Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sunt mai multe natii de bors? Ca io nu stiu... decat bors din tarate Numai daca-i acrita cu din ala mananc ciorba... altfel nu-mi place...
Nu dau zeama... nu le place. Iau legumele, carnea (orez, daca pun... dau fidea, ca am pus si din aia in ultimul timp) si le pasez... iese ca un piure putin mai moale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut!

Am revenit si eu... o sa recuperez cand o sa am timp, deocamdata suntem amandoi in plin proces de readaptare si e putin mai greu...

La multi ani! pentru cine se simte roman

Deseara poate ajungem sa vedem bradul, toti 3 ... daca n-o fi prea frig

Si ... pentru cine vrea sa ne vada ... participam la competitia bebelusilor care merg de-a busilea vineri de la 10:50 Sa vad cum o sa reactioneze

Cu ocazia calatoriilor a reusit sa se domesticasca, rade acum la toata lumea, povesteste, nu mai plange daca il ia altcineva in brate ... iniante era dezastru, plangae si cand se uita altcineva la el In rest, a mai reusit 3 lucruri: sa cada din pat, sa ia o viroza (a tercut foarte usor de ea, a tusit vreo 3 zile si gata) si sa spuna "mama"

Cam atat de la noi deocamdata ... Acuma sa vad cum fac cu pijamalele care au ajuns deja ... din pacate nu se mai gasesc pe stoc pentru alta comanda ...

, si va doresc un week-end excelent!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare fete si bebei!

La multi ani celor ce sarbatoresc cate ceva azi si la multi ani Romania!

Crina si noua ne-au iesit numai jos dintii pana acum. Avem 3 bucati si al patrulea pe drum. Si in schema aparitiei dintilor asa am vazut ca ar fi normal sa apara: 4 jos si apoi 4 sus. Dar oricum ar fi, apar ei pana la urma.

Mi-a sosit si mie rezultatul de la testul Papanicolau, este relativ ok, adica PAP II, frotiu inflamator. Tot asa il am de ani de zile si stiu asta pentru ca eu imi fac anual testul, din cauza de cancer de san in familie. Asa ca eu vreau nu vreau merg la test anual si pe la anul merg iar la ecografie mamara sau mamografie (in functie de ce va considera dr. necesar). Anul trecut am facut ecografie mamara dupa ce a murit mama si totul era ok la sanii mei. Oricum stau cu sabia lui Damocles de-asupra capului.

Zadi admir rabdarea cu care iti cresti si educi copiii. Cred ca trebuie sa ai ceva nativ sa fii asa, mie imi lipseste.

Elyanne am vazut ursuletii dormind. Doamne ce frumosi sunt. Am vazut si pozele cu Elena mica si pitica. Initial credeam ca e unul din gemeni. Dar ce bine seamana intre ei copilasii tai.

Ellamiss ce frumos a adormit Eduard in fund. Si ce scump e. Am vazut si filmuletul cu aparitia minunii voastre mici in viata voastra. Mi-a placut tare mult, sunteti o familie frumoasa.

Fetele, va rog nu dati cu bulgari ca nu am nominalizat mai mult dar, spre rusinea mea am lipsa un capitol la citire.

Tarc noi avem de cand avea Vlad 5 luni si ma ajuta enorm. L-am luat din Real, este cred ca si acum la promotie parca. Acuma am reusit sa iau si covor in sufragerie si sper sa il mai pun si pe jos bietul.

Premergator am primit de la finutza noastra si il mai pun si in el cateva minute pe zi. Este ok ca ajunge f bine cu picioarele jos.

Aliona sincera sa fiu la -40 grade eu nu as iesi din casa. ca as ingheta in usa direct. Da nu inteleg de ce trebuie sa doarma copii afara in frig, ce noi dormim? Mi se pare o chestie ciudata asta e parerea mea...astept banta ca ulionul. Eu cu siguranta nu fac foarte multi purici pe-afara daca e grig rau. Pentru mine iarna e de stat in fatza sobei. Astept .

Cam atat imi amintesc, daca mai am timp mai citesc din urma si scriu...la ce stiu.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana_jors

Si ... pentru cine vrea sa ne vada ... participam la competitia bebelusilor care merg de-a busilea vineri de la 10:50 Sa vad cum o sa reactioneze

Cu ocazia calatoriilor a reusit sa se domesticasca, rade acum la toata lumea, povesteste, nu mai plange daca il ia altcineva in brate ... iniante era dezastru, plangae si cand se uita altcineva la el In rest, a mai reusit 3 lucruri: sa cada din pat, sa ia o viroza (a tercut foarte usor de ea, a tusit vreo 3 zile si gata) si sa spuna "mama"

Baftaaaaaaaaaaaaaaaaa la concusrul de mers de-a busilea. Va tinem pumnii. Sa faceti antrenamente pana atunci, ok?

Diana draga mi-au spus fetele ca ai fost si prin Maramu', unde anume? Si cum de nu ai dat un semn? Bineeeeee...

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Sal'tare!
Sherbi da si tu link-ul de unde ai comandat cereale Humana plsss.
Stefimic si eu m-am apucat de fumat de cand avea George vreo 5 luni si inca alaptez.Tot din cauza de sot fumacios si anturaj asemeni Dar nu fumez mai mult de ...3 tigari pe zi.In timpul sarcinii nu am fumat pentru ca imi era rau de la fum

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Carmen, n-am fost in Maramu', ci in Oradea si in Mures (Tarnaveni)... am stat cateva ore si prin Cluj si Tg Mures... am scris aici pentru fetele din Oradea ca as fi putut sa ma intalnesc cu ele, dar nu a fost nici una pe faza ... In Tg Mures am stat prea putin, am mers cu cineva cu masina si ne-a asteptat 2 ore pana ne-am intors.. atat. Deci nu va suparati pe mine

O sa mai ajungem noi in plimbari la sfarsitul lui decembrie si in ianuarie, mai vedem ce si cum pana atunci ...

Ma duc sa fac mancarea, poate mai reusesc sa citesc ceva dup-amiaza si sa pun si poze.

Mergi la inceput

Aveti aici niste poze noi

Mergi la inceput

Fetele care tineti bebeii pe jos, ii imbracati mai gros decat de obicei? Ca al meu il pun pe covor dar in 5 sec e pe parchet si e rece tare.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

quote:
Originally posted by radcarmen

Fetele care tineti bebeii pe jos, ii imbracati mai gros decat de obicei? Ca al meu il pun pe covor dar in 5 sec e pe parchet si e rece tare.

Poze cu puisorul meu

eu imi imbrac buburuza ceva mai gros, adica daca de obicei e in maneca scurta si pantaloni subtiri, cand stiu ca sta pe jos ii pun uncostumas cu maneci lung, genul care are si botosel ”incorporat”.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lushulika

quote:
Originally posted by radcarmen

Poze cu puisorul meu

eu imi imbrac buburuza ceva mai gros, adica daca de obicei e in maneca scurta si pantaloni subtiri, cand stiu ca sta pe jos ii pun uncostumas cu maneci lung, genul care are si botosel ”incorporat”.

mama a doua printzese, lusha 7 ani, bubulina 9 luni

Multumesc de raspuns. La noi nu e cazul din vara de maneca scurta dar o sa il imbrac mai gros pe langa ce are de obicei.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput