Aspirator de firimituri

Aspirator de firimituri | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Aveti asa ceva? As vrea sa imi iau,dar cineva mi-a zis ca nu "trage" destul de bine.Eu vreau sa aspir cu el firere de par care cad pe jos,praful de pe la colturi,etc. Un sfat?O marca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Am unul, nu e de firma, dar eu mi-am facut treaba cu el destul de bine.
Singurul dezavantaj e ca merge cu acumulator si se descarca repede, dar are si avantajul de a curata in masina de ex.
Putere nu are cine stie ce, poate sunt si mai performante, insa te scuteste de efortul de a aduna firimiturile de pe jos cu maturica si farajul.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Exista aspiratoare manuale, cu acumulatori, care se incarca. Au un suport legat la priza, in care-l tii. Cred ca e in jur de 100 RON. Merita toti banii, eu am de citiva ani buni si il folosesc pt. o curatenie rapida: scame, firmituri si daca vars diverse: sare, faina, zahar et.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

M-ati convins.Merci.Fug sa imi cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

am...sunt bune...am si aici si in Ro !! Asta de aici il tin pe perete,are si un design misto...deci...fugi...!

http://www.flickr.com/photos/9734044@N08/

Mergi la inceput

Mi-au luat un Philips.E foarte bun.
Mai am o intrebare: suportul in care il bagi si in care se incarca trebuie sa stea mereu in priza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by anelize

Mai am o intrebare: suportul in care il bagi si in care se incarca trebuie sa stea mereu in priza?

In mod normal trebuie sa scrie in intructiuni. Eu il tin tot timpul in priza, la mine asa scrie.

2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Karina

quote:
Originally posted by anelize

In mod normal trebuie sa scrie in intructiuni. Eu il tin tot timpul in priza, la mine asa scrie.

Karina + Bogdanel

La mine nu scrie.

Mergi la inceput