voi, incetul-incetul va intra totul in normal.

Adina 36+

Mergi la inceput

Lala, si mie intai mi-a zis dr. ca nu-i cazul sa fac, tocmai pentru ca la prima sarcina nu au fost probleme si nici nu sunt diabetici in familie. Insa data trecuta s-a speriat, ca-i bb cam mare si am pus cam mult prea multe kg pe mine. Si m-am speriat si eu, ca-s cam addicted de ciocolata si ma cam simteam cu musca pe caciula

Adina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Addicted de ciocolata sunt de cand ma stiu si eu mai curand renunt la mancare decat la cioco
Dar asa am fost de mic copil .
Culmea este ca alte dulciuri nu ma tenteaza asa mult .
Am o boala doar cu ciocolata cu lapte

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

quote:

Adina 36+

ups..uite ca asta nu o stiam si nici nu mi-ar fi trecut prin cap...

Mergi la inceput

quote:

Oricum am citit multe povesti de nasteri si aici nici nu se induce cu asa mare placere, doar daca are bb probleme sau apa nu mai e buna, placenta imbatranita etc. Altfel se asteapta 10 zile pana dupa DPN (cu control la spital o data la doua zile), cand se incepe o inducere cat mai usoara - cu un cocktail dinulei de ricin si altele in el. Daca asta nu funtioneaza, peste 1-2 zile 1-2 tablete cu prostaglandine. Ultima solutie este oxitocina. De ce? Este o nastere mai grea si mai dureroasa daca este indusa, pentru ca ajungi direct la contractii foarte puternice, te dilati prea repede, te rupi fara rost etc. Asa mi-au spus la spital (de fapt la toate spitalele este asa). Insa in momentul in care este o indicatie, cat de mica o fi, se induce nasterea.

Adina 36+

deci e mult mai greu....noua asta nu ne-a spus la cursuri..ci doar ca daca bb nu vrea sa vina se induce..dar de dureri mai mari..n-au spus nimic..smecherii...wow... cate treburi stii..ai o cultura ...mai ales la tb din astea..esti o comoara la casa omului..

Mergi la inceput